Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הודעה למנהלי Carsforum :

תגידו, באמת, בכל הרצינות,

אין איזשהו גבול תחתון לשטויות ולרמה הנמוכה של ההודעות שניתן לכתוב בפורום הזה ?

אני חושב שצריך לשים לזה סוף ולשמור על רמת מקצועיות מינימלית !!

לא יתכן שיבוא אדם פלוני וימציא את הגלגל מחדש, יבוא אחד אחר יתקן אותו בכתיבת שטויות אחרות, וכל זה יהפוך לת'רד של התנצחות על עובדות שהן שגויות מיסודן ...

במילים אחרות,

או שאנחנו פורום מקצועי שכותב דברים נכונים, רציניים ומקצועיים , או שהכל זיבולי שכל. לי אישית נמאס כבר !! :mad:

דני G.

דני, אתה לא יכול לצפות מהאנשים פה לדעת הכל. הבעיה היא שיש אנשים שמתעקשים לכתוב דברים שהם לא בטוחים בהם, או דברים שהם שמעו או ראו, ולהציג אותם בתור עובדות. מצד שני - אם יש לך מה להוסיף בנושא (ואני יודע שיש לך) - למה שלא תכתוב את זה? עדיף שאותם אנשים יכתבו את השטויות כדי שאנשים כמוך יוכלו לתקן אותם וללמד אותם - הרי זאת מטרת הפורום!!

רוני

אני אישית לא מבין למה אי-אפשר להתחיל לחסום אנשים? פה זה לא תפוז, שחייב לשמור חופש הביטוי וכדומה, וכפוף למערכת של חוקים וכללים בתוקף היותו ציבורי לגמרי.

הפורום הזה נוצר for the people, by the people and of the people, ואין שום סיבה שנצטרך לסבול (ורואים בהודעות שלנו שאנחנו סובלים. זה ברור) את כל הערסים ("הלאנטיס שלי טורפת את הפגו שלך בסיבובים") המשפרים בגרוש ("עשיתי לבד אגזוז לחץ מסיר לילה ושפתון של אימא") ואת הילדים שנותנים עצות באוויר ("הA3 הישנה נראתה מאוד נוחה מבחוץ, לעומת החדשה שנראית כאילו שינו לה משהו בקפיצים, ועכשיו היא לא נוחה").

הפורום נועד כדי ללמוד וללמד, אני מסכים, אבל בין זה לבין ההידרדרות שחלה פה (וכמות האופטופיקים רק מראה לדעתי כמה שהקהל הרציני איבד עניין במה שכתוב בשאר הפורומים) יש מרחק גדול, ובאמצע נמצא רידינג.

אני לא רואה סיבה שאנשים שכותבים שטויות לא יחסמו, ואולי צריך להקים איזה שיטה בשביל זה. כמובן שצריך לשמור על איזון, כי אי-אפשר להעיף את כל מי שמעצבן את המנהלים (copy paste?), אבל אני סומך על שיקול הדעת שלהם שידעו להעיף מי שמפריע. זו זכותם, זכותנו, וחובתם. לדעתי כמובן.

שוב, שאני אהיה ברור: לא צריך להעיף את כל מי שלא מסכימים איתו (שלא יקראו לי לא סובלני). אבל מי שרק גורם נזק לפורום, מסרב ללמוד לדבר כמו בנאדם, מציף את הפורום בהודעות טיפשיות (יש פה אנשים שכתבו ביומיים יותר הודעות משאני כתבתי. ואני פה מאז ההקמה. רק בשקט), אין שום סיבה שיישאר. כדי להתעצבן יש את הכביש. פה, לדעתי, צריך להיות אפשרי לנהל דיון נורמלי. וכרגע אי אפשר.

אני חושב שלפורום היה הרבה מאוד פוטנציאל (במיוחד בגלל הריבוי במנהלים שלפעמים, שומו שמיים, לא מסכימים בינהם אפילו, וגם בגלל החלוקה לנושאים), אבל הוא מתבזבז לשווא על טחינה חוזרת ונשנת של אותם הסברים לאותם סוגי אנשים, אותם וויכוחים חסרי פואנטה, ואין ספור עצבים שנשפכו פה. חבל מאוד לדעתי.

מנו.

נ.ב

כל הנ"ל נכתב במטרה היחידה של לשפר לנו את החיים. אני למדתי המון מהפורום (בלעדיו לא הייתי עושה קורס נהיגה מתקדמת), והכרתי אנשים טובים מאוד. באמת שעצוב לי (הכל יחסי, כן?) לראות לאן הוא הולך. זהו. ברור שיהיו אנשים שלא יאהבו את הגישה ה"מתנשאת שלי". זכותם. מצדי תחסמו אותי. אבל משהו חייב להעשות.

נ.נ.ב

יצא מאוד מבולבל. אני יודע, מצטער.

