Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חויית מכס מטורפת - לחיוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם רציתי לשתף אתכם.

הזמנתי ידית בקרת שיוט מאיביי לרכב שלי, הגיע, נתפס במכס, היה שם איזה עשרה ימים, ואז התחלף ל "מעוקב במכס"

התקשרתי לשם אתמול ב 12:00, ענתה לי מישהי סופר נחמדה, אמרתי לה שאני מחכה לזה כבר הרבה זמן ואשמח לאסוף את זה לפני החגים, והאם אני יכול להגיע לשחרר את זה, תוך רגע היא העלתה בועידה מישהו, הוא אמר שהוא מכין לי את זה ושאבוא לקחת.

הגעתי, בגלל וייז הסתבכתי קצת, הגעתי בול ב 14:00, (שעת הסגירה), לא היה תור, קיבלו אותי בכל מקרה, טיפלו ב 10 דקות,

שלמתי מה שהייתי צריך לשלם, ויצאתי מרוצה עם החבילה. פשוט מטורף.

איחלתי שם לכולם חג שמח ותודה על השרות, והלכתי. :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אתה בטוח שזה קרה בישראל?

או שהיית ער?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תגובה מובנת, אני עד עכשיו לא בטוח שאני לא חולם.

אולי מישהו סימם אותי באיזה סם הזיות?

לגבי צ'אק, אהבתי :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

ממש לא. אולי תופתע, אבל בשירות הציבורי והחצי-ציבורי יש אנשים שחשים שתפקידם.....לתת שירות! דוגמאות מהתקופה האחרונה לא חסרות לי - למשל - משרד הפנים (הנפקת דרכונים), הטאבו ורשם המשכונות (הסרת שעבוד\משכון מדירה) בזק (בירור חשבון) והרבה הרבה נותני שירות אחרים. אם הגישה שלך לא עויינת הסיכוי לקבל שירות טוב עולה עוד יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת זו פעם ראשונה שאני במכס, ואני בחור מאוד חביב אם מתייחסים אליי בצורה מנומסת וסובלנית.

במקרה הזה זה היה בדיוק כך.

כנראה שכבר הייתי מוכן לרע מכל אחרי דברים ששמעתי וקראתי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

תתחדש וחג שמח :),

השאלה שעלתה מהסיפור שלך, מתי מעכבים במכס? זה מעל סכום כספי מסויים או מעל משקל מסויים ?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

למה חוויה מטורפת? אתה לא נותן שירות טוב למי שאתה אמור לשרת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עד כמה שאני יודע, זה כמו מתי שומר בקניון מחליט לבדוק לך את תא המטען. תחושה פנימית שלו בשילוב שכונה.

הרבה פעמים אני מגיע לקניון אחרי גילוח, עם משקפיי ראיה, ואפילו לא מבקשים שאעצור.

אם אני בא עם זקן ומשקפי שמש... עצור, פתח בגאג' וכ"ו.

אותו דבר במכס. אם חבילה לא מגולחת, בודקים אותה.

וברצינות : השולח כתב על החבילה 25 יורו אז זה לא בגלל כסף.

היא גם לא הייתה מאוד מאוד גדולה. בקיצור, מזל.

למה חוויה מטורפת? אתה לא נותן שירות טוב למי שאתה אמור לשרת?

באמת חבר, מה זו התמימות הזו?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
באמת חבר, מה זו התמימות הזו?

מה יש, אתה לא מסוגל לתת תשובה על מה שנשאלת?

אני שמח שקיבלת שירות טוב. אבל זה מה שהיית אמור לקבל.

במקום שכל אחד פה יתעסק באחרים כל הזמן, כמה הם בסדר או לא, עדיף להבין שגם אתה/אנחנו מספקים שירות/עובדים/מתנהגים וכד'. ויש פה שאלה האם אנחנו גם רואים את עצמנו ומודעים לאיך אנו נתפסים.

אני מבין שלדעתך, המצב הנורמאלי זה לקבל שירות מחורבן. לדעתי אתה טועה. סוג של תמימות. מצידי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ממש לא. אולי תופתע, אבל בשירות הציבורי והחצי-ציבורי יש אנשים שחשים שתפקידם.....לתת שירות! דוגמאות מהתקופה האחרונה לא חסרות לי - למשל - משרד הפנים (הנפקת דרכונים), הטאבו ורשם המשכונות (הסרת שעבוד\משכון מדירה) בזק (בירור חשבון) והרבה הרבה נותני שירות אחרים. אם הגישה שלך לא עויינת הסיכוי לקבל שירות טוב עולה עוד יותר.

1+

גם אני, קיבלתי לאחרונה שירות מעולה במשרד הפנים פ"ת

הכל, עניין של גישה ואופן ביטוי.

פורסם

לא בדיוק גישה של ביטוי.

אני באתי בגישה סופר נחמדה (כמו תמיד) לאשר מידה שונה בצמיגים בחולון ובפ"ת ובשניהם קיבלתי יחס זוועתי, הרגשה כאילו עושה לי טובה, איטיות ופינג פונג בין הפקידים.

פורסם

יש הרבה דברים שמשפיעים על היחס שאתה מקבל. הגישה שלך חשובה, אבל אינה הדבר היחיד. זה תלוי, למשל, בתנאי העבודה (חשתי בהבדל בין המתקן הישן של משרד הפנים בגן הזכרון לבין המתקן החדש בטיל), איך התנהג הלקוח הקודם (וכנותן שירות, לצערי, לקוח שהתנהג בגסות מוציא אותי מהאיזון לשעה-שעתיים, גם אם אני מנסה לדכא זאת), עומס עבודה וכמובן כל מה שקשור לחיי העובד מחוץ למקום העבודה. לפי התאורים כאן חייהםו של פקידי "עמדה מס' 1" אינם קלים, ולא מפתיע שהם מאבדים את סבלנותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1+

גם אני, קיבלתי לאחרונה שירות מעולה במשרד הפנים פ"ת

הכל, עניין של גישה ואופן ביטוי.

ממש לא מסכים איתך, לצערי הרב לא חסר אנשים לא סימפתיים ולא נחמדים בעליל. נתחיל עם הבנק, בנק לאומי, גועל נפש של שירות. הם שוכחים כנראה שמי שמשלם להם את המשכורת זה בעצם אנחנו הלקוחות. זה ממשיך במשרדי ממשלה שגם שם ישנם אנשים ששוכחים שהם שם בכדי לשרת את הציבור. ישנם את אלה שככל שאתה מנומס ורגוע ככה יותר מטפסים עלייך.

הגישה של "אם אתה צועק הם שומעים ואם אתה מנומס הם מקשיבים" לא תמיד נכונה. אני אישית נוטה להיות מאוד מנומס ותמיד להבין את הצד השני אבל לפעמים אני מרגיש שאם אני אהיה כזה פשוט ידרכו עליי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...