Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה: אתה מאובחן כהק"ר (הפרעת קשב וריכוז)?

אני אחד כזה, ואחד הסימפטומים הוא שכל דבר מעצבן/מציק/מחרפן/מוציא מפוקוס. אני לא על ריטלין, אלא על סמים טבעיים אחרים (ריכוזית למי שתהה).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד משהו שלא כתבו פה אבל זה עוזר, הסביבה שלנו, החלל שלנו, זאת אומרת הבית, הקירות, אני דווקא מתחיל מלנסות לצבוע את הקירות בצבעים בהירים שנותנים יותר אור, ולא דווקא צבע לבן, לצאת לבלות זה תמיד טוב, אבל בסופו של דבר אתה חוזר לאותה נקודה, תצא לטיול לחופש, זה יכול רק לעזור

פורסם
ת***ן, למען השם, ת***ן... מה קורה לצעירים בימינו?

:?:shock:

לקחת לי את האותיות מהמקלדת.

חבר יקר, קח פחות ללב, מי שגורם לך לכזה מצב רוח, ראוי שתצנזר את היחסים איתו.

אישית עשיתי את זה לפני המון שנים, ובדיעבד זו הייתה החלטה מצויינת.

וכמו שנאמר כבר : תז***!! זה עושה אחלה מצב רוח.

ובהקשר למזג האוויר שהיה היום - לך לחוף הים, אם אתה לא חוזר עם חיוך מרוח על הפנים מקצה לקצה אני בא לנער אותך, אני הייתי קבור בלימודים כול היום לצערי, ים לא אופציה :/

פורסם
סתם שאלה: אתה מאובחן כהק"ר (הפרעת קשב וריכוז)?

האמת שלא, אבל חלק מהעניין זה זה שאני אדם מאד קצר רוח ואימפולסיבי וזה חלק מהדברים שאני מנסה לתקן.

renaultfreek- תן לי שבוע במדינה שלך ואני חוזר בן אדם אחר, ואני אומר את זה מניסיון. שנה שעברה המצב היה יותר גרוע, וכשנחתתי הרגשתי כמה שהייתי צריך את זה. חזרתי משם בן אדם אחר. לצערי השנה זה לא עומד על הפרק- מגבלות כלכליות.

m.l ונהג מתחיל- אני על זה. לגבי לבקר בים, הבעיה היא שאני מפחד על הביצים שלי ושמעתי שטמפ' המים מקפיצה לך את הביצים לאזור המפשעה, ומנסיון קודם, לא מדובר בחוויה מרנינה (לקח לי שעה להבין לאן נעלם לי אשך, הייתי בהיסטריה :shock:)

פורסם

יש הבדל בין לטייל היכן שאני גר ולחיות היכן שאני גר, תאמין לי אתה תשתגע פה כמו בארץ, כל הקטע של לטייל הוא פשוט להוציא הכל מהראש, לנקות את הראש, לא חסר מה לעשות בארץ שיגרום לך להרגיש טוב, תנסה לחשוב מה גורם לך להרגיש טוב, מה גרם לך פעם אחרונה להרגיש טוב אם עצמך? תנסה לשחזר

לי לדוגמא עוזר פשוט לצאת לצלם, לרכב על האופניים, או אופנוע אני חוזר הביתה רגוע והרבה הרבה יותר שמח (כמובן שסקס גם נחשב).

פורסם

הנה סיפור אישי ואמיתי שלי.

אני הולך לישון הרבה מאוד לילות בחיי עם מחשבה אחת בסיום היום. איזה תענוג היה יכול להיות לא להתעורר בבוקר. לחדול מלהתקיים. אני מעביר את החיים מיום ליום. אין לי כוונה לשלוח יד בחיי רק בגלל האנשים שקרובים לליבי. אני מצאתי לא פעם שאני שונא אנשים טיפשים, בא לי לחנוק אותם! הם מטנפים לי את המחשבות באשפה שיוצאת מהפה שלהם. העובדה הייתה שהמחשבות על הטיפשות וחוסר האמון במין האנושי הם אלו שהביאו ועדיין מביאים אותי כמעט כל ערב למצב עליו כתבתי.

היום אני פשוט מתעלם מקיומו של מה שאני קורא לו פסולת גנטית. אני לא נכנס איתם לוויכוחים עקרים ולא נותן להם להשפיע על הלך הרוח שלי. האמת? אני לפעמים הולך לישון מחייך. לפעמים אפילו בלי שאכטה או, רחמנא ליצלן, בחורה לידי.

