Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע עובדים זרים ופליטים משתמשים באופניים כדי להגיע ממקום למקום,והם הרבה פעמים

לא רוכבים לפי הכללים ומסכנים את עצמם וכמעט נדרסים או נפגעים כי הנהג לא תמיד מוכן אליהם כי הם רוכבים לפעמים בחושך וללא

תאורה או אמצעי הגנה כמו לרוכבים אחרים,וקופצים ומפתיעים את הנהג ברכיבה בכבישים חשוכים כשאי אפשר לראות אותם.

היום למשל ראיתי רוכב שפשוט התפרץ לכביש לא במעבר חצייה,הנהג שנסע מתחת מהמהירות המותרת הצליח לבלום בזמן אבל יש

פעמים שגם זה לא תמיד מספיק והם מתרצים משום מקום,או פעם אחת ראיתי שני סודנים על אופניים רוכבים על אופניים באמצע כביש סואן והרכבים כמובן האטו את המהירות אבל שוב יש מקרים שזה לא מספיק. וחשבתי שרגע אחד של פנייה לא נכונה ורכב יפגע בהם כי לא תמיד אפשר להיות מוכן לזה.

לדעתי צריך או שהמעסיקים יחלקו להם קסדות או שהרשויות יפתחו במסע הסברה על רכיבה בטוחה או שיחלקו להם אופניים תקינים כדי להפחית את התאונות איתם כי נראה שלאותם רוכבים אין לכמעט שום מודעות לסכנות או שהם סומכים על המזל.

פורסם

בחלק מהנושא הייתי בטוח שאתה מדבר עליי.

בדיוק היום נתקלתי בזה על בשרי.

אני נהג משאית ועובד ביום בתל אביב, נסעתי ביהודה הלוי, פתאום משום מקום באמצע הכביש בום ירידה מהמדרכה מצד אחד ונסיעה על האופניים לצד השני כשאני כמה מטרים ממנו על הכביש בנסיעה.

איזה ביצ*ם צריך לעשות דבר כזה מול משאית מעל 15 טון?!!!

הקצה השמאלי במשאית מקדימה עבר אותו במילימטרים!!! אם הייתי 1-2 קמ"ש יותר הייתי פוגע בו בוודאות, כמובן שניסיתי לבלום, אבל מי שנוהג על משאית יודע שזה בלימה ארוכה בהרבה מפרייבט.

בכל מקרה אני לא יודע כלכך מה הפתירון, אם זה לא ככה אז הם פשוט רצים בכבישים בין נתיבים, אני כבר שנה עובד בקו תל אביב וראיתי כבר אין ספור מקרים של הינצלות מדריסה, הכי מעצבן שהם ממשיכים כאילו לא קרה כלום

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

דארווין כבר כתב על זה.

לא רק לגבי עובדים זרים, סתם אידיוטים שמשתמשים בכבישים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בחלק מהנושא הייתי בטוח שאתה מדבר עליי.

בדיוק היום נתקלתי בזה על בשרי.

אני נהג משאית ועובד ביום בתל אביב, נסעתי ביהודה הלוי, פתאום משום מקום באמצע הכביש בום ירידה מהמדרכה מצד אחד ונסיעה על האופניים לצד השני כשאני כמה מטרים ממנו על הכביש בנסיעה.

איזה ביצ*ם צריך לעשות דבר כזה מול משאית מעל 15 טון?!!!

הקצה השמאלי במשאית מקדימה עבר אותו במילימטרים!!! אם הייתי 1-2 קמ"ש יותר הייתי פוגע בו בוודאות, כמובן שניסיתי לבלום, אבל מי שנוהג על משאית יודע שזה בלימה ארוכה בהרבה מפרייבט.

בכל מקרה אני לא יודע כלכך מה הפתירון, אם זה לא ככה אז הם פשוט רצים בכבישים בין נתיבים, אני כבר שנה עובד בקו תל אביב וראיתי כבר אין ספור מקרים של הינצלות מדריסה, הכי מעצבן שהם ממשיכים כאילו לא קרה כלום

צודק,כמו שאמרתי,נראה שהם פשוט סומכים על המזל.

