Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האסטרה לא תגיע בגלל שמבחינתם אין טעם להביא את הרכב בשביל למכור מכונית אחת או שתיים כל השנה וזאת בגלל שהם יתמחרו אותה במחיר גבוה. אני מסכים שכפי שהם תמחרו את הקורסה opc במחיר מאד תחרותי (בסביבות 140 א' ש"ח) הם יכלו לעשות את אותו הדבר עם האסטרה opc ולתמחר אותה בסביבות 180 א' ש"ח ולמכור עשרות רבות, אך כנראה הם קונים אותה יקר מהיצרן בגלל שהדגם חדש וכדו' ולכן לצערי הרב לא נזכה לראות אותה השנה. אולי ב 2014.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוזר שהם לא חושבים על האסטרה OPC, דוקא הקורסה מכרה לא רע

אתה רציני? מכרה לא רע? פורש 911 נמכרת יותר טוב.

emotion of motion

פורסם
בקצרה עושה רושם שלטוב ולרע הרנו הזאת נמצאת על הציר שימושיות-ספורטיביות יותר בכיוון השימושיות מאשר קודמותיה. מצד אחד היא מגיעה ב-5 דלתות וגם אוטומטית (אוקיי רובוטית) ומצד שני לפי הסרטון יש אכזבה מאיכות הנהיגה, בעיקר מהשאסי שלפי הכתב לא מעביר מספיק תחושות והוא "רך" מדי (בשלב מסויים הוא אפילו שואל "איפה הקליאו RS שלי?"). בקטע של המסלול מדובר כבר בגרסת CUP ושם לפי הכתב השאסי כבר ראוי יותר לרכב ספורט.

תודה ניקולס. תוכל להתייחס גם לזה?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

:-)

ישארו לא רלוונטיות כי היבואנים מתמחרים אותן כפרימיום, ולא כמכוניות עממיות מהירות.

ויש לזה סיבה.

לכל מכוניות שמיובאת ארצה בצורה סדירה חייבים לספק חלפים 7 שנים לאחר תום ייבואה.

כולנו רוצים מכוניות ספורטיביות (כולל אותי, כמובן), השאלה היא כמה אנשים ישלשלו בידי היבואן המחאות, וזה המפתח לתמחור.

וכאן נולדת שאלת הביצה והתרנגולת; אם היבואן יתמחר נכון את המכונית, הוא ימכור הרבה ממנה, יחסית, ואז עלות אחזקת מחסן חלפים ייחודיים לא תהייה נוראית.

כל זה בהנחה שהמכונית תמכר היטב.

אם לא, היבואן יפסיד משני הכיוונים.

בנוסף, ברור שמחיר טוב אפשר לקבל מהיצרן כשקונים כמויות גדולות, לא 20 מכוניות בחודש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תודה ניקולס. תוכל להתייחס גם לזה?

בכיף :)

דווקא הוא עושה רושם מתלהב הרבה יותר. בהתחלה הוא מדבר על העיצוב בעיקר, אבל אח"כ הוא משבח את תנוחת הנהיגה, ואז כשהוא מתחיל לנהוג הוא מאוד מתלהב מהמנוע. יחד עם זאת הוא לא מדבר בכלל על כל מה שקשור לביצועים שלא בקו ישר (כלומר כל מה שעושה מכונית ספורט חוץ מהמנוע). רק בסוף זה מוזכר ע"י הקריין שהיא פחות "מדוייקת" מהקודמת, ומי שרוצה משהוא יותר בכיוון הזה יכול לשלם עוד 600 יורו (הופתעתי שזה כל ההבדל) ולקבל את גרסת ה-CUP.

מה שכן, לאורך כמעט כל הסרטון מופיעה למטה הכיתובית שבעצם מסכמת את הביקורת שלהם - קליו 4 RS, פחות מרושעת יותר מבצעת (מלשון ביצועים).

נ.ב. אני דווקא באופן אישי הרבה יותר מעוניין בפיג'ו 208 GTI (למרות שאם נהיה כנים 99% שאף פעם לא אגע בהגה של אף אחת מהן). מישהו יודע מתי יתחילו לצאת מבחנים שלה?

פורסם
נ.ב. אני דווקא באופן אישי הרבה יותר מעוניין בפיג'ו 208 GTI (למרות שאם נהיה כנים 99% שאף פעם לא אגע בהגה של אף אחת מהן). מישהו יודע מתי יתחילו לצאת מבחנים שלה?

