Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על פולו שנת 96/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה התלבטויות,שמתי לב שפולקסוואגן פולו שנת 96 נכנסת לי לתקציב (נפח 1100/1400).

מה דעתכם על הרכב מבחינת אמינות,עלות טיפולים (לא במורשה),צריכת דלק וכל מה שאתם יכולים לעזור לי לגבי הרכב,כי בשלב זה הוא נראה דווקא כאופציה לא רעה.

כמו כן,יש לכם מושג לגבי עלות הביטוחים (חובה ומקיף) של רכב מסוג זה (אציין שאני נהג צעיר,אבל מקסימום אני יכול לרשום את הרכב על שם אחי הגדול,ואז בביטוח לרשום אותו כנהג עיקרי ואותי כנהג משני נוסף,על מנת להוזיל).

תודה לעוזרים.....

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היי

דבר ראשון , כדאי לערוך חיפוש. כבר הנושא נדון כאן פעמים רבות , וקצת נמאס לי לחזור על עצמי.

דבר שני, הרכב אמנם יקר יחסית לרכבים אירופאים אחרים מאותה שנה, אך עושה רושם שהזמן לא מטביע בו את החותם כ"כ מהר , והוא בנוי לא רע, הדבר היחיד שאני שונא ברכב זה בחירת הצבעים של הריפודים (אפורים) והדשבורד (אפרפר). גם הגרסאות הפשוטות ביותר כוללות כסנדרט שתי כריות אוויר , ABS מראות חשמליות ועוד כל מיני פיצ'פקעס... אמינות אמרת? לי אישית אין טענות. גם לא לחברים עם הדגם הרגיל.

הטיפולים, במידה ולא מבוצעים במורשה יכולים להסתכם ב500 ש"ח לטיפול סופר גדול כולל פילטר הזרקה.

הרכב לא צורך שומדבר מיוחד / יקר כשמדובר בטיפולים. במידה ואתה עושה לבד בבית אפשר לסגור עניין באזור ה150-200 ש"ח , כאשר לא מתפשרים על רמת החלפים.

הביטוח המקיף : לי עולה כרגע 2500 ש"ח, כשהייתי נהג צעיר עלה עוד איזה 200 או 300 ש"ח והפרמיה על שלי קצת יותר גבוהה מהדגם הפשוט למיטב ידיעתי. או בעברית : עלות ביטוח נורמלית ורגילה.

נפח מנוע: אין 1100, יש 1000 , אל תיגע בו... רובם ככולם עם עבר השכרתי / סוחרים.

קח 1400 ידנית, אתה לא תצטער.

טיפים לרכישה : רכב שהוחלפה בו כנף אחורית נחשב רכב עם שאסי.

בדוק תקינות חלונות חשמל.

דבר אחרון : שיהיה בהצלחה במציאה, הרכבים האלה נחטפים במהירות , כאילו הם מינימום 106 ראלי או משהו :-D.....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ראשית תודה שבכל זאת הקדשת מזמנך.

שנית,אז אתה בעצם אומר לא לשלם עליו 19K מעל המחירון ?........חשבתי שהוא כמו הראלי....:wink:

הרכבים הללו נסחרים במחירון משוקלל שזה כבר הישג בשוק של היום לגבי כלי רכב נפוצים יחסית אך

לא עם נטייה ספורטיבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...