Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשות המשפחה פאסאט שנת 98.

בשנה שעברה, עשינו ביטוח חובה+מקיף לכל נהג מגיל 17 (כלומר הביטוח הבסיסי ביותר) עבור 6 אש״ח.

במהלך השנה הבנו שאין טעם לשלם כלכך הרבה כסף עבור ביטוח מקיף, שערך הרכב בקושי מגיע ל20 אלף,

והיום כשבאנו לסוכן הביטוח ההצעה הכי זולה שקיבל עבור ביטוח (לכל נהג מגיל 17) חובה+צד ג׳ הוא 5.7 אלף- 3 לחובה ו2700 צד ג, ונאמר גם שאין יותר אופציה למקיף.

הסוכן אמר שבדק בכמה חברות וזוהי ההצעה הנמוכה ביותר, ממש מציאה

ואני שואל איך?! איך רכב ששווה 15-20 אלף הביטוח עולה 6000 שח?!

האם כזה דבר הגיוני? והאם יש למישהו להציע סוכנים שאוכל לברר אצלם מחירים, כי זה פשוט הזוי.

ידוע שביטוח מסוג זה יקר, אבל עד כדי כך? 30% מערך הרכב?

אשמח לטלפונים של חברות ביטוח שונות על מנת לבדוק האם באמת זה מחיר הגיוני, אני מרגיש כאילו הסוכן הזה דופק אותנו כל פעם מחדש.

תודה מראש

פורסם
שלום,

ברשות המשפחה פאסאט שנת 98.

בשנה שעברה, עשינו ביטוח חובה+מקיף לכל נהג מגיל 17 (כלומר הביטוח הבסיסי ביותר) עבור 6 אש״ח.

במהלך השנה הבנו שאין טעם לשלם כלכך הרבה כסף עבור ביטוח מקיף, שערך הרכב בקושי מגיע ל20 אלף,

והיום כשבאנו לסוכן הביטוח ההצעה הכי זולה שקיבל עבור ביטוח (לכל נהג מגיל 17) חובה+צד ג׳ הוא 5.7 אלף- 3 לחובה ו2700 צד ג, ונאמר גם שאין יותר אופציה למקיף.

הסוכן אמר שבדק בכמה חברות וזוהי ההצעה הנמוכה ביותר, ממש מציאה

ואני שואל איך?! איך רכב ששווה 15-20 אלף הביטוח עולה 6000 שח?!

האם כזה דבר הגיוני? והאם יש למישהו להציע סוכנים שאוכל לברר אצלם מחירים, כי זה פשוט הזוי.

אשמח לטלפונים של חברות ביטוח שונות על מנת לבדוק האם באמת זה מחיר הגיוני, אני מרגיש כאילו הסוכן הזה דופק אותנו כל פעם מחדש.

תודה מראש

נסה אצל ביטוח 9000000 יש להם מחירים טובים לצעירים.

פורסם
...

והיום כשבאנו לסוכן הביטוח ההצעה הכי זולה שקיבל עבור ביטוח (לכל נהג מגיל 17) חובה+צד ג׳ הוא 5.7 אלף- 3 לחובה ו2700 צד ג, ....

ברגע שמדובר על צד ג', אין קשר לשווי הרכב שלך.

עלות הביטוח נובעת מהסיכון הפוטנציאלי לפגוע ברכב אחר וערכו.

פורסם
ברגע שמדובר על צד ג', אין קשר לשווי הרכב שלך.

עלות הביטוח נובעת מהסיכון הפוטנציאלי לפגוע ברכב אחר וערכו.

אוקיי..

מוזר שההבדל ביו מקיף לצד ג הוא 300 שח.

הרי הסיכון אותו סיכון,

בכל מקרה מחר בבוקר אצלצל ל9 מליון ועוד כמה חברות על מנת לאמת את ההיגיון שבמחיר.

אשמח לחברות מומלצות נוספות,

תודה :)

פורסם

תעשה סקר שוק אצל סוכני ביטוח שונים.

לגבי חברות הביטוח הישירות (9 מיליון +הקש על 5) - אולי אינך יודע זאת - אך זאת אותה חברה למעשה (כמדומני שאפילו אותו מוקד טלפוני).

• תוכן חדש...