מבחנים של כל השלוש יפורסמו כבר במהלך חודש זה. ההשקות לעיתונות בעיצומן.

ובעניין ה-GTI, כמו שאומרים, never say never...

פורסם

בנוסף, ברור שמחיר טוב אפשר לקבל מהיצרן כשקונים כמויות גדולות, לא 20 מכוניות בחודש.

כשמביאים בחשבון את המשבר באירופה, ישראל הקטנה היא נקודת אור גדולה לפורד. יבואן מצליח כמו דלק מוטורס יכול לקבל מהיצרן תמיכה בכל מה שירצה, כולל מחירים מיוחדים לדגמי נישה/סגמנט מסוימים(לדוגמה, תמחורה של המונדאו בישראל הוא מאד אטרקטיבי).

אפילו ללא מחירים מיוחדים, דגמי ה-ST זולים ממתחריהם כחלק מהאסטרטגיה הקרויה 'פורד אחת'. לראשונה בתולדות החברה, דגמי נישה הם זהים בכל העולם - ובכך נחסכות עלויות פיתוח חריגות.

כך שאם דלק רצו, הם יכלו לתמחר את הפוקוס החמה במחיר הגון ולמכור 20-30 יחידות בשנה, אפילו דרך חברות ליסינג לעובדים שיבקשו זאת. הבעיה היא שהם לא רוצים להתאמץ, לא רוצים לקוחות 'מיוחדים'. אתה יודע בדיוק למי הם רוצים למכור.

דוגמה קטנה; כשהזמנתי דרך חברת הליסינג במקום עבודתי האחרון פוקוס ידנית, הם אפילו לא רצו להתחייב על מועד אספקה(ניסיתי לבדוק זאת גם כלקוח פרטי - אותו הדבר), בתקווה שהדבר ירתיע אותי ואבחר ברובוטית. לקח למכונית לא פחות מארבעה חודשים להגיע לארץ, כשבמהלך שלושה מהם אף אחד בחברה בכלל לא ידע מתי יגיע הרכב הזה.

אז כן, יש פה עניין של ביצה ותרנגולת. ירצו-יתמחרו הגון-ימכרו-ישתלם ולהפך.

האם צ'מפיון יבואן כזה מבריק? לא, אבל הוא מנצל את כל ארסנל הדגמים שברשותו ומוכר דגמים ספורטיביים יותר מכל יבואן אחר - מאחר והם לגיטימיים בעיניו.

פורסם
האסטרה לא תגיע בגלל שמבחינתם אין טעם להביא את הרכב בשביל למכור מכונית אחת או שתיים כל השנה וזאת בגלל שהם יתמחרו אותה במחיר גבוה. אני מסכים שכפי שהם תמחרו את הקורסה opc במחיר מאד תחרותי (בסביבות 140 א' ש"ח) הם יכלו לעשות את אותו הדבר עם האסטרה opc ולתמחר אותה בסביבות 180 א' ש"ח ולמכור עשרות רבות, אך כנראה הם קונים אותה יקר מהיצרן בגלל שהדגם חדש וכדו' ולכן לצערי הרב לא נזכה לראות אותה השנה. אולי ב 2014.

חבר רכש קורסה OPC ב160 אלף, השאלה אם הטעות אצלך או שהחבר יצא פראייר?

כמה מתומחרת האסטרה GT?

BMW E30 325i Coupe

פורסם
חבר רכש קורסה OPC ב160 אלף, השאלה אם הטעות אצלך או שהחבר יצא פראייר?

כמה מתומחרת האסטרה GT?

האפשרות השלישית היא שהוא לא דייק במה שסיפר לך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

החלק הכי עצוב בכל הסיפור שאני לא תסריט שבו אני אוכל לנהוג שלא לדבר על להיות בעלים של אף אחת מהרשימה כשהיא בגיל סביר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
כך שאם דלק רצו, הם יכלו לתמחר את הפוקוס החמה במחיר הגון ולמכור 20-30 יחידות בשנה, אפילו דרך חברות ליסינג לעובדים שיבקשו זאת. הבעיה היא שהם לא רוצים להתאמץ, לא רוצים לקוחות 'מיוחדים'. אתה יודע בדיוק למי הם רוצים למכור.

