Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תמונות של המערכת ה"זמנית" שלי , בעיקרון אני הולך להוסיף בשבוע הקרוב עוד מגבר לרמקולים , ולהוסיף לבד לתיבות ,

בקשר לתיבות הם בכוונה מופרדות על פי בקשה שלי , שקח אם אני הולך לטיול או משהו כזה אני מוציא אחד בלי בעיה ,

צילמתי גם את הפורט ומיקום הפורט , מה אתם אומרים על זה , היה הימור טוב למקם אותו שם בגודל כזה?

נ.ב

שכחתי לצלם את הטוויטר של הקומפוננט , אני יצלם אותו בהמשך ...

אם יש חוות דעת למקום לשיפור , בבקשה תשלחו לי ....

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=2957B36A32AC4E8F909CA74218477E2C&alid=122217

DSC00021.JPG

DSC00022.JPG

DSC00024.JPG

DSC00025.JPG

DSC00027.JPG

DSC00028.JPG

פורסם

נחמד מאוד, רק רציתי לשאול, מה נפח התיבה ולאיזה תדר היא מכוונת?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחחחחחח , זה דבר שאין לי מושג איך לענות לך ,

אני יכול להגיד לך את הנתונים שבחרתי ,

41 על 42 על 40 , זה לפי מידות של התא-מטען , זה יוצא בערך מבפנים משהו כמו 60 ליטר לתיבה ,

בקשר לתדר אין לי מושג ,

אולי לא רשמתי את זה למעלה , אבל זה יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי להבין על איזה תדר אני עומד בערך?

מה שכן , הסאבים היו אצלי שבועיים עד עכשיו , מתוך זה שבוע הם היו עם תיבה סגורה והכל היה מרוח , אבל עכשיו יש יחסית דיוק...

הכל יחסי לכל אלה שיגדו שלסאב הזה אין בכלל דיוק

פורסם

60 ליטר זה חורג מהמלצות יצרן,

האם התיבה קנוייה ? או בנוייה?

ובשביל לדעת איזה תדר התיבה מכוונת, צריך לדעת את קוטר\אורך הפורט שלה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחחח, בשבילי אין כזה דבר המלצות של היצרן ,

מה שהכי טוב יהיה אצלי ,

שמתי כבר תיבה פתוחה של 40 ליטר ושמעו ממש חרא , לעומת עכשיו שאין פשוט אין מה להשוות , אז הסאב היה נחנק כל הזמן , ולא היו שומעים את הבאס העמוק בכלל ,

עכשיו הכל מסודר כמו שאני אוהב ,

בקשר לפורט ,

18 על 8

פורסם

גם תיבה של 40 ליטר, עם פורט

זה לא המלצת יצרן, כל תיבה שאינה בנוייה כהלכה, לא יכולה להוות המלצת יצרן

רק שתדע שעכשיו אתה שומע "טוב" בגלל שהתיבה שלך מכוונת לאחלה תדר, 30-31, תדר יחסית נמוך וזה מצויין

אם אכן בנית אותה לבד, חבל שלא עשית לפי הספר..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז בעצם אתה אומר שנפלתי על משהו טוב במקרה

חחח ,

רק שתדע שהדבר היחידי שהיה הכי כיף בלהתקין את המערכת , חוץ מכמובן לכוון אותה שכל הגוף רועד , זה לירות את הסיכות , חחחח , הבאתי מחבר שלי שאבא שלו נגר , זה היה ממש כיף

פורסם

אני במקומך, לוקח כמה פחיות, מעמיד אותם על איזה עץ......

ומעביר אחלה AFTERNOON :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תתחדש נשמע נחמד מאוד !

מיק שמעתי הרבה מאוד אנשים שאומרים שהתיבה הכי מתאימה לדעתם זה תיבה של 60 ליטר לפיונר 305C

אני לא יודע כמה זה נכון אבל זה לא אחד ולא שתים שאמרו לי את זה...

פורסם

מתן, תסמוך עלי, אף אחד מהאנשים האלה לא באמת עשה השוואות לתיבות, ואף אחד מהאנשים האלה הוא לא פיוניר, אז ולבוא ולתת ההצרה כזאת או אחרת, מגורם שהוא אפילו לא אירגון שקשור לנושא, זה באמת לא רציני...

(חס וחלילה שאנשים עכשיו יתחילו להתעלם מהצהרות של חברות משום שאמרו להם אחרת)

אם אני מעמיד מולך חמור, ומביא 100 אנשים, שטוענים שזה סוס, החמור עדיין ישאר חמור

לא משנה מה כולם אומרים, לא ככה?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חחחחחח, מיקמיק אתה צודק במאה אחוז בקשר לחמור ולסוס ,חחחח

אבל תראה אני אחד שאין לי בעיות לבנות תיבות , מוצא קרשים ג'קסון מקצועי , שעה ויש לי תיבה מוכנה עם חור לסאב

ולפי מה שהבנתי מההוראות שבאו עם הסאב , אם אני לא טועה , 42 ליטר לסגור ו50 ליטר לפתוח ,

אני ניסיתי ככה:

42 ליטר סגור

51 ליטר פתוח

פתחתי את התיבה של ה42 ליטר ,

ושמתי טרמינל במקום הפורט ב 50 ליטר ,

וכמובן התיבה האחרונה 60 ליטר סגור

ואז פתחתי אותה 60 ליטר פתוח ,

נראה לי שזה מספיק ניסיון להגיד מה הכי טוב , ולפי דעתי 60 פתוח הכי טוב

ה40 סגור הסאב נחנק ,

ה40 פתוח הוא רק זז,

ה50 סגור היה נחמד אבל מרוח ,

ה50 פתוח היה טוב אבל לא מדויק , הסאב יותר מידיי זייף לא יודע למה ,

ה60 ליטר היה מממש ממש חזק , הכי חזק , אבל גם מרוח מאוד , לא אהבתי בטרנסים וכאלה ,

ה60 פתוח מה שיש לי עכשיו הכי נחמד , עונה על כל הדרישות , גם באס עמוק לראפ , וגם באס לטרנסים לא מרוח...

אלה ההמלצות שלי

פורסם

שמואל, אתה נותן המלצה בנושא שאתה לא מבין בו, וזה מטעה אחרים , ובעצם אתה גם עובד על עצמך

אתה אמרת, שלך יש ניסיון עם תיבות, העובדה שלקחת פורט של תיבה של 50 ליטר, ושמת אותו בתיבה של 60 ליטר

והסאב נשמע טוב יותר, אומרת ככה :

תיבה של 50 ליטר, עם הפורט שלך, תיתן תדר 34.

התיבה של ה60 ליטר, מכוונת לתדר 30, משמע אתה מעדיף תדר יותר נמוך, שגם נחשב ליותר "איכותי"

זה לא אומר שזאת הצורה האופטימלית של התיבה, משום שאם היית שם אותו בתוך נתוני יצרן, תיבה בנפח 48-50 ליטר, שמכוונת לתדר 30, סביר להניח שהוא היה דופק בצורה שונה, ואולי אפילו היית מעיד על טיבה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...