Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת דשבורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

אני באמצע תהליך צביעה כוללת של כל חלקי הפלסטיקים ברכב.

כל החלק האחורי נצבע ונשאר לי אזור הדשבורד, בימים האחרונים אני מפרק כל יום חלק אחר וצובע אותו,

היום הגעתי למבוי סתום - אין כבר מה לפרק, נשאר הדשבורד שנראה כמו חתיכה אחת גדולה מקצה לקצה שכוללת גם את מסגרת הקונסולה (הקונסולה עצמה מתפרקת כמובן, אך זו המסגרת שתוחמת אותה).

עכשיו אני עומד בפני שתי אופציות :

1. לפרק גם את זה, מה שישאיר את הרכב שלי ערום, מצחיק (למי שיראה את זה מבחוץ) ובלתי ניתן לנסיעה, אך אני יכול לחיות ככה יומיים היות ויש לי רכב נוסף בזמן הקרוב.

הדילמה שלי האם כדאי להכנס להרפתקה הזאת, היות והפירוק יקח זמן והשכנים יחשבו שאני משוגע.

2. לכסות את כל פנים הרכב בצורה יסודית ולצבוע את הדשבורד בפנים.

התוצאה אסור יהיה לגעת ברכב לפחות 24 שעות לייבוש מלא והפחד שהריח של הספריי ישאר זמן רב.

מה אתם אומרים ?

פורסם

האמת שהדילמה העיקרית שלי בעניין הפירוק הוא מה יחשבו השכנים שיראו אותי מפרק או את הרכב מפורק.

והדבר השני הוא להשאיר את הרכב ממש ערום כשכל הרכיבים חשופים - קרוב לוודאי שזה סתם פחד לא מבוסס.

פורסם

עדכון :

מסתבר שלפרק דשבורד זאת לא משימה פשוטה כלל (בניגוד למחשבה הראשונה שלי "כמה ברגים וזה יוצא מהמקום").

פירקתי איזה 8 קונקטורים עד עכשיו, כמות גדולה של ברגים, כיסויים, כפתורים, פתחי מיזוג ומה לא.

עד כמה שנראה מרכזיית המיזוג מוברגת מבפנים לדשבורד, למרכזיה יש חיבורים לכל פתחי המיזוג הקדמיים מה שאומר שהכל יוצא כיחידה אחת (כנראה)

העניין הוא שלכל דבר יש את מקומו, יש שם כמות גדולה של פלסטיקים, אם אפרק לחלוטין (בגלל הסיבוך יכול להיות שאוותר), אני פוחד להסתבך בלהחזיר הכל כך שישב כמו שצריך.

אגב, למומחי הפורום, אני מניח שזאת הזדמנות מצוינת להחליף את הספוג המפריד של המזגן (שכבר ראיתי חלקיקים ממנו עפים דרך הפתחים) ?

פורסם

שאלה קצת אחרת: איך פירקת את המסגרת של האמצעית (של הרדיו דיסק, הפתחי אוורור האמצעים וכו') ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
ברוב המכוניות זה יוצא עם קליפסים, צריך להכניס מברג שטוח בעדינות ולפתוח אותם.

שי.

אכן, צודק.

יש ברגים שמונעים תזוזה (בדר"כ הם בחלק העליון שלא נראה לעין בתנוחת ישיבה רגילה, משש עם היד) , ברגע שפתחת אותם תנועת משיכה וזה פשוט נשלף החוצה.

פורסם

שרייד 2000, אני לא צריך הוראות זה כמו לגו, הרבה סבלנות ולאט לאט רואים איפה מה תפוס ..

תעלות המיזוג מחוברות מבפנים לדשבורד והן יוצאות איתו כחתיכה אחת, כשיחזור הן צריכות לשבת במקומם (להתחבר למרכזיה) בצורה טובה, אחרת המיזוג יברח ..

בכל מקרה, הדשבורד בחוץ, אשתי המקסימה עזרה לי למרות נסיונות ההתחמקות שלה שהיא רוצה לישון צהרים ..

אנשים שעברו הסתכלו עלינו בשבע עיניים...

עכשיו הוא באמבטיה, אני נח קצת, אני לא בטוח שאשטוף אותו במים וסבון כי עדיין יש שם חלקי אלקטרוניקה (סוויץ מראות + שעון), אם כן אצטרך לפרק אותו עוד יותר.

עדכונים בהמשך.

פורסם

אגב, ראיתי הרבה שרשורים שאנשים מזהירים לא לגעת בחלקי פלסטיק כי הם נוטים להשבר (למיטב זכרוני זה ברכבים מסוימים).

עד כמה שראיתי אצלי החלקים בנויים בצורה מאסיבית, שום דבר לא נשבר/נסדק.

כשפירקתי כיסוי קורה אחד אחד הצ'ופציקים שלו היה שבור ומישהו ניסה להתגבר על זה עם ניר דבק - הוצאתי את המלחם שלי והלחמתי אותו למקום, עכשיו הוא נראה במצב טוב.

• תוכן חדש...