Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעקרון אם לא מחפפים ומחליפים כול מה שדרוש החלפה וגם מה שמתקרב להחלפה, אז סיכוי רב מאוד שהשיפוץ יצליח.

ישנם מקרים של עיוות במעטפת (עקב התחממות רצינית), אז השיפוץ לא מיטבי.

אגב, האם לרכב עבר בנסיעות שטח טכני ? אם כן,

זה מסביר את מצבו של הגיר.

פשוט אין לרכב טרנספר עם LOW ולכן הגיר והמנוע רותחים בקיץ בשטח

(הנ"ל מנסיון של רכב כזה שהצטרף לטיול שטח בצפון ונזקק להפסקות רבות עקב התחממות)

רענן

הגיפים האלה לא באמת גיפים, זה פרייבט במעטפת של גיפ

אני לא ניכנס איתו לשטח , הכי הרבה שהאוטו הזה עשה שטח זה בכורכר של הסרגל , ליפני שנה בשיפוצים

פורסם
גיר כזה יעלה הון תועפות!! כמו שאמרו פה - 50K בשקט...אני לא בטוח אם המחיר כולל גם את המע"מ..

כדאי לךלבדוק האם אכן הגיר דפוק מבפנים, ולראות בעיניים שזה אכן המצב!

אן כן אז יש לך 5 אופציות

1. לקנות חדש שזה ממש ממש לא כדאי ולא שווה את ההשקעה

2. לקנות משומש מפירוק בארץ

3. לקנות מפירוק מחו"ל

4. לנסות להשיג גיר חליפי מרכב אחר, לדוגמא מGMC, שברולט, קרייזלר או אמריקאית אחרת שיכול להתאים באיזשהי צורה

5. למכור את הרכב לחלקים או גריטה...

1. אני לא ישקיע סכום כזה , סתם חשבתי לברר כמה יכול לעלות גיר שכזה

2+3+4. תיראה הגיר עשה 230 אלף, אני יקנה גיר מפיקור שכמה עשה?? ולך תידע מה המצב שלו?

5. האוטו כרגע שווה לפחות 10 מעל המחירון, לא שווה ליזרוק אותו לחלקים או גריטה, אני מאוד אוהב את האוטו הזה, זה אוטו מצויין

פורסם

למה נראה לך שהרכב שלך שווה 10 אלף ש"ח מעל המחירון, בלי קשר - נניח שהגיר היה תקין, הק"מ שלך בשמיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מערכת גז מוריד מחירון ומבריח קונים.

דרך אגב, כמה בערך הצריכה שלך עם הגז?

בלאגן בקיצור, אולי שווה לשפץ וזהו?

פורסם
מערכת גז מוריד מחירון ומבריח קונים.

1+

אני ויתרתי על טרופר יד 1 משופר למשעי ובמצב תצוגה רק בגלל הימצאות מע' גז.

רענן

פורסם
למה נראה לך שהרכב שלך שווה 10 אלף ש"ח מעל המחירון, בלי קשר - נניח שהגיר היה תקין, הק"מ שלך בשמיים.

ממש ממש לא!

רק בישראל נהוג לחשוב ש-200K זה הרבה...

הרכבים האמריקאים בנויים גם ל-400K ומעלה עם מנוע מקורי והגירים האמריקאים הרבה יותר חזקים מהיפניים והאירופאים שהתרגלו אליהם בארץ...

לגיר ברכב הקודם שלי יש מעל 300 והוא מתפקד בצורה טובה מאוד ולא עושה בעיות מיוחדות, הרכב הנוכחי שלי הוא עם גיר ידני של 290K, והרכב של ההורים שלי הוא עם אוטומט עם 240K ומחזיקים בצורה קלילה למדי.

צריך לנפץ את האשליה הזאת שרווחת שגיר עם קילומטראז' של 200 פלוס הוא פחות טוב מגיר חדש של 50K למשל...לפעמים החדשים יעשו לך אפילו יותר בעיות ויהיו הרבה יותר רגישים(לעניות דעתי כבר דובר על הDSG 6ׂ...)

יכול להיות שזה יישמע מטורף אבל אני הייתי מעדיף גיר אמריקאי עם 230 מאשר גיר יפני עם 50..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

עוד אין דבר כזה רכב גדול שחוסך יחסית בדלק.

כשמדובר באמריקאית אתה צודק לחלוטין. האירופאיות מצאו דרך לפתור את הבעיה הזו ברכבים מוגדשים ובמיוחד בשנים האחרונות.

דרך אגב, אם נכנס לעובי הקורה אז גם רכב קטן לא בהיכרח חסכוני..1:9-10 למנועי 1600 זה לא מעט, כך שצריכת דלק גדולה כבר מזמן לא נחלתם של המנועים הגדולים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
ממש ממש לא!

רק בישראל נהוג לחשוב ש-200K זה הרבה...

הרכבים האמריקאים בנויים גם ל-400K ומעלה עם מנוע מקורי והגירים האמריקאים הרבה יותר חזקים מהיפניים והאירופאים שהתרגלו אליהם בארץ...

לגיר ברכב הקודם שלי יש מעל 300 והוא מתפקד בצורה טובה מאוד ולא עושה בעיות מיוחדות, הרכב הנוכחי שלי הוא עם גיר ידני של 290K, והרכב של ההורים שלי הוא עם אוטומט עם 240K ומחזיקים בצורה קלילה למדי.

צריך לנפץ את האשליה הזאת שרווחת שגיר עם קילומטראז' של 200 פלוס הוא פחות טוב מגיר חדש של 50K למשל...לפעמים החדשים יעשו לך אפילו יותר בעיות ויהיו הרבה יותר רגישים(לעניות דעתי כבר דובר על הDSG 6ׂ...)

יכול להיות שזה יישמע מטורף אבל אני הייתי מעדיף גיר אמריקאי עם 230 מאשר גיר יפני עם 50..

כמו שאמרתי בהתחלה, כל אחד והדעה שלו, אני בנוסף לגיפ מחזיק גם שברולט לומינה 3100 , המא כבר עשתה 210 והיד עוד נטוייה

פורסם

איזה קשקוש - הקאוואליר של אבא שלי כבר עם 440 אלף ק"מ ,אותו מנוע,אותו גיר. שניהם לא נפתחו מעולם.

הרכב לא מעשן,נוסע יפה,מאיץ חלק, אין כתמים בחניה... והרכב על גפ"מ בערך מ60 אלף ק"מ.

מנוע כמו של הביואיק מערכת גפ"מ רק עושה לו טוב.

אני מכיר ביואיק כזאת עם 380 אלף ק"מ ומהיום שיצאה מהחברה הוסבה לגפ"מ.

10 מעל המחירון לעולם לא תראה, אוטו שמור וטוב יהיה לך ותהנה ממנו.

• תוכן חדש...