פורסם

ת'כלס, יש משהו בזה

אפשר גם לראות שפעם בפורום הכללי היה רק יום אחד משתרך על על העמוד

היום אפילו הודעות של כמה ימים נמצאות בעמוד 1

בעיקרון אני לא חושב שצריכים להעיף מכאן אנשים על ימין ועל שמאל

אולי כדאי ליצור פורום נוסף שרק משתמשים שמוכרים במפגש יוכנסו אליו (אהמ, ל"הוא" לא הוכנסתי)

לא יודע, לשיקולכם

יובל.

פורסם

לפי דעתי עד שלא יוקם ארכיון מסודר (או מדור FAQ) , הבעיה לא תיפתר .

וגם אז יהיו כל מיני מתלהבים שהרגע הגיעו לאתר ובמקום להריץ חיפוש בפורום\בFAQ יבלבלו ת'שכל .

אני בטוח שהמנהלים כבר חושבים על זה.

טל.

פורסם
לפי דעתי עד שלא יוקם ארכיון מסודר (או מדור FAQ) , הבעיה לא תיפתר .

וגם אז יהיו כל מיני מתלהבים שהרגע הגיעו לאתר ובמקום להריץ חיפוש בפורום\בFAQ יבלבלו ת'שכל .

אני בטוח שהמנהלים כבר חושבים על זה.

טל.

ואני גם בטוח שזה לא יעזור, ולראייה תפוז (אם כי זה מקל טיפה על הלחץ. בקושי).

פורסם
אולי כדאי ליצור פורום נוסף שרק משתמשים שמוכרים במפגש יוכנסו אליו

פורום סודי הוא לא הפתרון, אנחנו רוצים לשתף בידע כמה שיותר אנשים.

עם זאת, אני מסכים להלך הרוח הכללי של השרשור שחייבים להדק את הפיקוח על מה שכותבים פה כל מיני אנשים שמרגישים מחוייבים להגיב על כל שרשור ושרשור בלי מושג על מה שהם מדברים.

פורסם
אולי כדאי ליצור פורום נוסף שרק משתמשים שמוכרים במפגש יוכנסו אליו

פורום סודי הוא לא הפתרון, אנחנו רוצים לשתף בידע כמה שיותר אנשים.

עם זאת, אני מסכים להלך הרוח הכללי של השרשור שחייבים להדק את הפיקוח על מה שכותבים פה כל מיני אנשים שמרגישים מחוייבים להגיב על כל שרשור ושרשור בלי מושג על מה שהם מדברים.

אני יודע על מי אתה מדבר. אני לא.

אני מדבר על אנשים אחרים. כאלה שכולנו היינו עוברים לנתיב השני אם הם היו מאחורינו, כאלה שלא היינו שמחים אם אחותנו הייתה יוצאת איתם. כאלה שלא יודעים לבנות משפט כמו שצריך, ולא מוסיפים "לדעתי" בסוף הודעה, כי ככה צריך, כדי שלא יהיו אי הבנות. כאלה שלא שמים זין על מה שהשאר אומרים, כאלה שחושבים שאפשר להשתיל בלאנטיס שילדה של

ZX, כאלה שהיו מגיעים לרידינג, אבל אין להם הסעה. כאלה.

ביי דה ווי: לדעתי פורום פרטי הוא לא הפיתרון. המטרה שלנו צריכה להיות: 1) כמה שיותר שאלות, מכמה שיותר אנשים. 2) כמה שיותר תשובות, אבל רק מאנשים שמבינים. או לפחות אנשים שמסייגים את הדברים שלהם. ככה כולנו נלמד משהו, ובטח לא נטעה לחשוב שמר קובי (הוא חדש, עוד תכירו אותו) עשה קורס ראלי (בטח, נכנסים ב 110 ויוצאים ב95, מצויין).

די. עייפתי.

לרומאו (במקום לפתוח עוד הודעה): הפורום הוא לא גנון. משעמם להם? שיראו המורדים. לדעתי זו בושה שפורום שנמצאים בו כמה מהאנשים הכי מקצוענים בתחום הרכב שיש (להזכיר שמות? אם תבקשו), צריך לסבול את ההדרדרות הזאת לקראת הפיכה לבייביסיטר. זה לא מכבד את האנשים שפה. לא אותי, לא אותך, ובטח לא את המנהלים (והמייסדים).

פורסם

בגדול זה נכון.

אבל אני בטוח שאף אחד לא עושה את זה בכוונה, או זו סתם ילדותיות.

לדעתי בנתיים, מי שהמנהלים רואים כמפריע, שיעירו לו בהודעה פרטית קודם כל.

כמה מילים שיושבות במקום יכולות לחולל פלאים.

וראיתי, למנהלים פה יש כושר היתבטאות.

פורסם
בגדול זה נכון.