ואפרופו מזל ,גם לך היה מזל שראית אותו בזמן ושהצלחת לברוח ממנו,תכלס זה לא הנהג אשם,אלא המעסיקים או הרשויות שלא מצידים אותם באמצעי בטיחות או מסבירים להם על נסיעה בטוחה,זאת לא צריכה להיות בעיה.

בטח ממש נלחצת כשהוא היה קרוב אלייך,אבל גם אם היית פוגע בו חס וחלילה נראה לי היית יוצא זכאי כי היו מבינים שלא אתה אשם.

פורסם

אתה במדינת ישראל, גם אם הייתי פוגע בו שלא באשמתי, המדינה הייתה מוצאת איך להכניס לי, לצערי זה המצב.

לשמחתי לא פגעתי בו, הכי מעצבן שאחרי שהוא עבר ואני התחלתי לצפור כמו מטורף מהעצבים והלחץ, הוא הסתכל עליי כאילו "מה אתה רוצה?" וממשיך לנסוע, עוד שניה ירדתי רגלי והתחלתי לרוץ אחריו, זה היה כלכך מעצבן

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
אתה במדינת ישראל, גם אם הייתי פוגע בו שלא באשמתי, המדינה הייתה מוצאת איך להכניס לי, לצערי זה המצב.

לשמחתי לא פגעתי בו, הכי מעצבן שאחרי שהוא עבר ואני התחלתי לצפור כמו מטורף מהעצבים והלחץ, הוא הסתכל עליי כאילו "מה אתה רוצה?" וממשיך לנסוע, עוד שניה ירדתי רגלי והתחלתי לרוץ אחריו, זה היה כלכך מעצבן

לא נראה לי שבמקרה שהיית פוגע בו המדינה הייתה מנסה לעשות לך דווקא,הם אולי לא עושים מספיק כדי לפתור את הבעיה אבל מודעים לה והיו מבינים שזאת לא אשמתך.יצא לי לשמוע לפעמים בתקשורת על מקרים של פגיעה בהם ורוב הפעמים שיחררו את הנהגים ולא עשו להם כלום ויצאו זכאים כי הבינו שלא הם אשמים.

בכל מקרה צריך להיות מוכן כמה שאפשר ולפתוחשבע עיניים.

זה שצפרת לו והוא לא הבין מה אתה רוצה ממנו באמת ממש מרגיז,רובם פשוט סומכים על המזל ולא מבינים שהם מסכנים את עצמם.

ממש כמו שני האפריקאים שראיתי לפני שבוע שרכבו ככה באמצע הכביש הסואן (שניהם היו על זוג אחד של אופניים,אחד ישב מאחורי השני)והנהגים שנכנסו לכביש והופתעו (האטו את המהירו כמובן) צפרו להם כדי להתריע מהסכנה אבל להם זה ממש לא הזיז והם המשיכו לרכב במרכז הכביש.

אני מאחל לך שלא תעבור עוד מקרים כאלה.אני יודע שגם ככה העבודה של נהג משאית היא לא קלה.

פורסם
דארווין כבר כתב על זה.

לא רק לגבי עובדים זרים, סתם אידיוטים שמשתמשים בכבישים.

ממש ככה.

פורסם
זה כלום. הם לפעמים נוסעים בכבישים בינעירוניים בדיזנאבי בלי אורות ובלי כלום.

כן,בכבישים בינעירונים מאוד קשה לנהג לראות אותם בחושך ולהערך בהתאם.

פורסם

תקנה מצלמה ולא תצטרך לדאוג שידפקו אותך.

פורסם
זה ממש יכול לעזור.

זה מאוד יעזור ביום שאולי כן תפגע במשהוא ואז תצטרך להתחיל להסביר איך זה קרה.

• תוכן חדש...