Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה1:20 של בינעירוני זה נתון יצרן,

אז לעשות 1:17, ועם הרבה סבלנות גם 1:18, זה מאוד קרוב לנתוני יצרן.

בעיר בכלל מדובר על נתוני יצרן כמעט, אין מקום להתלונן.

צריכת דלק אמיתית היא 1:15 משולב, וזה מאוד הגיוני, זה גם מה שאני משיג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

Fitch, קליאו ספורט MK3 עושה מחוץ לעיר לפי נתוני יצרן 7.1 ליטר ל100ק"מ. כלומר, תיאורטית הכי טוב שאתה יכול להגיע אליו זה 1 ל14. בפועל, אם אתה מגיע ל1 ל12 זה מעולה. 1 ל17 לא ריאלי עם רכב הזה בעל מנוע 2.0 בנזין.

1 ל17 בפועל לסופר מיני עם 1.2 זה טוב מאוד.

עריכה: רק עכשיו ראיתי שאצלך זה MK2. אז תיאורטית אתה יכול להגיע לפי פרוספקט ל1 ל15. בפועל שוב, אם אתה עושה 1 ל12 זה לא פחות ממדהים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סקירה יפה. הרכב נראה יותר יוקרתי מרכב פשוט ב- 70K שח, גם הטסות יפות יחסית :wink: . אתה הוספת את הניקלים על הידיות או שזה מקורי, אהבתי את הגימור (דמוי) עור של הגיר והצבע הלבן.

אגב, היא נוסעת במשולב די דומה לאיביזה 1.4 שלי, אני עושה 1:14 משולב למרות שלאיביזה מנוע יותר חזק ושיוט ב 120 קמ"ש מדי פעם.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הניקלים מגיעים במקור.

האיביזה אצלי נפסלה מההתחלה.

מעבר לכך גם אני משייט ב120 קמ"ש לפעמים, וגם אז צריכת הדלק עומדת על 1:17.

אפילו את העליות בדרך חזרה מאילת סיימתי עם 1:17.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תודה על הסקירה האובייקטיבית. כיום בקרת שיוט זה מובן מאליו ברכבים חדשים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סקירה יפה . צריכת דלק לא מהממת. אני עם שרייד 97 הייתי משיג צריכה משולבת של 1-15 וזה מנוע 1.3. מזגן דולק תמידית.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
תודה על הסקירה האובייקטיבית. כיום בקרת שיוט זה מובן מאליו ברכבים חדשים?

לא בהכרח, יש לא מעט רכבים שלא כוללים בקרת שיוט,

רנו משלבים את זה אפילו ברכבים זולים למדי.

סקירה יפה . צריכת דלק לא מהממת. אני עם שרייד 97 הייתי משיג צריכה משולבת של 1-15 וזה מנוע 1.3. מזגן דולק תמידית.

1:15 משולב זה לא יפה?

טוב, שיהיה. :roll:

פורסם

צריכה מצויינת למען האמת, אבל שוב זה כנראה מריבוי של נסיעות מחוץ לעיר

אני מאמין אם זה 50-50 זה היה יותר בכוון 1:14

לאותו אחד עם השרייד.

אצלי קורולה 95' והצלחתי להוציא ממנה 1:13 במשולב כמה פעמים לרוב זה עובד אצלי על 1:12 ב50-50

וכל זה עם מנוע 1.6 וגיר אוט' אז מה?

זה לרוב תלוי בנסיעה שלך וצורת נהיגה לא באוטו בלבד.

404

פורסם
סיכום יפה, אכן רכב מוצלח, לדעתי הצריכת דלק טובה מאוד.

ד"א - אתה גר בבאר שבע? נווה זאב?

כן :roll:

(למה, אתה גם מהאיזור?)

פורסם

אני אישית לא, אחותי גרה שם, וישר איך שראיתי את התמונה קפץ לי שהמקום מוכר לי.

נחמד :-)

אולי ייצא לנו להיתקל אחד בשני מתישהו, אני שם דיי הרבה.

פורסם

לא אהבתי את ההנדסת אנוש של הקליאו, ושל רנו בכללי, ופעם הייתי חסיד של צרפתיות.

במיוחד את הידיות איתות ווישרים, הם קטנות ולא נוחות, בכל הרכבים שהיו לי אני רגיל לא להוריד יד מההגה, כל תפעול הידיות הוא עם אצבעות בלבד (ויש לי יד גדולה מהממוצע, אני גובה 1.95 מטר).

זו אחת מהסיבות שקניתי פאביה ידנית.

הצריכת דלק טובה! 1\17 באיזה מהירות ממוצעת? (אצלי במשפחה מחוץ לעיר, לרוב זה כביש 6 על מהירות 130 קמש והפאביה משיגה צריכה של 1\15 וקצת יותר).

ביצועים זה לדעתי שטויות.

קנית מנוע 1.2 כי אתה מחפש לחסוך, וכך רוב מי שקונה מיני.

רוצה ביצועים, תמיד יש TSI או V6 אמריקאי, או צעצועים יפניים.

נראה שהאבזור הוא טוב, ואף מצויין למי שלא משווה למתחרות. (אני לדוגמא, לא ישווה קליאו או גרמנית כלשהי, לקיה או קוריאנית אחרת שבאה עם שלל של אבזור וטכנולוגיה, בסוף מה שקובע זה הנוחות והאיכות).

באופן כללי זה רכב חביב מאוד.

פורסם

אתה לא דוגמה, אתה חסיד של מה שיש לך, כלומר סובל מדיסוננס קונגטיבי.

1:17 מושג במהירויות של 100-110 קמ"ש.

מעבר לכך, ידעתי שאני לא הולך לקבל איזו חיית ביצועים. ציינתי את זה כאן כדי שמי שקורא את הביקורת יתייחס לחלק הזה ויידע בכללי - לא מדובר באיזה רכב מטורף לביצועים.

ההנדסת אנוש בסדר מבחינתי, והידיות הקטנות זה מוזר קצת בהתחלה, אני גם הייתי בשוק יחסית בהתחלה אחריי הידיות הענקיות בגטס, אבל הן מרגישות הרבה יותר איכותיות ובנויות טוב יותר מאלו שבגטס. לי אין איזו בעיה ואני לא צריך להוריד ידיים ע"מ לאותת או להפעיל מגבים.

אגב, האבזור בi20 או בריו לא הרבה יותר טוב. אמנם יש להן 4 חלונות חשמל, ויש לריו למשל חיבור USB, אבל אין בקרת שיוט.

פורסם

לא דוגמא יכול ליהיות.

חסיד של מה שיש לי?

במילים פשוטות, רוב הצרפתיות החדשות, בשבילי הם זבל.

אם אני אמצא 406 כמו שהייתה לי, ידנית ובמצב טוב, אני יקנה אותה בלי לחשוב פעמיים.

זה גם בחיים לא יקרה.

מה שלא יגידו, בשנים האחרונות הם התדרדרו, שברו את כל המאפיינים הטובים שלהם, וזה מה שגרם לי לשנות את הדעה שלי.

חוץ מזה בכל רכב יש חסרונות, אם תשים לב אני בדרך כלל גם מציין אותם, אני בחיים לא בא בגישה שמה שיש לי זה הכי טוב, אין לי אינטרנס לכך, כל אחד ומה שטוב לו.

• תוכן חדש...