Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, אתמול היה רגע גדול. למי שלא יודע ומכיר, הצ׳צני גיבראיל סדאייב, שהובא בכוח על ידי ארקדי גאידמק,

בגיבוי של הנהלת בית״ר והמאמן, כבש גול בטדי. אני הייתי שם. כל הקהל קפץ משמחה, אנשים חיבקו אחד

את השני, והריעו ״סדאייב״ בקולי קולות.

ומה בחרה התקשורת להראות? את אותם עשרים ילדים ועוד כמה מטומטמים, שמספרם לא עלה על כמה עשרות,

ולצאת בכותרות שהקהל של ביתר נטש את היציעים. מה אני אגיד לכם, שקר כזה גדול הרבה זמן לא קראתי.

כל הקהל של ביתר שר לאותם חבורת גזענים ״יאללה הביתה״ ושמח שהם עזבו, בתקווה שלא יחזרו.

מאוחר יותר שסדאייב הוחלף, הייתם צריכים לראות את הקהל, כולו עומד ומריע, כאילו הוא היה שחקן בית

כמה שנים טובות במועדון.

לא יודע מה איתכם, אבל אותי זה ממש מרגיז לראות איך באופן מגמתי התקשורת מסלפת ומסובבת את הדברים,

ועד שעושים מאמצים לבער את תופעת הגזענות, והקהל השפוי שכל כך חשוב במגרשים מרים את ראשו,

בתקשורת מעדיפים להמשיך וללבות את היצרים, ולתת במה לאנשים שלא הייתי נותן להם כלוב בספארי.

פורסם

ראיתי את הכותרות, וראיתי גם חדשות הספורט אתמול, וזה פשוט הגעיל אותי כמה הם צבועים.

מי שהיה אתמול בטדי, וראה את כל הקהל עומד, ומוחא כפיים לסדאייב, וקורא בשמו שהכרוז

מכריז על החלפתו, היה מבין שזה הרוב, ולא אותם 50 פרחחים, שלדעתי הם בכלל מושתלים

של הימין הקיצוני.

מי שמכיר את בית"ר, היה מבין שכל הדיבורים על הסטוריה הם שטות, כיוון שהיה שחקן בשם

ויקטור פאצ'ה, שהיה מוסלמי, והיה אהוד ואהוב בבית"ר, ולאף אחד לא היה אכפת שהוא מוסלמי.

אבל התקשורת, שתמיד מעלה את נושא הגזענות, במקום לתת יד, ולהעלים את התופעות האלה מהמגרשים,

ומהספורט, בכלל לא מעוניינת להעלים את את, אלא להנציח, ללבות את האש, וליצור פרובוקציות.

פורסם

ואחרי זה לך תסביר לאנשים שרוב אוהדי בית"ר הם בעצם אנשים נורמליים שהשעשוע שלהם אחרי משחק זה לאכול בורקס ולא לנפץ אוטובוסים, ושהקומץ גזענים הללו זה באמת קומץ של ילדים עלובים שלא שווים התייחסות. לצערי, צריך להיות אוהד בית"ר בשביל להבין כמה התפיסה לגבי האוהדים מוטעית וכמה זה קל בשביל מיעוט להרוס לרוב. קשה מאוד, אם לא בלתי אפשרי לראות את זה מבחוץ. התקשורת בסך הכול עושה את עבודתה, מחפשת רייטינג, גם אם זה כרוך בסילוף עובדה או שתיים.

פורסם

זה לא סילוף של התקשורת. ישבתי במזרחי במשך שנים. בימק"א, בעונת האליפות הראשונה בבלומפילד (אמנם זה לא היה אז מזרחי, אבל אותו עיקרון), בטדי.

הסיסמה של הקהל של פעם הייתה "באש ובמים בית"ר ירושלים". פסיכים תמיד היו (לשרוף ת'מועדון זו המצאה בת 40, לא מלפני חודש), אבל לטובת הקבוצה ובשביל ליהנות מכדורגל - גם בשנים לא טובות.

בעשר השנים האחרונות לערך, נתנו ל"לה פמיליה" להשתלט על המזרחי ולהשליט טרור, בין אם גזעני ובין כלפי שחקנים שלא מצאו חן בעיניהם, מאמן שלא מצא חן בעיניהם או סתם מוכר הגרעינים שלא נראה להם.