אני, וממה שנשמע גם אתה, רגישים לתגובות שנובעות מהסביבה ונותנים להן להשפיע עלינו בצורה עמוקה שפוגעת בהלך הרוח שלנו, באנרגיות שלנו בתגובה שלנו חזרה לסביבה. אני מציע לנסות למדר את המידע שאתה צורך מאנשים. אתה חייב לעצמך לשלוט במידע שאתה מחליט לעקל, ולדעת מה מהמידע שאתה צורך ומקבל מהסביבה הוא פסולת. חפש לך עוגנים חיוביים להאחז בהם כשאתה מוצף בתסכול הזה. מעין נקודות אור חיוביות אתה יכול להאחז בהן

ובלי שום קשר, לך תז**ן. איזה אחד כזה שתז**ן כל כך חזק שהיא לא תדע מה נפל עליה. תאמין שתחייך שבוע אח״כ. כמות המטענים הנפשיים שתפרוק שם, תרתי משמע, תשחרר לך הרבה גלגלים חורקים בראש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
האמת שלא, אבל חלק מהעניין זה זה שאני אדם מאד קצר רוח ואימפולסיבי וזה חלק מהדברים שאני מנסה לתקן.

שי, זה אחד התסמינים שהתמודדתי איתם והקשו עלי את החיים. מאז שאני עם הריכוזית (חצי שנה) החיים שלי השתנו. אני הרבה פחות אימפולסיבי והפתיל שלי התארך פלאים.

אני לא אומר שגם אתה מופרע הק"ר, אבל שווה לך לבדוק. אולי אבחון יקל עליך את החיים. :-)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

פתח את אתר הפורנו המועדף עלייך, תרשום HARDCORE 0, תסיק מסקנות ותן בראש של הבחורה קלת הדעת הראשונה שאתה רואה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

יכול להיות מאוד שיש לך הפרעה דו קוטבית יחסית עדינה.

מצב הרוח מאוד מתנדנד. בין כעס לשמחה -והכל על חוט השערה...

פורסם

או שאולי הוא פשוט בן 17 טיפוסי,

תקשיב טוב ברנש - יש חדשות טובות וחדשות רעות,

הטובות : זה יעבור.

הרעות : אתה עוד תתגעגע לימים האלו.

תבחר אילו זכרונות אתה רוצה לקחת איתך.

Gn'f'R

פורסם

אני אגיד לך את זה במשפט אחד.

תפסיק לחשוב על אחרים. תתחיל לחשוב על עצמך.

תמצא מה עושה לך את זה ופשוט..תעשה את זה.

פורסם

חברים, קל לדבר קשה לעשות, אני חושב שURBAN RACER תיאר את המצב בצורה מצויינת, אני מכיר את זה מקרוב.

אנשים חכמים נוטים להרגיש חרא, זאת קללה שדבוקה למי שראשו עובד ועובד כל הזמן, למה זה וזה וזה קורה? איך הוא והיא והם יכולים לעשות ככה וככה וככה, זאת תחושת אכזבה פנימית שכזאת שגורמת לי להכנס לפעמים לבאסה, תחושה של WTF?

אני לא צריך למצוא סיבה לחיות, אני חי ואני אוהב את זה, ומבחינתי הדבר שאנשים לא מעריכים מספיק זה את הזכות לבחור.

הייתי בחור עם פיוז די קצר, די בעייתי, לאו דווקא אלים או משהו, פשוט מתעצבן מהר, מתחרפן מהר והתוצאה של זה הייתה הרס עצמי נטו, כשבחרתי לתת לדברים להשפיע עליי, למעשה בחרתי לשים לעצמי מכשולים בדרך לאושר.

אני מתרכז המון בשיפור עצמי ואני מאוד מאוד ביקורתי כלפי עצמי, משמעת עצמית זה לא משהו קל אבל אני עושה ועושה כל יום עוד דבר שמקרב אותי לתחושה של רוגע וגאווה עצמית. אני גאה בעצמי כשבוויכוח אני לא מרים את הקול יותר, אני גאה בעצמי כשאני לא זורק את הכל והולך כמו שהייתי עושה כל הזמן. זה לא קל ועדיין יש דברים רבים שמוציאים אותי מדעתי אבל אני בוחר איך להתמודד איתם, זה עושה אותי בן אדם רגוע יותר ושמח יותר, תמיד תחשוב בכל רגע נתון של דו שיח, עם אנשים ועם החיים, מבחינתי החיים זה דו שיח ארוך ולפעמים מייגע, אתה מקבל משהו מהעולם, אתה מכניס את זה לראש ומפרש את זה איך שבא לך ואז אתה מגיב, התגובות שלך זה הבחירות שלך והגלגל ימשיך להסתובב השאלה היא איך, ניקח לדוגמא וויכוח עם בת זוג, אם פעם הייתי מתעצבן, שומר דברים בפנים, לא מוותר, צועק ומכניס חרא לתת מודע שלי כדי שבוויכוח הבא זה יצא אפילו יותר גרוע ובשורה התחתונה כל מה שהייתי עושה זה יותר נזק, וויכוח על דבר דבילי נמשך 4 שעות, יוצא כל המיץ החוצה ופשוט מתווכחים על כל מיני דברים עד ששוכחים אפילו על מה התחלתם להתווכח, תועלת זה לא מביא, והרי בסוף משלימים כי ממש אוהבים אחד את השני ובלה בלה בלה.

