Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

חג שמח חברים יש לי 2 שאלות ה1 היא

האם פילטר אוויר יעשה לי רעש שונה ברכב

והאם סופית אגזוז תשנה לי רעש ברכב הכוונה שלי היא חזקה יותר לא כמו אגזוז פתוח אבל רעש ? תודה רבה חג שמח וכשר :lol:

8)
פורסם

סופית לא יתן לך שום רעש אלה אם היא בנוייה בהנדסה שלה לעשות רעש -מה שיגרום לגזים להיתאמץ לצאת.

פילטר פתוח גם תלוי באיזה תצורה- אין בוקס\קונוס -עם צינור יניקה\בלי צינור יניקה, כל אלה משפיעים על הצליל.

בכללי לא ניתן לישמוע פילטר כזה או אחר בנסיעה רגילה.

הצליל של היניקה שכניראה אתה מחפש יגיע מעל ה 4000 סלד כלומר במיצערת פתוחה עד הסוף.

מקווה שעזרתי,

רז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סופית לאגזוז זה לא קשור לשיפורים.

פילטר יתן לך צליל טיפה שונה וזהו. שום שיפור בכח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בס"ד+חג"ש+כשל"פ

פילטר יכול לתת קצת רעש יניקה.

סופית לאגזוז אמנם לא תיתן רעש אבל הבד-אסס לוק שזה ייתן לרכב והערמות של הבחורות שיזרקו עצמן על הרכב עלול להיות מפגע תעבורתי ועל כן יש בוחני תנועה שאינם מאשרים תוספת כה פשוטה אך חיונית זו.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...