זו קבוצה שבאה לפרוק אלימות ביציע, לא לראות כדורגל. בדיוק כמו החוליגנים באנגליה של שנות ה-90. כל קשר לספורט הוא מהם והלאה.

כמו ברוב המקרים - הקבוצה שעושה את הכי הרבה רעש משפיעה הכי הרבה על התדמית והתיוג, ללא קשר אמיתי לגודלה.

היה צריך להטיס אותם החוצה מזמן, לא עכשיו, אחרי שכבר נעשה נזק ואוהדי בית"ר מתוייגים כגזענים, בלי קשר להתנהגות/דיעות וכיו"ב.

על הנזק שהם עשו לכדורגל של בית"ר בחודשיים האחרונים אני כבר לא מדבר. השחקנים משחקים כבר כמה משחקים כאילו קשרו להם משקולות על הרגליים (לא, אני לא מדבר על ערן לוי, אצלו זה טבעי :lol: ).

פורסם

הפסקתי לקרוא YNET (ידיעות אחרונות), ישראל היום, מעריב, רוטר וכל החרטות.

הכל תעמולה נטו. חדשות עם כותרות אדומות בובמסטיות שקריות ונוטפות דם.

חרטה של רייטינג, ממליץ לכם להפסיק גם.

פורסם

על הנזק שהם עשו לכדורגל של בית"ר בחודשיים האחרונים אני כבר לא מדבר. השחקנים משחקים כבר כמה משחקים כאילו קשרו להם משקולות על הרגליים (לא, אני לא מדבר על ערן לוי, אצלו זה טבעי :lol: ).

הבהרה: בכתבה "ערן לוי מסתובב עם בטן מלאה על אלי כהן" השתרבבו בטעות המילים "על אלי כהן" :lol:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

התקשורת מחפשת כותרות ולעשות מהומה על לא מאומה. כך היה מאז ומעולם, וכך יהיה.

הקהל של בית"ר שפוי ברובו (ואפילו הייתי אומר שהוא הקהל הטוב ביותר בארץ), אבל יש מספר דברים שונים בין בית"ר לשאר הקבוצות בישראל שאני מכיר:

1. לקיצוניים יש השפעה הרבה יותר גדולה על הקהל השפוי, והרוב השפוי לא עושה כלום כנגדם.

2. לקיצוניים יש השפעה מאוד גדולה על המועדון והשחקנים עצמם. דוגמא טובה שזכורה לי היא סירוב של שחקני בית"ר ללחוץ את ידו של שר הספורט בגביע המדינה לאחר איומים מצד הקהל (שתועדו היטב במצלמות התקשורת).

3. היא הקבוצה היחידה שבאופן גלוי וברור לא מצרפת שחקן ערבי לשורותיה, ולא בדקתי, אבל אני די משוכנע שהיא הקבוצה היחידה בליגת העל שמעולם לא שיחקן בה שחקן ערבי (ולא - מוסלמי זה לא ערבי).

קיצוניים יש בכל קבוצה, ההשפעה שלהם בבית"ר ירושלים פשוט גדולה יותר. גם על שאר הקהל וגם על הקבוצה עצמה. לכן, מאוד קל לתקשורת למצוא את מה שהיא מחפשת דווקא שם.

וסתם כאנקדוטה. הייתי בימי חיי בכמאה משחקי כדורגל בארץ. שלוש פעמים בלבד ראיתי במו עיניי אלימות של אוהדים. בשלושת הפעמים אלו היו אוהדי בית"ר ירושלים. פעם אחת נגד מכבי ת"א בבלומפילד (נגמר באליפות של מכבי. כמה אוהדים תקפו אנשים שישבו בתוך מכוניותיהם ועמדו בפקק), פעם אחת בטדי נגד הפועל ב"ש (נגמר בתיקו. זרקו על אוהדי ב"ש אבנים. לא מעט נפצעו שם) ופעם אחת בוסרמיל נגד הפועל ב"ש (אבל כאן אני חושב שזה היה אחרי התגרות של אוהדי ב"ש).

צירוף מקרים? אולי..