היום אני מנסה ומצליח לתפוס את הכל בביצים, אני לא משלה את עצמי שוויכוחים לא יהיו, יהיו, אבל היום ההתמודדות היא שונה, אני לא נדבק לפינה ובונה חומות מיותרות ביני לבינה, אני מקשיב, אני לא מרים את הקול, אני מתנצל ואני נושם עמוק, אני בוחר לא לשכוח את העובדה שמולי ניצבת האשה הכי מדהימה בעולם ואני אוהב אותה.

מצטער על הדוגמא האישית מהזוגיות דווקא, אבל זה מראה על שינוי בחשיבה ובבחירת ההחלטות שאני עושה.

תנסה להבין מהם הדברים שעושים אותך עצוב, ואז תפרק אותם, אם זה מצב כלכלי, תחשוב איפה אתה עושה בחירות שגויות ותנסה לתקן, שום דבר לא בא ברגע, כל יום הוא יום חדש שבו אתה מבצע החלטות חדשות, שים לעצמך מטרה איפושהוא בעתיד, ולא משהו חומרי, זאת הייתה הטעות שלי, הייתי תולה תקוות שהאושר יגיע כשארכוש משהו נחשק, כשהגעתי לשם נהנתי אבל זה חלף מהר ושוב מצאתי את עצמי משועמם ובבאסה.

אל תתלה תקוות באנשים שיעשו אותך שמח, אם מישהו עושה את ההפך, תתרחק, אני חתכתי חברים מהילדות שאהבתי ואני עדיין אוהב כמו אחים, אבל הם הביאו אנרגיות שליליות אל חיי.

תחשוב איפה אתה רוצה לראות את עצמך בגיל 30, זה לא כזה רחוק.

ואז תחשוב איך אתה מגיע לזה, ותבחר תחנות ביניים, נגיד בשביל להגיע לככה וככה בגיל 30 אני צריך להגיע לזה בגיל 22, זה יקדם אותי למשהו שכזה בגיל 26, ומשם עד גיל 28 אספיק את זה ובגיל 30 אמצא את עצמי איפה שאני מתכנן.

ואל תתן לעצמך איזו מטרה הזויה כמו עד גיל 30 להיות על מאדים.

בשבילי זה משפחה יציבה ובטחון כלכלי, תחנות הביניים שלי זה תקשורת טובה עם זוגתי דבר שיסייע ביצירת מערכת יחסים יציבה יותר, שקט מהבית מסייע להתרכז במטרות העסקיות שלי, לאט לאט, חתונה, צבירת הון ונכסים, ילדים והופה פרישה ופינוק, אפשרות לתת לילדים שיהיו לי את כל מה שלי לא היה וזה יהיה אושר אמיתי.

ואני רק בן 27, תאמין לי שקשה לי לחשוב על גיל 45, אבל אני מסתכל אחורה ורק אתמול הייתי בגיל שלך, ועשיתי המון המון דברים והמון המון החלטות שגויות והייתי במיץ של הזבל ובניתי, שרפתי את הכל ושוב טיפסתי, היו לי ימים שחשבתי שנטרפה עלי דעתי. והכל היה בגלל שבחרתי לתת לפחדים וחששות לשלוט בבמחשבותיי ובבחירת ההחלטות שעשיתי.

אל תפחד, תתכנן, תעשה כל מה שאתה יכול ותעשה חשבון נפש כל יום, ככה בקטנה, תתן לעצמך משימות, בשבילי אפילו כביסה וניקיון של הבית זה משהו שמספק אותי ומעלה בי חיוך.

תשנה גישה ותדע שלא משנה מה, העתיד שלך בידיים שלך, אני יודע שיש לך ראש ושאתה בן אדם טוב, תישאר צלול ותסלח, תסלח לעצמך על טעויות שעשית ותסלח לאחרים שעושים טעויות שפוגעות בך, אל תשכח אבל תסלח, תשחרר ותרגיש טוב יותר :)

haters will hate

פורסם

כתבת יפה בנצי. יש לי רק הערה יחידה,

ואני רק בן 27, תאמין לי שקשה לי לחשוב על גיל 45

אני רק בן 44 וחמישה חודשים וגם לי קשה לחשוב על גיל 45...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...