Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול במהלך נסיעה לירושליים התחלתי לשמוע רעש של חריקות ( כמו שחסר אוויר בצמיג)

הרעש נשמע לשניה ברגע שאני לוחץ על הגז וברגע שאני עוזב את הגז.

כמו כן עשיתי בדיקה בנסיעה איטית בניוטרל שומעים את הרעש הזה קבוע , זה ממש נשמע ממש כמו שעושים סיבוב עם הרכב ושחסר אוויר בצמיג. אבל לא חסר לי אוויר ובנסיעה איטית ב D אין את הרעש הזה אלא אם אני לוחץ על הגז.

עוד משהו ששמתי לב אליו זה כשהרכב קר אין את הרעש

הרעש מתחיל רק לאחר נסיעה ממושכת.

מה דעתכם?

מה זה יכול להיות?

פורסם

ישנם 2 מצבים שבדקתי

1. בנסיעה איטית כאשר לחצים על הגז או מרפים מהגז נשמע רעש של חריקה לשבריר שניה ( כמו רעש של חיכוך צמיג עם חוסר אויר בכביש). כאשר נוסעים במהירות קבועה ללא אין רעש.

2. עשיתי בדיקה - בנסיעה בניוטרל שומעים את הרעש הזה קבוע , כאשר אני מחזיר ל D ( תוך כדי נסיעה איטית מאוד ) הרעש מפסיק ונשמע שוב רק כאשר אני לוחץ על הגז.

כמו כן כאשר המנוע קר - אין רעש , זה מופיע רק אחרי נסיעה ממושכת.

יכול להיות שזה אולי משהו בדיפרנציאל ?

פורסם

הכיוון אמור להיות ציריות, סובב הגה עד הסוף שמאלה או ימינה ותעיף מבט (בדוק משני הכיוונים) יכול להיות שהגומיה נקרעה ועם הזמן הגריז ברח משם ומשם הדרך קצרה לשיפוץ ציריות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בדקתי ציריות

הן ניראות תקינות.

כפי שאמרתי קודם הרעש נשמע חזק וקבוע כשהרכב לאחר נסיעה ארוכה ובמיוחד כאשר הוא מידרדר בניוטרל.

פורסם

אני חושד בממיר קטליטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה קשור הממיר ??

זה רעש מיכני של איזה חלק שחורק.

ממיר שחלקיו הפנימיים השתחררו חורק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תושבת עצם החלפתי לפני 3 חודשים.

הרעש הוא לא רעש של חלקים רופפים ( זה לא נשמע כמו רעשן )

הרעש הוא של חריקות בערך כמו חריקה ששומעים כשחסר אויר בצמיג ולוקחים סיבוב.

כמו כן הרעש מופיע רק לאחר נסיעה ממושכת.

ככה שלדעתי זה לא ממיר ולא תושבת.

פורסם

עדכון

מה שבסופו של דבר גרם לרעש זה גומייה שיושבת אחרי המחזיר שמן של הגיר

היא מגינה מפני כניסת אבק/לכלוך לכיוון המחזיר שמן.

יצאתי בזול :-D הפעם.

• תוכן חדש...