Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לנגני הפורום \ טכנאי הסאונד שבפורום \ אזרחי מדינת ישראל,

אני מנגן על תופים אלקטרוניים (רולנד TD-9KX2 למי שמתעניין) כדי לשמור על שפיותם של השכנים שלי בעיקר,

בין השאר , אני נוהג לנגן עם חבר או שניים מפעם לפעם,

הבעיה: בעת חיבור למודול של התופים אני נאלץ להשתמש במפצל אוזניות שמנחית את האות הבוקע ממנו,

נוצר מצב שהווליום אינו גבוה מספיק עבורינו.

אני מחפש מיקסר שיאפשר חיבורי סטריאו (לתופים) ומונו (לגיטרה או שתיים לפחות), חיבור למיקרופון (XLR) לא יזיק,

העניין הוא שאני זקוק לאחד עם יותר מיציאת אוזניות אחת - שתיים תספיקנה, אם יש יותר הרי זה משובח.

מצד שני, אין לי בעיה גם עם מפצל אוזניות מוגבר טוב, שייסגור לי את הפינה למרות שהייתי שמח לשלוט על העוצמות באופן פרטני.

כל היודע דבר על מקום הימצאו או זהותו של מוצר כזה או אחר,

מוזמן להמליץ לי בשרשור זה - אני מאוד אעריך זאת .

אגב, לכל המליונרים, את הקונסולה של Neve 8028 , קנו כבר - תשאלו את דייב גרוהל מנירוונה\פו-פייטרס (וזה לא מה שאני צריך :-D ).

תודה לכולם !

:wink:

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני מנגן על ה TD-12 :)

אתה יכול ללכת על משהו כמו http://www.thomann.de/ie/behringer_xenyx_x1222_usb.htm

ואז כזה: http://www.thomann.de/ie/behringer_ha4700_powerplay_proxl_kopfhoererverstaerker.htm

שים לב שזה האתר "האירי" והמחירים כוללים מע"מ אירי.

לא נהוג שיש יותר יצאות לאוזניות במיקסר (נראה לי שיש אבל לא חיפשתי שעות :-D )

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לא יודע אם אתה גר כאן או באירלנד .. :wink: אבל פה הציוד הזה שווה 3K .

אני מחפש משהוא מעט זול יותר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...