Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי (בעצם בבעלות אמי) מאזדה cx-5, ברכב יש דיבורית בלוטוס מובנת ברדיו.

בזמן האחרון הדיבורית עושה בעיות, מתנתקת שמגיעה שיחה וכו', מה יכול להיות הסיבה ?

דבר נוסף, האם ניתן לדבר בסקייפ (דרך אייפון) בדיבורית ? כיביכול ניתן אבל הדיבורית כאילו לא מאפשר, היא מראה לי את הממשק של השיחה אבל ישר זה מתנתק ונוצר בלאגן.

 

GPS, האם יש דרך לגרום לGPS "לפרוץ" לרדיו בכול פעם שהוא צריך לתת הוראה ? בוויז אפשר לגרום לו להשתמש ברמקול של המכשיר אבל בM8 (החדשה) לא מצאתי אפשרות כזו.

 

תודה, אורי

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

×
×
  • תוכן חדש...