Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית רכב) עד 15k.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אשמח לקבל המלצות לרכב כי אני פשוט טמבל בנושא הזה. מחפש רכב חמוד,אמין,לנסיעות(תל אביב - קיסריה) פעם בשבוע לפחות. אמרו לי במחיר כזה רק ידנית, והמליצו לי על פג׳ו 206 , הונדה סיוויק. וכמובן אם אפשר חיסכוני. תודה על המלצות אני מבין שזה הרבה דרישות למחיר. אני רק רוצה לדעת מה עדיף לי במחיר כזה שמתאים לי ואתם המבינים אשמח לקבל עזרה!

פורסם

אתה צריך משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כך עצה ממני ...

קנה רנו קליאו B 2002 .. המחירון כרגע 9200 עם יכולת ירידה ..

אני בעל רכב כזה ומחליף אותו בקרוב (עקב מעבר לאוטומט)

הוא חסכוני ואמין מאוד ... ואני אישית בתקופה של החצי שנה לא היה לי איתו בעיה כלל..

• תוכן חדש...