Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

אני רוצה לדעת האם אפשר בסכום כזה למצוא רכב חסכוני ואמין ?

הסכום הוא 10K (לא בטוח אם הכל או חלק ממנו והשאר ליישור קו )

שתי האפוציות שעלו לי לראש הן ניסאן סאני ודייהטסו סיריון 2000 ידני ,

האם מכונית כאלו בכלל יכולות להחזיק עם ק"מ גבוה?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

הבעיה היחידה בסיריון היא קילומטר גבוה,חפש כאלו שלא עברו הרבה,אני הבנתי שהמנועים האלה לא עמידים לקילומטר גבוה (וסביר ביחד לשנה)

הסאני אופציה טובה שכנראה תחזיק יותר עם קילומטר גבוה אבל זה תלוי איך טיפלו בה,חסכונית היא לא ממש,יש לך גם את הבלאנו שאפשר לקנות אקזמפלר עם קילומטר גבוה בתנאי שטיפלו בו בצורה נאותה, חפש כזאת ידנית ותקבל צריכת דלק יפה ליפנית 1600 משנות ה 90.

אם אתה רוצה חסכון קצת יותר גדול בדלק חפש פונטו,דגם הספייס(דור שני) מומלץ אבל אקזמפלרים שמורים לא יכנסו בתקציב שלך,אז חפש פונטו דור ראשון שמורה,חלפים זולים צריכת דלק טובה ומוניטין אמינות טוב יחסית.

מבין כל האופציות שנתתי לך הייתי מחפש בלאנו ידנית אם הייתי במצב שלך (רוצה חסכון)

Miata ND2

פורסם
הבעיה היחידה בסיריון היא קילומטר גבוה,חפש כאלו שלא עברו הרבה,אני הבנתי שהמנועים האלה לא עמידים לקילומטר גבוה (וסביר ביחד לשנה)

הסאני אופציה טובה שכנראה תחזיק יותר עם קילומטר גבוה אבל זה תלוי איך טיפלו בה,חסכונית היא לא ממש,יש לך גם את הבלאנו שאפשר לקנות אקזמפלר עם קילומטר גבוה בתנאי שטיפלו בו בצורה נאותה, חפש כזאת ידנית ותקבל צריכת דלק יפה ליפנית 1600 משנות ה 90.

אם אתה רוצה חסכון קצת יותר גדול בדלק חפש פונטו,דגם הספייס(דור שני) מומלץ אבל אקזמפלרים שמורים לא יכנסו בתקציב שלך,אז חפש פונטו דור ראשון שמורה,חלפים זולים צריכת דלק טובה ומוניטין אמינות טוב יחסית.

מבין כל האופציות שנתתי לך הייתי מחפש בלאנו ידנית אם הייתי במצב שלך (רוצה חסכון)

אז היית ממליץ על באלנו במקום סיריון ? מה הצריכת דלק שלה 1 ל12 ?

הבנתי לפי האתר KML שהסיריון יכולה להגיע ל1 ל17 זה היה טוב אם הייתי מצליח למצוא אחת עם מנוע שהוא לא גמור.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

רנו מגאן 2001 עד 2003 (דור ראשון) ידנית, 1,400 או 1,600 - ה- 5 דלתות תהיה מעט יותר חסכונית, מצא אחת שמורה ומטופלת, תמשיך לטפל ותהנה בשקט הרבה שנים, גם מרכב מודרני ובטיחותי, גם מצריכת דלק נמוכה מאוד, גם איכות נסיעה ברמה גבוהה...

ב - 1600 עלות של טיפול טיימינג (פעם ב - 90,000 ק"מ או 5 שנים) גבוהה, ביחוד אם עושים כמו שצריך, קח בחשבון).

בהצלחה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...