פורסם

מה שכתבת נכון חלקית, והיום המצב השתנה. כל עוד הקיצוניים לא הפריעו לרוב הדומם באופן מוחשי,

לא נכנסו לעימות איתם. היום, שהבינו שהקיצוניים מושכים את הקבוצה למטה, והורסים את כל המועדון,

הרוב הדומם קם ומוחא כנגד אותם קיצונים, שכמו שכבר ציינתי, לדעתי רובם לא אוהדי בית"ר בכלל,

אלא אנשים שהובאו לשם ע"י הימין הקיצוני, בשילוב של כמה טמבלים, שאני בטוח שקיימים ברוב חלקי

הארץ.

אם היית אתמול בטדי, והיית שומע את הקהל שר לאותם אלה שיצאו: "יאללה, הביתה", במנגינה שאוהדי

נתניה שרים "יאללה, נתניה", אז היית מבין שזה נגמר, וכל אותם חוליגנים הולכים ונדחקים החוצה.

ערסים ואנשים שמחפשים לריב יש בכל קבוצה בארץ, ואני לא יתחיל לתת לך שמות של קבוצות, אבל בכולן

יש את אותם אנשים שבאים לפרוק את התסכול, הפורענות והאלימות שלהם, וזה בדיוק איך שהחברה שלנו

כולה נראית, ולא תופעה ייחודית לבית"ר.

לגבי צירוף שחקן ערבי, לפחות לדברי הנהלת המועדון, נעשו כמה פניות לקבוצות בארץ, בבקשה לרכוש או

לשאול מהן שחקן ערבי, והם נתקלו בסירוב, הן מצד הקבוצה, והן מצד השחקן.

אתה יודע, קל, וגם אוהבים להקניט את בית"ר. אבל עד שלא נראה קבוצות אחרות נלחמות באותם זורעי

פורענות, כמו אוהדי הפועל שצועקים שואה, כמו אוהדי מכבי שעשו ללוני את המוות, כמו אוהדי באר שבע

שעשו שמות במאמנים ובקבוצה שם, או אוהדי חיפה שירקו בפניו של רוני לוי, אחרי שהביא להם כמה וכמה

אליפויות, האלימות לא תחלוף מהמגרשים, ונמשיך לראות תופעות כאלה.

פורסם

הנהלת בית"ר נכנסה למאבק הזה מאוחר מדי ומעט מדי.

רק עכשיו, כאשר הפנימו את הנזק, מתבצע מאבק אמיתי.

שנים של הזנחה בטיפול הביאו לכך שאותו מיעוט קולני (להזכירכם, מיעוט יכול להיות גם 49 אחוז...) השתלט על היציעים, בעיקר על המזרחי וגרם לראשי הקבוצה לשקשק ממנו ולהתחנף אליו.

אני הפסקתי לבוא למשחקים של בית"ר כאשר בקופות בטדי, לפניי, ראיתי אוהד מרביץ לשוטר וחבריו מצטרפים אליו, בסופו של עניין שוטרים נוספים באו ועשו "סולחה" (בין שוטר שחטף מכות לאוהד שהכה אותו, אתם מבינים?).

אם לא הבן שלי (מה לעשות, קיבל חינוך רע בבית ומהסביבה :-D), גם לא הייתי מגיע מאז אותו מקרה לאף משחק של בית"ר.

עכשיו פתאום כולם מבינים את גודל הנזק, אבל את הבור חפרו ההנהלות שהתקפלו בפני החוליגנים. קראו להם קומץ, אבל להזכירכם, "עשבים שוטים" לא גדלים ובוודאי לא מתרבים אם מטפלים בחלקת האדמה שעליה גדלו...

דברים שפעם לא היו עולם על הדעת (כנראה ששכחו את ויקטור פאצ'ה, שהיה בין החלוצים הזרים האהובים בבית"ר, למרות היותו מוסלמי) הם היום נורמה (מקולקלת אבל) מקובלת. התקשורת רק משקפת אותם, אמנם בהגזמה, אבל זו תופעה קיימת.

בלי קשר - לא חסרים חוליגנים בקבוצות אחרות - כאשר אוהדי הפועל ת"א בולטים ל"טובה" עם דברים שהיו גורמים לכותרות ענק בבית"ר, למשל.

