Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז שלום לכולם ... אחרי מסע ארוך והתרוצצות בין חנויות ומתקינים קיבלתי הצעה ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליה, אז ככה:

HU- פיאוניר 760mp

קומפוננט של RockFord דגם P1625

מגבר RockFord דגם 3001 מונו

מגבר RockFord דגם 4004

סאב של Vmax 300 watts rms "12 CW

איטום Dynamat Extreme (דלתות+בגאז')

המחיר להכל כולל התקנה+חיוט הוא: 10,000 .

תנו חוות דעת ... מה אתם אומרים...שווה תכסף? אני מוכן לקבל כל ביקורת.

אשמח בנוסף לקבל מידע על הסאב הזה.

תודה ושנה טובה, איתמר

.Honda- more then a dream

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם כן לא סגור על עלות הרכיבים, אך אני מאמין שמיקום ההתקנה, הוא מה שנותן פה את ה"PUNCH" מבחינת השתלמות, או חוסר השתלמות

אז אולי תספר לחברי הפורום מי הציע לך את ההצעה, שיוכלו לתת אינדקציה יותר אמיתית אם כדאי או לא..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לדעתי בהחלט. מה הטעם להשקיע בסאב מפוצץ או ברמקולים יקרים אם אתה תשמע רעידות וקרקושים?

האיטום לא עוזר רק בדברים הללו אלא הוא גם יעזור לרמקולים להישמע טוב יותר (וופר בדלת אטומה כהלכה ירד נמוך וטוב יותר).

פורסם
אז אולי תספר לחברי הפורום מי הציע לך את ההצעה, שיוכלו לתת אינדקציה יותר אמיתית אם כדאי או לא..

מי שהציע לי את ההצעה היא חנות בשם Top Sound דרך יפו196, חיפה.

מקום טוב עם אנשים באמת מקצוענים..

לגבי הסאב והקומפוננט ...... מה אתם אומרים מישהו שמע עליהם/אותם? אני מחפש מערכת משולבת של sq ו spl אבל עם דגש יותר על sq, האם הם יספקו לי את הסחורה?

פורסם
מי שהציע לי את ההצעה היא חנות בשם Top Sound דרך יפו196, חיפה.

מקום טוב עם אנשים באמת מקצוענים..

לגבי הסאב והקומפוננט ...... מה אתם אומרים מישהו שמע עליהם/אותם? אני מחפש מערכת משולבת של sq ו spl אבל עם דגש יותר על sq, האם הם יספקו לי את הסחורה?

בדקת בכול החניות הסטריאו בחיפה?

נריאה לי שבאוטו'ס תיקבל הצעה יותר זולה...

פורסם
אבל אני בספק אם הם יודעים לאטום דלתות בכלל...

אל תזלזל, כי אני הייתי שם כמה שעות וראיתי בדיוק איך הם עובדים ומתקינים.

ואני גם לא בא לחנות הזאת ככה סתם על עיוור, כמה חברים שלי התקינו שם וראיתי הרבה עבודות... מבחינת מקצוענות אין בכלל על מה לדבר.

אך שוב מה שיותר חשוב לי זה מידע על הקומפוננט והסאב... אם הם שווים משהו... אם מישהו מכיר אותם ויתנו לי תסיפוק המירבי ?

פורסם

אף אחד לא יכול לעזור או לתת לי מידע על הקומפוננטים האלו והסאב?

בבקשה זה ממש ממש חשוב...

***קרא את חוקי הפורום, הקפצה שלא לפי הכללים תגרום להבא לנעילת הנושא.

פורסם

אם תוכל לפרט לגבי המחירים של כל רכיב זה יהיה יותר טוב...

הקומפוננט (דגם 162S) דיי מעניין כי יש לו 2 זוגות טוויטרים, אבל זה סתם לפיזור צליל ברחבי האוטו ולא תורם לאיכות הצליל או לגובה/רוחב הבמה או התמונה.

המגברים סבבה, אבל נראה לי שאת הקומפוננט אפשר יהיה להחליף למשהו יותר איכותי אם תתן לנו מחיר.

ועוד משהו- ההתקנה בהרבה מקומות יכולה להיות מקצועית וטובה/יפה, אבל עד לפני כמה חודשים, מתקינים לא ידעו מה זה דיינמאט בכלל, ואנחנו כבר ראינו דוגמא של עבודה לא טובה של איטום מאחד המתקינים. (כמובן שהמתקין התנצל ותיקן את הנעשה כמו שצריך)

איטום זאת עבודה רצינית שדורשת כמה שעות טובות בשביל תוצאה אופטימלית!

תשאל את המתקין כמה הוא דורש עבור העבודת איטום ועם איזה חומרים הוא אוטם בשביל להיות בטוח.

בהצלחה!

פורסם

המחיר של הקומפוננט הוא בסביבות ה- 2000 שקל...

רציתי את ההיבירד של מורל, אבל הוא לא עובד עם החברה הזאת והוא לא רוצה גם להתעסק איתם.

בקשר לסאב הוא 1500 שקל, האם הוא שווה משהו? ויתן לי צליל מדוייק ?

פורסם

הקומפוננט הזה לא שווה 2000 שקל.

ממש ממש לא.

הוא מחילף את סידרת ה-FNP (הכי נמוכה) של רוקפורד, ושווה 160$ בחו"ל (970 שקל אחרי מיסים).

אני ממליץ לך בחום על ההייבריד - תוכל לקנות אותם עם אחריות לשנה בחנות המפעל ולהביא למתקין שיתקין לך אותם עם שאר הציוד שאתה קונה אצלו.

אבל נסה לשמוע קודם, לפני שאתה קונה ונתקע עם משהו שהאוזן שלך לא תאהב.

פורסם

תאמת אף פעם לא שמעתי את ההיבירד ואני לא יודע בדיוק איך הוא פועל...

בכל אופן, תודה רבה על העזרה בקשר לקומפוננט, אבל מה לגבי הסאב...

חוות דעת, מישהו?

• תוכן חדש...