Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק הרב"ש תפס את הילד ,אבא של הרב"ש עזר.

טעות נוספת: הרב"ש אסר על הילד לצור קשר עם אבא שלו.

רב"ש הוא לא שוטר ואינו יכול להחרים אופנוע למישהו. הוא יכול,צריך ואכן קרא לסיוע של שוטרים.

כמו שכתבתי ,אני לא אתן לזאטוט שלי לרכוב על אופנוע בצורה כזאת !

מכאן והלאה הסיפור יהיה מול מח"ש.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקשר במה האבא עובד ומה התפקיד שלו ? .

הבן עבר על החוק , לא משנה אם השטח מיושב , מיושב או לא .

Sound Stream -Trantula 800.2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שורה תחתונה- עברת על החוק? תעצר. תקפת שוטר? תחטוף בחזרה ותעצר.

זה מאד נחמד שהאבא מנסה להנחיל ספורט אקסטרים לילדים שלו אבל שיעשה את זה במסגרת החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שני הסנט שלי, בלי להיכנס יותר מדי למה היה שם, כי לפי מה שאני רואה חצי פורום היה שם. מי שמרים ידו על שוטר, מגיע לו שישפצו לו את הפרצוף.

ואם נניח אתה בכניסה לאיצטדיון כדורגל, עם אחיך הקטן ממך בשנתיים, בסך הכל באת לראות כדורגל, והשוטר דוחף אותך כמו בהמה, תופס לך כלכך חזק בחולצה עד שהיא נקרעת, אתה אומר לו עזוב את החולצה היא נקרעת והוא מחליט לקחת אותך ל"חדר חקירות" שלהם באיצטדיון בגין "תקיפת שוטר" ועוד שולח אותך לילה אחד לכלא? איך זה מבחינתך?

לא אתפלא אם באמת השוטרים תקפו את האב. לא אתפלא גם אם ההיפך הוא נכון. לא פוסל שום צד בכל אופן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ואם נניח אתה בכניסה לאיצטדיון כדורגל, עם אחיך הקטן ממך בשנתיים, בסך הכל באת לראות כדורגל, והשוטר דוחף אותך כמו בהמה, תופס לך כלכך חזק בחולצה עד שהיא נקרעת, אתה אומר לו עזוב את החולצה היא נקרעת והוא מחליט לקחת אותך ל"חדר חקירות" שלהם באיצטדיון בגין "תקיפת שוטר" ועוד שולח אותך לילה אחד לכלא? איך זה מבחינתך?

לא אתפלא אם באמת השוטרים תקפו את האב. לא אתפלא גם אם ההיפך הוא נכון. לא פוסל שום צד בכל אופן.

בלי שום קשר לנושא השרשור אותו, לצערי אני נאלץ לחזק אותך במקרה זה, בתור אדם שומר חוק ראיתי לא פעם שוטרים שמסתירים תג זיוהי מפרקים צורה לאנשים שבאמת ובתמים לא עשו כלום, כולל נערה בת 15 שנתפסת בשיער ומועפת למדרגות, ושסבתה שלה באה לעזור לה היא חטפה גז מדמיע. אחרי המקרה הזה הייתי בסוג של טראומה של כמה שעות והיה קשה לי להרדם.

אבא שלי, אדם בן 70 שומר חוק כל חייו ראה כיצד חבר שלו מרים עט עבור שוטר, והואשם ב"תקיפת שוטר", הסיפור נהיה סאגה.

אדם אחר שאני מכיר אישית, שהיה שוטר צבאי ועבד עם המשטרה, נכנס לבית החולים כי שוטרים החליטו שהוא סוחר סמים ליד הבית שלו.

בקיצור, אני ראיתי מספיק פעמים שוטרים תוקפים ללא רחמים חפים מפשע, כן כן לחלוטין חפים מפשע, שומרי חוק נורמטיבים במצב רגוע לחלוטין, על מנת לקחת בערבון סופר מוגבל כאשר מאשימים מישהו ב"תקיפת שוטרים".

