Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח להכוונה, עברה כמעט שנה מאז שנפרדתי מהאקסית המיתולוגית ימח שמה - האמת, אני כבר לא זוכר איך מתחילים עם בנות איכותיות, כאלה שאתה אשכרה רוצה לשמור :)

אין מדע מדויק של איך להתחיל עם בחורה. וזאת שאלה שהרבה בנים שואלים אותי ואני אף פעם לא יודעת לענות.

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לצאת. לבלות, לשתות, להנות אבל לא להיות נואש ולחפש במטרה למצוא את האחת כי זה דבר שכן מתבטא בשפת גוף ולפעמים מרתיע. כשאתה רואה מישהי שמוצאת חן בעיניך צור אצלה עניין מסוים, תשדר ביטחון ותשדר זרימה. אם הולך - מה טוב אם לא - תעבור הלאה.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אז דיברנו היום.

באמת קיבלתי כאן הרבה עצות טובות, למרות שכולם אמרו להעיף אותה לכל הרוחות.

פתחתי הכל, גם דברים שקרו לפני חודשים עם ההפסקה שלקחנו.

היא אשכרה אמרה לי על ההפסקה הקודמת שהיא פשוט הייתה צריכה שאני יעיף אותה כדי שתתאפס.

שהיא רצתה גבר שלא יתן לה הכל אלה שיהיה קצת קשוח.

אכן מאז אני קשוח איתה והצבתי הרבה דרישות ורף גבוה והשגתי המון, אך לאחרונה הקשר הפך לשגרה וזה חרפן אותה.

היום בשיחה אמרתי לה שאני מתחיל לחשוב שאנחנו כבר לא מתאימים, ושנגמרה לי הסבלנות כלפי המצבי רוח האלה.

חאלס, אם יש בעיות מטפלים ולא מחכים, או שניפרדים. ושאם היא מרגישה שהיא מבולבלת היא יכולה לקום וללכת.

היא הייתה עם דמעות בעניים, ואמרה שהיא מפחדת לא לעמוד בדרישות שלי, ושהיא מאוד נמשכת אלי ולא מבינה למה זה לא מצליח, למרות שהיא מאוד רוצה.

סיכמנו שניפגש יותר, ונגוון יותר ביציאות ובטיולים.

לא הייתם נותנים סיכוי במקומי?

תמיר.

פורסם

תמיר, הרבה מהאנשים כאן מדברים איתך מנקודת מבט של רווקים שלא ממש אכפת להם מקביעות בחיים, אלו שחיים לפי "יש הרבה דגים בים","הלכה אחת תבוא אחרת" וכו'. אם אתה בחור יציב שצריך קשר זוגי ארוך טווח ולא זורק בחורה על זוטות, אז תדע שמבחינתי- כל קשר זוגי, רציני, שיש בו אהבה שווה הזדמנות שנייה שלישית ורביעית, אבל כמובן כל עוד רואים שזה עובד לפרקי זמן מסויימים וכל עוד מאמינים שבאמת יש סיכוי לקחת את זה למקום אחר. על אהבה לא מוותרים כל כך מהר.

פורסם
טוב, אז דיברנו היום.

היא אשכרה אמרה לי על ההפסקה הקודמת שהיא פשוט הייתה צריכה שאני יעיף אותה כדי שתתאפס.

אכן מאז אני קשוח איתה והצבתי הרבה דרישות ורף גבוה והשגתי המון, אך לאחרונה הקשר הפך לשגרה וזה חרפן אותה.

היום בשיחה אמרתי לה שאני מתחיל לחשוב שאנחנו כבר לא מתאימים, ושנגמרה לי הסבלנות כלפי המצבי רוח האלה.

חאלס, אם יש בעיות מטפלים ולא מחכים, או שניפרדים. ושאם היא מרגישה שהיא מבולבלת היא יכולה לקום וללכת.

היא הייתה עם דמעות בעניים, ואמרה שהיא מפחדת לא לעמוד בדרישות שלי, ושהיא מאוד נמשכת אלי ולא מבינה למה זה לא מצליח, למרות שהיא מאוד רוצה.

לדעתי פעלת כראוי.

הבחורה כנראה חשובה גם לך ולכן אתה לא מוותר בקלות.

תהנו ותצליחו.

פורסם

נכון, ויש גם כמה שראו דבר או שניים בחיים שלהם ומכירים סימנים.

בהצלחה לתמיר, זה מה שחשוב.

התגובה לשי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בסופו של דבר, קח את העיצות בפורום בעירבון מוגבל. כי הן תקפות רק מנסיון עבר או ממחשבות של חברי הפורום, שזה לא בהכרח מה שקורה בינך לבינה. רק אתה באמת יודע ומכיר את הקשר שלכם ואותה.

אני יכול להגיד מנסיון אישי, שהיו לי חברות שבסימן הראשון להתנהגות מוזרה ידעתי שזה משהו בגלל הקשר, והיו גם כאלה שנהיו מוזרות באופן זמני בגלל דברים בחיים שלא קשורים בכלל אליי.

בקיצור, שוב, אין משהו מוחלט בהכרח. ואתה כניראה אחרי שנה וחצי מכיר אותה הרבה יותר מאיתנו.

פורסם

אילו דרישות כבר הצבת?:shock:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
טוב, אז דיברנו היום.