אבל אני בטוח שאף אחד לא עושה את זה בכוונה, או זו סתם ילדותיות.

לדעתי בנתיים, מי שהמנהלים רואים כמפריע, שיעירו לו בהודעה פרטית קודם כל.

כמה מילים שיושבות במקום יכולות לחולל פלאים.

וראיתי, למנהלים פה יש כושר היתבטאות.

מסכים עם כל מילה...

פורסם

אי אפשר פשוט למחוק אנשים כל הזמן. זאת לא המטרה.

גם בתפוז לפעמים מוחקים הודעות. גם שם נחסמים אנשים שממש הגזימו. המטרה היא לצמצם ככל שניתן את התופעה הזאת. המטרה היא לא לחסום אנשים, אלא ללמד אותם. ללמד אותם שלשאול אפשר, אבל אם לא יודעים - לא אומרים. אם חושבים שיודעים - אפשר להגיד, אבל לא לכתוב את זה בתור עובדה מוחלטת, ולא לכתוב אם אין דעה מוצקה בעניין.

אנשים שלא ילמדו אחרי שיסבירו להם - יימחקו. אבל קודם כל להסביר, רק אח"כ למחוק.

המטרה היא שכמה שיותר אנשים ירוויחו וילמדו מהקהילה הזאת. אם הם לא מבינים, טוב יעשו אם יקראו יותר ויכתבו פחות. או ישאלו שאלות.

בדברים שאני לא מבין אני משתדל לא להגיב, או להגיב בצורה מסוייגת בשביל לקבל יותר מידע. אני מציע שכל אותם אנשים (חדשים בעיקר) אשר אין להם הרבה ידע, יעשו אותו הדבר.

זוהי דעתי האישית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אי אפשר פשוט למחוק אנשים כל הזמן. זאת לא המטרה.

גם בתפוז לפעמים מוחקים הודעות. גם שם נחסמים אנשים שממש הגזימו. המטרה היא לצמצם ככל שניתן את התופעה הזאת. המטרה היא לא לחסום אנשים, אלא ללמד אותם. ללמד אותם שלשאול אפשר, אבל אם לא יודעים - לא אומרים. אם חושבים שיודעים - אפשר להגיד, אבל לא לכתוב את זה בתור עובדה מוחלטת, ולא לכתוב אם אין דעה מוצקה בעניין.

אנשים שלא ילמדו אחרי שיסבירו להם - יימחקו. אבל קודם כל להסביר, רק אח"כ למחוק.

המטרה היא שכמה שיותר אנשים ירוויחו וילמדו מהקהילה הזאת. אם הם לא מבינים, טוב יעשו אם יקראו יותר ויכתבו פחות. או ישאלו שאלות.

בדברים שאני לא מבין אני משתדל לא להגיב, או להגיב בצורה מסוייגת בשביל לקבל יותר מידע. אני מציע שכל אותם אנשים (חדשים בעיקר) אשר אין להם הרבה ידע, יעשו אותו הדבר.

זוהי דעתי האישית.

רוני

זה נכון , אי אפשר למחוק אנשים על ימין ועל שמאל .

אבל מה שמציק פה ,זה שמגיעים הרבה חברה צעירים (הרבה מהם הם עוד חסרי רישיון נהיגה ) ומנהלים דיונים על טכניקות נהיגה מעולם הראלי , שיפורים ונהיגה בכלל כשבידים אין אפילו רישיון נהיגה ?!?

אני לא רוצה לנקוב בשמות כי אני לא רוצה לפגוע באנשים אבל , כל אחד צריך ללמוד להגיב בהתאם לרמה הידע האישית שלו .

בחור שאוכל סיפור על לאנטיס שהשתילו בא שילדה של 16V , שלא יבוא וינסה להרצות על טכניקות נהיגה ספורטיביות . :?

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אולי לעשות שיהיה פורום שבו כולם יוכלו לשאול שאלות אבל רק אנשים מורשים שמוכרים במפגש יוכלו לענות תשובות מסודרות לפי הנסיון שלהם...

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

גם אני מסכים לקריאה הכללית. ללא ספק חלה כאן התדרדרות(מישהו אמר Y-NET?)

אנשים פה מזיינים ת'מוח על שטויות, וכותבים הודעות על ימין ועל שמאל, פותחים ת'רדים מיותרים, וסתם הופכים את הפורום הזה למייגע, ומתיש.

כמו שמישהו כתב כאן, גם אני כאן מההקמה, ויש לי מס' הודעות ממש לא גדול,

וזו לא בושה, מי שלא יודע או לא מבין במשהו, שלא יכתוב!

מה שכן למחוק סתם יוזרים זה גם לא הפתרון האידיאלי, אבל אפשר להעיר כאן לאנשים

ומי שלא שם על ההערות אז יש את כל הלגיטימציה להעיף אותו.

• תוכן חדש...