Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו אימפרזה 2007 שחורה... אין לי מושג למה אבל שקניתי אותה לא שמתי לב שפשוט כל האוטו אבל כל האוטו

מלא בשריטות ,קילופים, חרא של יונים שכבר אכל את הצבע... זה מסתכל אותי רצח

עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. האם בכלל שווה לצבוע את האוטו ?? אם כן כמה עולה דבר כזה (בצבע שחור) ??

פורסם
יש לי סובארו אימפרזה 2007 שחורה... אין לי מושג למה אבל שקניתי אותה לא שמתי לב שפשוט כל האוטו אבל כל האוטו

מלא בשריטות ,קילופים, חרא של יונים שכבר אכל את הצבע... זה מסתכל אותי רצח

עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. האם בכלל שווה לצבוע את האוטו ?? אם כן כמה עולה דבר כזה (בצבע שחור) ??

תוכל לצרף תמונות? יכול להיות שפוליש יעשה את העבודה.

אם זה שווה? תלוי מי שואלים, רוב האנשים הרגילים יגידו תשמע רכב זה מוצר שרק צובר הפסד עם השנים, כך שההיגיון יהיה שלא שווה להשקיע בצביעה, ויש את ה-"יוצא דופן" כמו הרבה חברי פורום פה שלא יכולים לסבול צבע לא תקין, ושמוכנים להשקיע על הרכב לא משנה מה מחירו.

אז בסופו של דבר זה תלוי אך ורק בך אם אתה רוצה להשקיע או לא, ואם זה באמת מציק לך או שאתה יכול להעביר את השנים עם האוטו במצב כזה.

ובקשר למחיר, יש טווח גדול של מחירים, זה יכול להתחיל מ-2000 שקל ועד לעשרות אלפי שקלים, ומיותר לציין שככל שהמחיר יותר גבוהה כנראה תקבל עבודה איכותית יותר.

:wink:

פורסם

זה שיש סריטות (swirls) לא אומר שצריך לצבוע. זה משטיפות אוטומטיות.

או שתעשה בעצמך את הדיטיילינג או שתלך למקצוען. לפי הבחירה נדע איך להמשיך הלאה. אז מה אתה בוחר?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כרגע אין לי תמונות אבל כנראה שלא הבנתם.. אז ככה.. בראש ובראשונה איך שקניתי את האוטו עשיתי פוליש ווקס עבדו על האוטו אולי 4 שעות עבודה רצינית... לא עזר בכלל...

קודם כל המכסה מנוע רובו מכוסה בכתמים של חרא של יונים שכבר אכלו את הצבע מזמן.

בנוסף האוטו במאחורה שלו כולו שריטות גדולות וקילופי צבע בקיצור מרחוק האוטו נראה בובה מקרוב פשוט מפחיד כמה שהרסו אותו...

עכשיו זה אוטו מדהים שנת 2007 עם 56 אלף קילומטר סך הכל באמת אני נהנה ממנו אבל הדברים האלה החיצוניים משגעים אותי כי אני חולה יופי לא יודע איך לא שמתי לב לזה שקניתי את האוטו !!

ואם זה לא מספיק יש הרבה דפיקות קטנות כאלה ושקעים קטנים בדלתות (כניראה פתחו עליו דלתות בלי סוף)

בקיצור האוטו אפשר להגיד די הרוס חיצונית.. השאלה עכשיו מה לעשות האם לוותר עליו מראש ולנסות למכור אותו ולהפסיד כסף אין מה לעשות.. או להשקיע ולצבוע אותו כי חוץ מזה הוא כמו חדש..

עריכה: מצאתי תמונה שהייתה לי באייפון של החרא של היונים על המכסה מנוע (חייב לציין שזה על כל המכסה מנוע וכן כמו שזה נראה ככה זה אחרי פוליש ווקס עוד)

yyxjzyn2nwgn.jpg

פורסם

בקשר לתמונה של המכסה, ניסיתה להשתמש בפלסטילינה? אם פוליש לא עשה את העבודה אני לא בטוח שזה יעזור, אבל בהשקעה של 3$ על פלסטלינה אתה לא תפסיד הרבה, למי שמכיר יותר מה דעתכם? יש דברים שפלסטלינה יכולה להוריד שפוליש לא יכול?

ואם יש קילופי לקה, אז כנראה שפוליש לא יעזור פה.

פורסם
אבל בהשקעה של 3$ על פלסטלינה אתה לא תפסיד הרבה, למי שמכיר יותר מה דעתכם? יש דברים שפלסטלינה יכולה להוריד שפוליש לא יכול?

ואם יש קילופי לקה, אז כנראה שפוליש לא יעזור פה.

