Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת איפה אני יכול ליקנות גיר חדש בניילון

הרכב שלי הוא ביואיק רנדוו שנת 06 גיפ 4x4

כמה יכול לעלות גיר שכזה בניילון

פורסם

אם כבר החלטת על גיר חדש אז זה לפי דעתי רק מחו"ל. תשוטט באינרנט.

או שתנסה לברר אצל היבואן זה אולי יעלה לך כפול אבל תהיה לך אחריות בטוחה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

ראשית, מה קרה לגיר שלך ? בטוח שלא ניתן לשפץ ?

שנית, גיר אוטומט חדש באמת ! (לא משופץ מפירוק) זה עסק יקר מאוד של עד עשרות אלפי שקלים.

רענן

פורסם

הגיר צריך שיפוץ כללי יש לו דפיקה חזקה בהילוך ראשון, בהילוך שני ושלישי זה מורגש פחות

כמה יכול לעלות גיר חדש בניילון

פורסם
הגיר צריך שיפוץ כללי יש לו דפיקה חזקה בהילוך ראשון, בהילוך שני ושלישי זה מורגש פחות

כמה יכול לעלות גיר חדש בניילון

תתקשר ל UMI ותדע.

המלצה שלי, תשב בזמן שתשמע המחיר ( לחדש באמת בארגז עץ - זה לא עגבניות שקונים בשקית ניילון).

בטוח שאח"כ תתחיל להתעניין במכוני שיפוץ גירים.

אגב, לא נשמע שיש לך בעיה שאינה פתירה ע"י תיקון/שיפוץ.

אם לא פנית לבדיקה במכון גירים (אמין), ממליץ לך לעשות זאת.

הבדיקה לא מסובכת וכוללת חיבור למחשב והתקנת מחווני לחץ. ייתכן שכול הבעיה מסתכמת בסלונואיד תקול.

רענן

פורסם

הגירים האמריקאים חזקים ואמינים, לגבי מה שהיה ב2006 ואילך אני לא יודע.

כל גיר לסוגו.

חדש לא שווה, במידה וניתן לשפץ בכמה אלפים וזה יחזיק הרבה.

גיר חדש מהניילון עולה הרבה, לרכב הזה אני לא יודע סדר גודל כי יש גם 4X4 וכו'.

לדעתי לפחות פי 3 ממחיר השיפוץ, ובפועל גם פי 4 ופי 5.

גיר דופק לא אומר שכל הגיר מת.

ישנם מכלולים מסויימים שמחליפים\משפצים והרכב יסע כמו חדש.

לדעתי תשפץ.

מה גרם לו לדפוק כל כך, החלפת שמן ופ.שמן גיר בזמן?

מניסיון של חבר שלי, שהיה לו קוואליר (גיר שונה אבל זה דוגמא), הגיר שלו דפק חזק מאוד, זה היה מפריע נורא.

כולם אמרו לו שיפוץ וככה ופה ושם, בסוף הוא נכנס לפורומים מחו"ל, הסתבר שזה חיישן מסויים שיושב על המצערת, בארץ עולה 700 שקל מפירוק, בחו"ל קנה אותו בערך ב150 שקל. (לפני קנה, הוא בדק עם חיישן של רכב אחר לראות שזה הבעיה).

עצה אחת מניסיון, אל תכנס לשום מוסך מורשה במיוחד אם זה UMI אני לא מרוצה מהם (וככה גם עוד חברים שלי), תמצא מומחה לגירים ותתקן אצלו, רצוי באיזור מגורים שלך, יש פה בפורום כמה, אם תחפש תוך 5 דקות תמצא כמה.

פורסם
תתקשר ל UMI ותדע.

המלצה שלי, תשב בזמן שתשמע המחיר ( לחדש באמת בארגז עץ - זה לא עגבניות שקונים בשקית ניילון).

בטוח שאח"כ תתחיל להתעניין במכוני שיפוץ גירים.

