Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

 

לא מבין בתחום כלל וכלל, עברתי פע על לא מעט שירשורים, אבל תשובה קונקרטית לא הצלחתי למצוא.

 

הייתי אמור לקנות רכב מסוג אלפא רומאו 147, אך עקב ארוע לא צפוי הנושא קצת נדחה (יש זכרון דברים עם המוכר כך שאחרי החגים זה כבר יסתדר).

בכל אופן, הרכב שמור מבחינה מכאנית, אבל מבחינה קוסמטית הוא רחוק שנות אור מכל מצב סביר (אם כי הצבע לא שרוף בשום אזור ממה שהצלחתי לראות).

 

לרכב יש מספר בעיות בתחום הקוסמטיקה, ואשמח לקבל המלצה על מקום/אדם שיכולים לעשות יישור קו בתחום הנ"ל, כמו כן המלצה לחומרים שאיתם אוכל לעשות את התחזוקה השוטפת.

 

הבעיות הן: ריח חזק של בשמים\מטהרי אויר\סיגריות ושאר הדברים הנוראים הללו.

יש כיסוי של שומן+אבק+לכלוך+השם יודע מה על חלקי פלסטיקה שונים (ידיות פנימיות, מסגרת ידית הילוכים וכו).

ריפוד הגג צנח ונראה כמו אוהל הפוך, דיפוני הדלתות כנל (מה גם שהדיפונים הם מבד גס ולא קטיפתי).

ואני בטוח שגם הצבע יוכל לקבל ריענון קל.

 

אז כמו שאמרתי, מקום אחד שיוכל לטפל בהכל, באיכות מעולה, ומחיר הוגן (ביחס לעבודה ולאיכותה, לא ביחס למחירים אחרים).

וכן המלצה למס' חומרים בסיסיים לשמור על הרכב לאחר ביצוע יישור הקו.

פורסם

אם זה רק בפנים..יש לך את steam me ..הם יושבים באיזור תל אביב.. תריץ חיפוש יש אשכול די גדול עליהם.

לגבי דיפון גג ודלתות..זה או לבד או לשלם לרפד.. לפי מה שהבנתי רפד ייקח בסביבות 500-800 ש'ח על ריפוד גג מחדש.

פורסם

ליישור קו אני צריך פנים+חוץ+ריפוד.

 

עוד משהו לגבי ריפוד, מישהו יודע איפה אפשר לקנות אלקטנרה לפי מטר רץ? (וכן ידוע לי שהמחיר יקר בטירוף), כי את הגג אני יכול לרפד לבד, את הדלתות אני כבר לא יכול, זה קצת מעבר ליכולת הטכנית שלי (לפחות כך שיצא כמו מקורי).

פורסם

אתה זקוק ל-2 מקומות נפרדים, הראשון הוא רפד רכב והשני דייטלר.

 

ממליץ לך מאוד על איגור מחולון בתור רפד ועל יבגני -נסדייטלינג בתור דייטלר לרכב.

 

את פרטי ההתקשרות תוכל למצוא בחיפוש.

×
×
  • תוכן חדש...