אתה חושב שפלסטלינה ב3$ תעשה משהו? התשובה היא לא. אם הבחור אמר שהאיזור עבר פוליש ווקס, אז הפוליש חתך את השכבת לכה כלומר התהליך הזה עשה יותר מהפלסטלינה. דבר נוסף כנראה שהצואה נשארה מספיק זמן כדי לאכול גם את הצבע, משמע הכתם הלבן הוא הצבע יסוד של הרכב(וזה מאוד הגיוני וזה תהליך שקורה) מה שאני הייתי ממילץ לך לעשות זה: אם זה מפריע לך ומציק, תצבע, אם לא תשאיר את זה כמו שזה. אם יש קילופי לכה עדיף להימנע מפוליש חוזר כי זה יכול להזיק עוד יותר.

במידה ואתה כן רוצה להשאיר את הרכב as is, תבצע פלסטלינה (ועדיף לא ב3$) תרכוש ווקס או אוטם צבע טוב ותשמור על הקיים.

בהצלחה!

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אתה חושב שפלסטלינה ב3$ תעשה משהו? התשובה היא לא.

במידה ואתה כן רוצה להשאיר את הרכב as is, תבצע פלסטלינה (ועדיף לא ב3$) תרכוש ווקס או אוטם צבע טוב ותשמור על הקיים.

אני לא חושב כך, זאת הסיבה שאמרתי למעלה "אם פוליש לא עשה את העבודה אני לא בטוח שזה יעזור" אבל אם יש לו שינסה, כי לא ראינו את הרכב במציאות ולא ניתן לדעת ב-100% במה מדובר דרך הפורום.

ובקשר לחלק השני, ניסיתי פלסטילינה יקרה של חברה ידועה ופלסטלינה סינית מאייביי והאמת לא הרגשתי שוני, שתיהן עשו את העבודה כמו שצריך. היקרה הייתה סתם בזבוז כסף לפי דעתי.

פורסם

אין מה לנסות, ברגע שהרכב עבר פוליש אז השכבה ה"פגומה" ירדה. במקרה הנ"ל זה ממש הגיע לצבע היסוד. הרבה מקרים לא מצריכים תמונה, צריך הסבר טוב וזה היה במקרה הזה. יש סימפטומים ויש דרכים להשיג את המתבקש.

לא אשקר ואגיד שלא הזמנתי פלסטלינה סינית (עדיין לא הגיע ולכן לא ניסיתי) אבל אני משתמש בפלסטלינה יקרה, ומרוצה מאוד. כמה יקרה? 120 ש"ח ל 200 גרם ושווה כל שקל, ומספיקה ל6 רכבים.

יש סקאלה מסויימת שאני יוצר לעצמי בראש,כמה אני יכול להשקיע על פלסטלינה. נניח המחיר הסביר הוא 80-100 ש"ח (לדוגמה 200 גרם) אז הוספתי עוד קצת כדי לקבל משהו שהוא באמת טוב. יש מצב שאני טועה ויש יותר טובות מחיר יותר זול,אולי ואולי לא.

פורסם

טוב יש המלצות על מישהו מקצועי ופחות או יותר מחיר ?? והאם לדעתכם זה לא יהווה בעיה רצינית בעתיד כשאני ירצה למכור את האוטו והקונה יראה שצבעתי אותו ?

פורסם

למען האמת הייתי בודק את העובי של הצבע ואם ניתן, הייתי מבצע שלייף סבון.

סביר להניח ששכבה יחסית עבה של לכה סובלת מחמצון עקב הצואה וניתן להורידה עם שלייף ולאחריו פוליש ווקס.

בדוק את העניין.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אין מה לנסות, ברגע שהרכב עבר פוליש אז השכבה ה"פגומה" ירדה. במקרה הנ"ל זה ממש הגיע לצבע היסוד. הרבה מקרים לא מצריכים תמונה, צריך הסבר טוב וזה היה במקרה הזה. יש סימפטומים ויש דרכים להשיג את המתבקש.

לא אשקר ואגיד שלא הזמנתי פלסטלינה סינית (עדיין לא הגיע ולכן לא ניסיתי) אבל אני משתמש בפלסטלינה יקרה, ומרוצה מאוד. כמה יקרה? 120 ש"ח ל 200 גרם ושווה כל שקל, ומספיקה ל6 רכבים.

יש סקאלה מסויימת שאני יוצר לעצמי בראש,כמה אני יכול להשקיע על פלסטלינה. נניח המחיר הסביר הוא 80-100 ש"ח (לדוגמה 200 גרם) אז הוספתי עוד קצת כדי לקבל משהו שהוא באמת טוב. יש מצב שאני טועה ויש יותר טובות מחיר יותר זול,אולי ואולי לא.

מאיפה אתה קונה 200 גרם פלסטלינה איכותית ב 120 ש"ח ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...