אגב, לא נשמע שיש לך בעיה שאינה פתירה ע"י תיקון/שיפוץ.

אם לא פנית לבדיקה במכון גירים (אמין), ממליץ לך לעשות זאת.

הבדיקה לא מסובכת וכוללת חיבור למחשב והתקנת מחווני לחץ. ייתכן שכול הבעיה מסתכמת בסלונואיד תקול.

רענן

אני יודע שזה עולה הרבה , חשבתי סתם לדעת כמה עולה חדש ( שאמרתי בניילון זה היה מוטופורי)

פורסם
הגירים האמריקאים חזקים ואמינים, לגבי מה שהיה ב2006 ואילך אני לא יודע.

כל גיר לסוגו.

חדש לא שווה, במידה וניתן לשפץ בכמה אלפים וזה יחזיק הרבה.

גיר חדש מהניילון עולה הרבה, לרכב הזה אני לא יודע סדר גודל כי יש גם 4X4 וכו'.

לדעתי לפחות פי 3 ממחיר השיפוץ, ובפועל גם פי 4 ופי 5.

גיר דופק לא אומר שכל הגיר מת.

ישנם מכלולים מסויימים שמחליפים\משפצים והרכב יסע כמו חדש.

לדעתי תשפץ.

מה גרם לו לדפוק כל כך, החלפת שמן ופ.שמן גיר בזמן?

מניסיון של חבר שלי, שהיה לו קוואליר (גיר שונה אבל זה דוגמא), הגיר שלו דפק חזק מאוד, זה היה מפריע נורא.

כולם אמרו לו שיפוץ וככה ופה ושם, בסוף הוא נכנס לפורומים מחו"ל, הסתבר שזה חיישן מסויים שיושב על המצערת, בארץ עולה 700 שקל מפירוק, בחו"ל קנה אותו בערך ב150 שקל. (לפני קנה, הוא בדק עם חיישן של רכב אחר לראות שזה הבעיה).

עצה אחת מניסיון, אל תכנס לשום מוסך מורשה במיוחד אם זה UMI אני לא מרוצה מהם (וככה גם עוד חברים שלי), תמצא מומחה לגירים ותתקן אצלו, רצוי באיזור מגורים שלך, יש פה בפורום כמה, אם תחפש תוך 5 דקות תמצא כמה.

החלקים בפנים כבר נישברים ככה במכון גירים אמרו

הלכתי למישהו שמאוד מומץ פה בפורום

הגעתי קרוב ל7000+ שקל שיפוץ כללי

פורסם

פעם אחרונה שאני ביררתי לחבר לגבי גיר חדש קבלתי הצעת מחיר קרובה ל-50K ש"ח. אני חושב שכדאי לך לשקול מחדש את העניין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
החלקים בפנים כבר נישברים ככה במכון גירים אמרו

הלכתי למישהו שמאוד מומץ פה בפורום

הגעתי קרוב ל7000+ שקל שיפוץ כללי

מומלץ או מושמץ?:wink:

זה בערך פי 2 מרכב רגיל ופשוט.

הוא אמר אם הגיר יחזיק את השיפוץ?

לדעתי כדאי לתת צ'אנס בשביל מחיר כזה. (אחרת זה לזרוק את הרכב, אף בנאדם נורמאלי לא ישקיע 50K).

מעניין אותי מה הסיבה שהגיר הלך.

כמו שאמרתי, לרוב הגירים האמריקאים הם חזקים ואמינים.

זה נטו מבלאי או שעשית משהו חריג?

פורסם
מומלץ או מושמץ?:wink:

זה בערך פי 2 מרכב רגיל ופשוט.

הוא אמר אם הגיר יחזיק את השיפוץ?

לדעתי כדאי לתת צ'אנס בשביל מחיר כזה. (אחרת זה לזרוק את הרכב, אף בנאדם נורמאלי לא ישקיע 50K).

אין אפשרות אולי להטיס אותו לארה"ב, לשים שם חדש או מפירוק ולהחזיר לארץ?