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

ואם נניח שלסבתא שלי היה גלגלים, האם היא יכלה לנסוע 91 בכביש בין עירוני? להניח אפשר הרבה דברים. באופן כללי, אין לך סיבה להניח על שוטר יד. קרע לך את החולצה? תגיש תלונה במח"ש. מגרשי הכדורגל זה המקום האחרון שבו אפשר לשפוט שוטרים. על כל בנאדם נורמלי יש שם חמישה ערסים שבאו ללכת מכות עם הקהל של היריבה. מניסיון, תעשה מה ששוטר אומר לך, ולא יקרה לך כלום. ואם נפלת במקרה על שוטר ממש זבלה, אני באמת לא יודע כיצד לייעץ לך. זו מלחמה שקשה מאוד לנצח. בתכלס, יש אולי אחוז אחד של שוטרים כאלה, ואיך שהוא תמיד הם בהפגנות, ובמגרשי הכדורגל. כנראה כי זה התפקיד שלהם. במקרים של מעצרים בודדים, כמו שמתואר פה, אין לשוטר שום סיבה לתקוף את האב סתם כך. אלא אם האבא החליט שיש לו כבוד, והוא לא יתן לשוטר לשחק אותה ליד הילד שלו, ומפה לשם התגלגלו הדברים. ככה זה קורה במקרים שאני עד להם. אתה צודק בכך שאי אפשר לפסול שום דבר, ותמיד יש מקרים לפה ולשם. אבל בינינו, שוטרים לא תוקפים סתם בני אדם. (להבדיל מחמולות, וכשאתה במגרש כדורגל, אתה חלק מחמולה גם אם אינך רוצה בכך, כי מה לעשות, אתה מוקף בהם).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ה-אם נניח שלי, זה לא באמת נניח. זה קרה לי ולאחי במגרש כדורגל. מה תגיד עכשיו?

נוסיף שמן למדורה - ברגע שאחי אמר לו (אחרי כמובן שהשוטר כבר משך אותו בכוח כאילו רצח בנאדם לפני שניה) שהוא יתבע אותו על מעשיו ושהוא זוכר את שמו בשביל זה, השוטר גם הכניס לו כמה סטירות ואיים "את מי תתבע?".

אה, כן, גם חשוב לציין שבזמנו אחי היה בן 18 וכמה ימים ואני 16. ממש "איימנו" על חייו של השוטר.

אחרי מקרה כזה לא פלא שאנשים נורמטיביים כמוני וכמו אחי (וכמובן אחרים) שונאים שוטרים.

אגב, תראה תגובה מעלייך, מסתבר שיש מקרים ששוטרים תוקפים סתם (ויש לא מעט כתבות של "חל בלבול בין המותקף לאדם אחר לגמרי"). איזה באסה לנו, הא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ה-אם נניח שלי, זה לא באמת נניח. זה קרה לי ולאחי במגרש כדורגל. מה תגיד עכשיו?

נוסיף שמן למדורה - ברגע שאחי אמר לו (אחרי כמובן שהשוטר כבר משך אותו בכוח כאילו רצח בנאדם לפני שניה) שהוא יתבע אותו על מעשיו ושהוא זוכר את שמו בשביל זה, השוטר גם הכניס לו כמה סטירות ואיים "את מי תתבע?".

אה, כן, גם חשוב לציין שבזמנו אחי היה בן 18 וכמה ימים ואני 16. ממש "איימנו" על חייו של השוטר.

אחרי מקרה כזה לא פלא שאנשים נורמטיביים כמוני וכמו אחי (וכמובן אחרים) שונאים שוטרים.

אגב, תראה תגובה מעלייך, מסתבר שיש מקרים ששוטרים תוקפים סתם (ויש לא מעט כתבות של "חל בלבול בין המותקף לאדם אחר לגמרי"). איזה באסה לנו, הא?

עצוב לי שאתה שונא שוטרים, אתה חושב שהמצב היה יותר טוב בלעדיהם?

בקשר למקרה, אני יודע שהוא לא באמת "נניח". זה השתמע מכתיבתך. בכל מקרה, כמו שאמרתי המקרים ששוטרים תוקפים סתם כמעט ולא קיימים. פשוט כשהם קורים אז ישר שומעים עליהם בתקשורת. למשל, כמו החיל האתיופי שהותקף ידי שוטרים קק* בחיפה, ורק בגלל צבע עורו. אולם, אם באמת תתעמק בעבודת המשטרה, אתה תראה שהתלונות האלה הם בכמות מזערית. בנוסף, כמו שכבר ציינתי, אתה צודק שאי אפשר באמת לדעת מה קרה, אבל הסבירות ששוטר סתם תקף מישהו מול הילד שלו היא אפסית. ואם הייתי צריך להאמין למילה של מישהו, במיוחד כשהצד השני הוא מישהו שנותן לילד בן 13 לרכב על טרקטורון (או מה שזה לא היה), אני עם השוטר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לא אמרתי שיש כאן אשמה של הילד, ולא אמרתי שלא צריך לתת לו להשתלב ולנסות לקלף אפילו מעט מהתרבות הארסית שהצליח האב להחדיר אליו ב13 שנות חיו, אולם לאור הנסיבות ומקרים קודמים, הסיכויים של הילד לצאת אדם משכיל ונורמטיבי (קרי: לא ערס) נמוכים מאד. ואם הוא כן ייצא כזה, מדובר באדם מיוחד מאד.

שמע...מה הקשר?

אני באמת מנסה להבין מה פשר התובנות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
עצוב לי שאתה שונא שוטרים, אתה חושב שהמצב היה יותר טוב בלעדיהם?