פורסם

בתקופה האחרונה התקשורת בארץ כבר לא בוחלת באמצעים כדי להעלות עוד קצת את הרייטינג..

אם תסתכלו יותר טוב תראו שאין באמת עיתונות בארץ, הכל צהוב וחטטני.

ה"ארגון" הזה לה פמילה הוא מבחינתי חבורה של ילדים משעוממים וחסרי השכלה..

הם כמות מאד קטנה לעומת איך שהתקשורת מציגה אותם,אבל מה לעשות, תראו מי יושב היום בהנהלה של הערוץ השני או ידיעות ותראו אנשים בעלי אג'נדה שיעשו הכל על מנת לעשות דימוניזציה לאוהדי ביתר.

השנה זה עבר כל גבול, שחקנים מוסלמים היו תמיד בביתר(והוותקים יזכרו גם אחד שכבש שער נצחון נגד הפועל בימקא שהשאיר את ביתר בליגה) לאף אחד זה לא הזיז.

לקחו חבורת ילדים גזענים ובורים ש"חונכו" על עקרונות של כפר נידח במאה ה16 והציגו אותם כאוהדי ביתר.

זה עצוב, ומעצבן אותי שלא משנה מה יעשו האוהדים השפויים, תמיד יזכרו את מעשיהם של אותם זאטוטים אומללים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

שמר, עדיף מאוחר מאשר אף פעם, ואני לא חושב שזה מעט מידי. היום נכנסים בהם בכל הכוח,

ולשמחתי המשטרה משתפת פעולה. חבל שמערכת המשפט לא השכילה שהיא חייבת לתת את ידה

למאמצים האלה, כי בלעדיה זה יהיה קשה להרחיק את אותו מיעוט, וכן, הוא מיעוט.

הנהלת בית״ר תובעת אוהדים אישית על נזקים כספיים שנגרמו לה, מגישה תלונות נגדם,

ויוצאת נגדם באמצעי התקשורת. לא ראיתי הרבה הנהלות שעושות צעדים כאלה, וחבל.

פורסם

אני מודה שלא הייתי מודע למה שרשמת שהם הריעו ומחאו כפיים. רק מראה עד כמה האוהדים הם דו פרצופיים. כאשר הוא הגיע איזה קללות וגזענות הלכו שם. אחרי שהוא הכניס גול פתאום כולם אוהבים אותו. נכון זה משמח שהוא הכניס גול אבל היו צריכים לקבל אותו בברכה ובזרעות פתוחות כאשר הוא הגיע לקבוצה מההתחלה ולא משנה מאיפה הוא בא ובאיזה אל הוא מאמין. ספורט זה ספורט.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה אוהד בית"ר ונוסע בX5, אמיצים פה חברי הפורום שמוכנים בכלל להתעמת איתך :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אני מודה שלא הייתי מודע למה שרשמת שהם הריעו ומחאו כפיים. רק מראה עד כמה האוהדים הם דו פרצופיים. כאשר הוא הגיע איזה קללות וגזענות הלכו שם. אחרי שהוא הכניס גול פתאום כולם אוהבים אותו. נכון זה משמח שהוא הכניס גול אבל היו צריכים לקבל אותו בברכה ובזרעות פתוחות כאשר הוא הגיע לקבוצה מההתחלה ולא משנה מאיפה הוא בא ובאיזה אל הוא מאמין. ספורט זה ספורט.

מה הקשר בין זה לבין דו פרצופיות? ומי אמר שרוב האוהדים לא שמח על זה שהוא הגיע? זה שהוא הכניס גול היה רגע משמח לרוב השפוי ואפילו יותר מזה, היה בזה סוג של גאווה ושמחה לאיד, עד כדי כך. הקללות והגזענות הגיעו מהקומץ עליו מדברים פה בשרשור הזה אז אולי כדאי שתקרא קצת לפני שאתה מגבב שטויות. אני בטוח שאתה לא אוהד בית"ר, אני בספק אם אתה אוהד כדורגל ואם אין לך משהו ענייני לרשום, תחסוך את זה (או שתלך להיות עיתונאי).

• תוכן חדש...