(יש לי הרגשה ששם זה גרושים), גם ככה יש מצב שאף אחד לא ישים לב. (לא יודע אם לגיר יש ברקוד או מספר).

מעניין אותי מה הסיבה שהגיר הלך.

כמו שאמרתי, לרוב הגירים האמריקאים הם חזקים ואמינים.

זה נטו מבלאי או שעשית משהו חריג?

מומלץ,

אם עושים שיפוץ כללי למה שהגיר לא יחזיק? יש אופציינ כזאת שזה לא מצליח? כי ששאלתי את המכונאי הוא אומר שאין סיכוי שזה לא מצליח

להטיס את הרכב, לעשות גיר, ולהחזיר לארץ.... ניראה לי סיפור של 100 אלף בשקט,, לההה. לא שווה

פורסם

אם עושים שיפוץ כללי למה שהגיר לא יחזיק? יש אופציינ כזאת שזה לא מצליח? כי ששאלתי את המכונאי הוא אומר שאין סיכוי שזה לא מצליח

בעקרון אם לא מחפפים ומחליפים כול מה שדרוש החלפה וגם מה שמתקרב להחלפה, אז סיכוי רב מאוד שהשיפוץ יצליח.

ישנם מקרים של עיוות במעטפת (עקב התחממות רצינית), אז השיפוץ לא מיטבי.

אגב, האם לרכב עבר בנסיעות שטח טכני ? אם כן,

זה מסביר את מצבו של הגיר.

פשוט אין לרכב טרנספר עם LOW ולכן הגיר והמנוע רותחים בקיץ בשטח

(הנ"ל מנסיון של רכב כזה שהצטרף לטיול שטח בצפון ונזקק להפסקות רבות עקב התחממות)

רענן

פורסם
מומלץ,

לגבי אם הגיר הזה מחזיק שיפוץ, תדבר עם אנשים שיש להם את הרכב ועשו שיפוץ, ואיפה הם עשו, אם במקום רציני והשיפוץ מחזיק להם הרבה מאוד (בשבילי הרבה זה מינימום שנה או מינימום 50KKM).

שוב, כנס לעוד מקום, תקרא באינטרנט, בעולם של היום אף אחד לא השם.

כמו שקרה לחבר שלי שכתבתי למעלה, שלבסוף זה חיישן מת.

אז אולי אצלך זה לא חיישן, אבל יכול ליהיות שזה איזה חלק אחר דפוק.

כמה הרכב שווה היום?

פורסם

אתה בטח מתכוון לסוויץ סלקטור... אכן במקרה שהגיר לא מתפקד לעתים החיישן לא מתפקד כמו שצריך, גם לא חייב להחליף אותו אלא רק לנקות. היה לי מקרה כזה בגיר לפני כמה חודשים וחשבתי שהלך הגיר, עד שהתברר שזה החיישן, קצת לנקות אותו עם ספריי קלינר מכל הנוזלים שמצטברים עליו במקרה של נזילות והוא כמו חדש!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
שלום,

רציתי לדעת איפה אני יכול ליקנות גיר חדש בניילון

הרכב שלי הוא ביואיק רנדוו שנת 06 גיפ 4x4

כמה יכול לעלות גיר שכזה בניילון

גיר כזה יעלה הון תועפות!! כמו שאמרו פה - 50K בשקט...אני לא בטוח אם המחיר כולל גם את המע"מ..

כדאי לךלבדוק האם אכן הגיר דפוק מבפנים, ולראות בעיניים שזה אכן המצב!

אן כן אז יש לך 5 אופציות

1. לקנות חדש שזה ממש ממש לא כדאי ולא שווה את ההשקעה

2. לקנות משומש מפירוק בארץ

3. לקנות מפירוק מחו"ל

4. לנסות להשיג גיר חליפי מרכב אחר, לדוגמא מGMC, שברולט, קרייזלר או אמריקאית אחרת שיכול להתאים באיזשהי צורה

5. למכור את הרכב לחלקים או גריטה...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...