Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השנקל שלי: השמחה צריכה לבוא מבפנים (כלומר מתוכך) ואז תראה שכולם שמחים או בקיצור תרכיב משקפיים שמחות.

כסיפתח, במקום לכתוב, בסוף הפוסט שלך, לילה תכתוב לילה טוב (כולה עוד מילה). תנסה - זה לא עולה כסף

בברכת יום שמח,

אוסיף ברשותך (בהקשר של אושר בא מבפנים) -

“If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things.”

Albert Einstein

מצא לך עיסוק שיקנה לך תחושת סיפוק פנימית - אין לך מושג כמה זה יקרב אותך אל האושר. בין אם זה ללמד ילד קטן שהוריו אינם יכולים לממן שיעורים פרטיים, ובין אם זה להקדיש מעט זמן כדי להנעים את זמנו של ניצול שואה ערירי. כל שעולה על רוחך. נסה לעשות טוב למען מישהו אחר בלי לקבל כלום בחזרה - ותראה איזו הרגשה טובה זה יצמיח בתוכך עם הזמן. תחשוב כמה מאושר תהיה אם תצא מביתו של ניצול שואה בידיעה שישבת איתו חצי שעה ועשית לו את כל השבוע. תמיד רציתי לעשות את זה, אך לצערי הרוב המוחלט של ניצולי השואה באיזור בו אני מתגורר הם יוצאי ברית-המועצות ודוברי רוסית בלבד ולכן יש מחסום שפה רציני. מנסיון בדברים קטנים יותר - לעזור לזולת משמעו לעזור לא פחות לנפש שלך. תנסה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכולכם.

תמיד ידעתי שCF יכול להיות אחלה תחליף לפסיכולוג, וזה אפילו לא עולה שקל!

בקיצור, החלטתי לקחת כאן חלק מהעצות לתשומת ליבי.

בטווח המיידי, אני משנה אווירה ואת האנשים שנמצאים סביבי. הם לא עושים לי טוב.

ולטווח הרחוק, אני באמת אנסה להיות יותר קליל, ואני מניח שאם אשנה את האווירה סביבי אז זה יעזור מאד.

לגבי העיסוקים שייתנו לי תחושת סיפוק- אני כבר על זה, באמת. אני אשקיע יותר בתחום ההתנדבותי כי זה דבר אנושי לעשות וזה יכול באמת גם לעזור לי אישית.

אה וערן, הפוסטים שלך אכן עוזרים,

והחברה זה לא הבעיה.

על בטוח.

זה גם מתקשר למה שנהג מתחיל הציע :roll:

תודה לכם חבר'ה. לקחתי כל תגובה כאן ברצינות ואני איישם

עריכה: falou, איזה פרטים רלוונטיים תרצה לדעת? מקרים ספציפיים?

פורסם

שי, התנדבות עושה טוב רק אם אתה באמת מאמין שאתה עושה את הדברים רק כדי לקבל את הסיפוק מהידיעה שעשית למישהו טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לתאר את הסיפוק מעשייה למען אנשים, זה בהחלט יעזור לי אבל זאת גם לא הסיבה היחידה שאעשה זאת. זה גם דבר אנושי וחברי יותר לעשות. אין כל רע בתרומה לחברה, להפך.

פורסם

הי אתה

תעסיק את עצמך

אל תיתן לשעמום סיכוי לתפוס אותך

סע לחו"ל

קנה חתול

פלירט עם השכנה ממול

דיר באלאק לא לזמזם כשאתה במקלחת עומד מסתבן

תשתדל לעשות רק דבר אחד

במכה אחת ככה יעבור הזמן

הר בה יו תר מה הר

איזה עולם איזה עולם

די מסכם את מה שמומלץ לעשות :-P

אני במצב מאוד דומה לשלך ושמתי לב שבימים שלא הייתי הולך לעבודה ועובד טיפה על הב.מ.וו, המצב רוח השתפר פלאים והייתי גם נרדם ביותר קלות וגם העצבים היו יורדים פלאות. בימים שגם הייתי יוצא לסיבוב על האוטו בכלל היה לי חיוך על הפרצוף לשאר היום :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
ידידי היקר, אתה פשוט צריך ללמוד לא לקחת ללב.

אתה זה שבוחר כמה להיפגע וממה. פשוט תעבוד על עצמך ותלמד לראות את חצי הכוס המלאה (ולנהג מתחיל, כוס=CUP ולא מה שאתה חושב).

מגאן יעני, לא?

היו פה כמה שדיווחו שהיא הפכה אותם למאושרים:wink:

פורסם
עוד לילה מתקרב, מה שלומך היום ברנש?

מותש.

לא נחתי לרגע כל היום, ואם ארשה לעצמי לחשוב זה יבוא על חשבון קארזפורום.

זיבי שום דבר לא בא על חשבון CF.

כרגע יש פה חתולה מסוממת בחדר שלי, ולא, לא אספתי אותה מבר, אלא פשוט היא עברה עיקור.

אז הלילה כנראה יהיה ארוך כי היא גם לא ממש אוהבת להשאר בתוך כלוב (ואני חייב להשאיר אותה שם).

עדכן אותנו בהגיגייך ערן.

לילה!

פורסם

אם זה אפשרי, תכניס כלב הביתה. כמות האושר היא בלתי נתפסת.

אני מבין שיש לך כבר חתולה, כך שזה יכול להיות בעייתי, אבל זו עדיין העצה שלי אלייך.

כלב זה לא דבר פשוט (בטח לא גורים...), אבל כמות האהבה היא בלתי נתפסת. שום צביעות/גועל וכדומה...אהבה טהורה נטו.

• תוכן חדש...