אני איתך. רק תבין שיש לה בעיות שלא קשורות אליך. דאג שתטפל בהם, אחרת זה פשוט ימשיך.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ה

בנקודה מסויימת, הקשר תמיד יהפוך לשגרה, כי הוא נהיה חלק ממנה. אלא אם אתם רוצים להיפרד כל חודשיים נגיד ולחזר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מניסיון אישי שלי אני בהחלט יכולה לחזק את האנשים שכתבו כאן שיכול לאוד להיות שזה ממש לא קשור אליך.

לשם הדוגמה - אמרת שהיא השמינה קצת - יש כאלו שלוקחות את זה נורא קשה, ולא מרגישות סקסיות, ולכן גם הרצון שלהן לסקס מתמעט, וזה בכלל גורם לסוגים אחרים של דכאונות.

אני לא אומרת שאתה צריך להרעיף עליה את כל האהבה שאתה יכול לתת, בעצם בזה שהתרחקת קצת ונתת לה ספייס יעשה טוב לדעתי. אבל אם ניקח שינוי אחד קטן - ברמה של הסקס למשל, ברגע שאתה מדבר איתה בפתיחות על מה בא לה, ומה היא רוצה ואיך היא רוצה, או לחלופין מדבר איתה על מה שבא לך (בלי שיפוטיות, רק בקטע של "מותק, בואי נעשה משהו שממש בא לך לעשות" אפילו אם זה גורר ממך עבודה קשה), זה יכול מאוד לגרום לה להרגיש מושכת יותר בעיניך - שזה דבר חשוב מאוד, ויכול לעזור לכם "להתקרב מחדש".

בכללי - זה שתתחילו לצאת למקומות כאלו ואחרים זה לא מה שישנה את המצב שלכם - אלא שיחות פתוחות ומקבלות שלכם אחד עם השני. סקס זה פשוט הנושא שלפעמים הכי קל להתחיל ממנו.

פורסם

אני עם ההיא משר הטבעות. אני די בטוח שהבעיה לא קשורה בקשר שלכם. היא פשוט תקועה במערכת קשה ומתסכלת מאוד, הרבה יותר כל עבודה שיש באזרחות. משעמם קצת? תעשו עוד דברים. תמצאו תחביב משותף כמו טניס, ריקודים וכדומה. אם יש לה בעיה ספציפית עם הסקס, אז נסו לדבר על מה שטוב לה או לך. נסה להפתיע אותה פעם. תעשו סקס במטבח תוך כדי שהיא חותכת סלט מצידי, זה נחמד. אם אחרי כל זה עדיין היא מרגישה לא בטוחה, או שיש לה מחסום כל שהוא, אפשר ללכת לסקסולוג או משהו בסגנון (בנצי). מעולם לא הייתי, אבל זה יכול לעזור לה. בחורות תמיד סומכות על צרפתים עם שיער ארוך.

אחרי שכתבתי את כל מה שלמעלה, אני חייב לציין שלדעתי, אין שום בעיה במיטה, בהשמנה, או בך. אני חושב שהבעיה שלה היא הרבה יותר עמוקה ועם עצמה. כמו בניסוי מדעי, אתה חייב לבודד את המשתנים, ולבדוק את השפעתם אחד אחד, או במילים אחרות, עד שהיא לא תקבל טיפול (המילה הזו נשמעת רע, אני יודע, אבל זה ממש לא כמו שחושבים), אתה לא תדע האם השעמום/חוסר רצון/השמנה נוסעים מבעיות ביחסים, או מבעיה אישית שלה.

אני ממליץ לה להיפגש בחום לפגישת ניסיון עם פסיכולוגית טובה, לי אישית יש המלצות אם אתם מעוניינים, אבל קחו בחשבון שזה די יקר.

בנוסף, אם קשה בכיס, כדאי שתפנה לקב"ן. אינני יודע מה טיבם, אבל שווה לנסות. אני יודע איך זה להיות תקוע במערכת, בלי היכולת לעשות כלום, אפילו לא לקום ולעזוב, ותאמין לי שזה קשה. זה משפיע על כל החיים שלך מההתחלה ועד הסוף. אם היא באמת חשובה לך, תהיה שם איתה. אם לא, תעזוב עכשיו. אני אומר את זה כאחד שהיה בצד שלה, ונזרק. צדק פרידריך ניטשה כשאמר: "מה שלא הורג אותך, מחשל אותך". לדעתי, אתם יכולים לצאת עם זוגיות נפלאה אחרי שתתגברו על זה. לא משעממת ולא נעליים. ואם לא, תיפרדו, לפחות ניסיתם.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, עדכון קטן.

כמו שאמרתי נתתי לה הזדמנות, וזה היה נראה טוב.

עד שלפני כמה ימים היא הייתה מוזרה שוב והיא שוב אמרה שהיא לא מרגישה כמו פעם.

החלטנו לסיים את הקשר.

אני חושב שהיא דיי ילדותית ומסתבר גם כמתוסבכת.

כבר שלושה ימים שלא ביחד והיא מנסה ליצור איתי קשר בהודעות.

ואומרת שהיא רוצה סתם לדבר כי היא מתגעגעת והיא מבינה שהקשר בעייתי בגללה.

אני לא יודע מה לעשות,

כל הפרידה נעשתה בטלפון והיא רוצה להיפגש ולדבר.

אני לא רואה עניין בזה (גם כל החברים) מאחר ואני רוצה לשכוח אותה עם כל הקושי.

תמיר.

• תוכן חדש...