דוגמה קטנה; כשהזמנתי דרך חברת הליסינג במקום עבודתי האחרון פוקוס ידנית, הם אפילו לא רצו להתחייב על מועד אספקה(ניסיתי לבדוק זאת גם כלקוח פרטי - אותו הדבר), בתקווה שהדבר ירתיע אותי ואבחר ברובוטית. לקח למכונית לא פחות מארבעה חודשים להגיע לארץ, כשבמהלך שלושה מהם אף אחד בחברה בכלל לא ידע מתי יגיע הרכב הזה.

אז כן, יש פה עניין של ביצה ותרנגולת. ירצו-יתמחרו הגון-ימכרו-ישתלם ולהפך.

האם צ'מפיון יבואן כזה מבריק? לא, אבל הוא מנצל את כל ארסנל הדגמים שברשותו ומוכר דגמים ספורטיביים יותר מכל יבואן אחר - מאחר והם לגיטימיים בעיניו.

הנושא הזה עולה פה הרבה פעמים. אתם באמת חושבים שיבואנים (ולא משנה אם זה דלק, או כל אחד אחר) מביאים דגמים כאלו ואחרים, ולא מתכוונים למכור אותם? זה נשמע דפוק, הרי זה סתם עוד רווח פונטציאלי שהם מפסידים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ובחזרה לנושא השרשור; עוד שתי כתבות על הפיאסטה. עושה רושם שהגברת הזו היא הוט האץ' בטעם של פעם;

http://www.whatcar.com/car-news/2013-ford-fiesta-st-review/265396

http://www.edmunds.com/ford/fiesta/2014/road-test.html#

וציטוט חביב של אנדרו פרנקל, שבחן את הפיאסטה(האירופית) עבור אתר אדמונדס האמריקאי(ל-ST האמריקאית יהיו 5 דלתות ו-197 כ"ס).

Remove all the electronic safety nets and it'll wag its tail like a live-axle muscle car on a wet road thanks to the decision to increase stiffness at the back by twice as much as the front. Few of us associate small front-drive hatchbacks with armfuls of countersteer, but if you want it, the Fiesta ST is here to provide it.

פורסם

ובאותה נשימה - חבל ש UMI לא מייבאים את הסוניק RS.

לאחר שנת צניחה במכירות, דווקא כאן עשוייה מכונית אטרקטיבית לסייע להם מאד מבחינה תדמיתית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ובאותה נשימה - חבל ש UMI לא מייבאים את הסוניק RS.

לאחר שנת צניחה במכירות, דווקא כאן עשוייה מכונית אטרקטיבית לסייע להם מאד מבחינה תדמיתית.

לא בטוח. לדייהולטים יש תדמית רעה במיוחד בקרב ציבור חובבי הרכב. אני לא רואה נהירה של חובבי רכב לשלם (נניח) 130,000 ש"ח על סוניק ביצועיסטית.

ברור לך שגם נפילת הערך של דגם כזה תהיה חופשית, מעבר לשיאים הרעים של הדייהולטים.

UMI צריכים להביא מכוניות ביצועים שהם יכולים להתגאות בהן; שברולט קמארו וקורבט(ולא בכדי לא ציינתי את ה-SS החדשה - ולא רק בגלל השם הבעייתי).

פורסם

העיתונות האוסטרלית והאנגלית היו בהשקת הקליאו RS. להלן שלוש כתבות אוסטרליות;

http://www.goauto.com.au/mellor/mellor.nsf/story2/CB54D0CC1841125FCA257B280008E2BB

http://www.motoring.com.au/reviews/2013/small-passenger/renault/clio/renault-clio-rs-200-edc-2013-launch-review-35502

http://www.caradvice.com.au/219058/2013-renault-clio-rs-review/

שלוש הכתבות ענייניות, טוענות שהדגם הרגיל(שלדת 'ספורט') מזכיר את הפולו GTI בציביליות שלו וששלדת ה'קאפ' הרבה יותר ממוקדת ומהנה. אלא מאי, אנשי רנו הממזרים אפשרו לעתונאים לנהוג רק בדגם הספורט בכביש ורק בקאפ במסלול המירוצים(גואדיס, ליד גרנדה). כך שהשאלות על התנהגותה של הספורט בנהיגה תובענית ועל נוחות הנסיעה של הקאפ בכבישים ציבוריים נותרות ללא מענה.

• תוכן חדש...