בקשר למקרה, אני יודע שהוא לא באמת "נניח". זה השתמע מכתיבתך. בכל מקרה, כמו שאמרתי המקרים ששוטרים תוקפים סתם כמעט ולא קיימים. פשוט כשהם קורים אז ישר שומעים עליהם בתקשורת. למשל, כמו החיל האתיופי שהותקף ידי שוטרים קק* בחיפה, ורק בגלל צבע עורו. אולם, אם באמת תתעמק בעבודת המשטרה, אתה תראה שהתלונות האלה הם בכמות מזערית. בנוסף, כמו שכבר ציינתי, אתה צודק שאי אפשר באמת לדעת מה קרה, אבל הסבירות ששוטר סתם תקף מישהו מול הילד שלו היא אפסית. ואם הייתי צריך להאמין למילה של מישהו, במיוחד כשהצד השני הוא מישהו שנותן לילד בן 13 לרכב על טרקטורון (או מה שזה לא היה), אני עם השוטר.

למרבה הצער המקרים האלה לא כל כך נדירים כמו שאתה מנסה להציג. החומר האנושי המשרת כרגע במשטרה לא מספיק טוב ולא מפנים, רובו ככולו, את העובדה שהם כאן בשביל האזרחים ולא ההיפך. ההגדרה הכי קולעת שניתן להצמיד להם היא ערסים עם שכרון כוח, וזו בעיה רצינית. היחס, צורת הדיבור והקלות במעבר לשימוש בכוח הם פשוט נוראיים. העצוב מכל הוא שהם משתמשים בכוח כי ההתנהגות שלהם לא מקנה להם סמכות, אלא בדיוק ההיפך. אם היו מתנהגים באופן סמכותי מלכתחילה, השימוש בכוח לא היה נחוץ. מה שחמור יותר, שרוב המחדלים שלהם מבוצעים לא כנגד עבריינים (שכן אלה, חלילה, עלולים להחזיר) אלא כנגד אנשים נורמטיביים שאיתרע מזלם להיות בזמן הלא נכון ובמקום הלא נכון. אני כבר לא מדבר על מקרים חמורים הרבה יותר כמו תפירת ראיות ותיאום עדויות בבית המשפט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא יכול לדעת כמה מקרים כאלה מתרחשים. אני כן יכול לדעת כמה תלונות מוגשות למח"ש, כנגד אלימות לא נחוצה של שוטרים. לפני כמה שנים הייתי צריך להגיש עבודת מחקר על נושא שקשור לפשע. בחרתי דווקא בהתנהגות השוטרים. לפי מספרים שנמסרו לי, כמות התלונות כנגד אלימות פיסית של שוטרים לא היו גדולות במיוחד. אני לא יודע כמה הם תוקפים סתם ככה בפועל, כמו שאף אחד אחר כאן לא. לדעתי המספרים לא גדולים במיוחד. כל אחד מסתמך כאן על ניסיון שלו, שלא תמיד שלו אגב, הרבה פעמים זה שכן מספר לדוד שלו, וההוא מספר לסבתא שלו, ובסוף קורה מה שקורה. הצד השני זה ניסיון של התקשורת, אני לא צריך לספר לכם כמה זה אמין.

בסוף, לדעתי מדובר במיעוט, אם אתם סבורים אחרת, אין טעם להתדיין, שכן לא באמת נוכל להוכיח צדקתנו, לפחות אני לא.

פורסם
...שוטרים, אתה חושב שהמצב היה יותר טוב בלעדיהם?

לא, אבל זה לא אומר שההתנהגות שלהם היא תקינה.

המקרים ששוטרים תוקפים סתם כמעט ולא קיימים.

לא מדובר במקרה של שוטר שתקף ללא סיבה, אלא שהסיבה לא היתה מוצדקת. אני ראיתי שוטר מכה אדם אזוק ומוטל על הרצפה, בסיוע שני שוטרים נוספים ובנוכחות עוד שוטר אחד לפחות. באופן אישי הבנתי את השוטר בהחלט, כי אותו אדם העיר לו כמה וכמה הערות לא נחמדות בכלל; אבל אם אני הייתי מגיב כך בנוכחות שוטרים, סביר שהייתי מגיע לבית הסוהר. זו הנקודה כאן.

אם באמת תתעמק בעבודת המשטרה, אתה תראה שהתלונות האלה הם בכמות מזערית... אני לא יכול לדעת כמה מקרים כאלה מתרחשים. אני כן יכול לדעת כמה תלונות מוגשות למח"ש, כנגד אלימות לא נחוצה של שוטרים... לפי מספרים שנמסרו לי, כמות התלונות כנגד אלימות פיסית של שוטרים לא היו גדולות במיוחד.

מספר קטן של תלונות יכול להעיד על מספר קטן של תקיפות, או לחילופין יכול להעיד על מידה קטנה של אימון במערכת. אני חושב שהאפשרות השניה יותר סבירה.

דני

• תוכן חדש...