Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי, קודם כל תודה רבה. התחלתי כבר ליישם חלק מהדברים בהם להרחיק את האנשים שעושים לי שחור (גם אם לא בכוונה). אני לא יכול להתעלם מההתנהגות שלהם ומהעובדה ש"חברים" שלי גנבים/סוציופאתים/אגואיסטים/נהנים מלראות חתול נדרס וכו'. סלחתי על הכל, לא טוב לשמור חרא בלב, אבל אני לא יכול להמשיך ככה.

תהליך השיפור האישי הוא גם משהו שאני מנסה להחיל על עצמי (לעתים מצליח, לעתים לא) ככה שאנחנו די דומים בקטע הזה, וכן אני מדבר בעיקר על זוגיות (היה לי מצב מאד דומה לזה שתיארת, והצלחתי להשתפר במעט אך יש עוד דרך).

לגבי המטרות בחיים- אני כבר ממזמן תליתי לעצמי כאלה ויש לי תכנית מפורטת לחיים ואני אשתדל לדבוק בה. מקסימום לא נצליח, נסתכל עוד 40 שנה ונראה מה הצלחתי ומה לא. אני די בטוח שהחיים שלי לא יהיו בזבוז כי אני לא אתן לזה לקרות.

בינתיים הדבר שהכי נחמד לי בתקופה האחרונה הוא לטפל ברכב. אני די מלקק אותו במיוחד עכשיו עם כל הבוץ.

תודה רבה :)

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חמוד שלי, אני שב ומזכיר לך להשתמש בלשון שלך למטרות ראויות כל עוד אתה יכול וכל עוד זה לא עולה לך כסף כל פעם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

או שהייתה כאן עקיצה,

או שהייתה כאן רמיזה למין אוראלי.

מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא בכלל התכוון שתאכל גלידה בלילה. זה עוזר להרדם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יוסי, לא ידעתי שאתה כזה גמיש...

הטעות שכולם עושים זה להתקפל כלפי מטה.

תישען על הגב ותרים את הגב התחתון והרגליים.

אחרי כמה פעמים שאתה מנסה, בטוח תצליח.

זה לא נוח במיוחד אבל כשאין כלום...

• תוכן חדש...