Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם 2012 היתה שנת הטויובארו, 2013 היא שנת ההוט האץ', עם פרמיירות למספר דגמים חדשים ומעניינים - וכולם מושקים במהלך החודשים הקרובים.

רק החודש(מרץ), נזכה לקרוא כתבות ראשונות על רנו קליאו RS, פיז'ו 208GTI ופיאסטה ST - ובהמשך על גולף GTI החדשה, קיה פרו-סיד GT ועוד אי אילו הפתעות.

האם זה מצדיק שרשור דביק? לדעתי כן. מנהלים, לשיקולכם.

ונתחיל עם פיאסטה ST, שהוצגה לעיתונות הבריטית באתר הניסויים של פורד בלומל, בלגיה. המסקנות; הוט האץ' מהנה ושימושית כאחת, גרסה מוקטנת של פוקוס ST, רק בלי הטורק-סטיר 8). המחיר, אגב, זול משמעותית מהשתיים האחרות.

לחובתה, טוענים שהיא פחות ממוקדת מקליאו RS היוצאת, האחת והיחידה. מאידך, זה גם מה שהעיתונות הצרפתית טוענת לגבי הקליאו RS החדשה...

http://www.autocar.co.uk/car-review/ford/fiesta/first-drives/ford-fiesta-st-first-drive

http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Ford-Fiesta-ST-2013-CAR-review

http://www.autoexpress.co.uk/ford/fiesta/62923/new-ford-fiesta-st

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לומר (לצערי הרב) ששנת 2013 תהיה שנת ההוט האצ' מכיוון שעושה רושם שמה שהיה הוא מה שיהיה בנוגע למחירי הרכב.

גם אני הייתי מאד רוצה לרכוש למשל את המגאן ספורט rs cup בסך של 175,000 ש"ח אך המחיר הוא בשמיים ופער בלתי מחיק של 50 אלף ש"ח מהתקציב שלי. דוגמא נוספת אפשר לראות באסטרה opc החדשה שכנראה לא נזכה אפילו לראות אותה בישראל.

למיטב ידיעתי היבואן שוקל ברצינות לא להביא אותה מכיוון שהמחיר שלה יהיה יקר מידי ואין טעם להתעסק אם דגם בארץ בשביל איזה משוגע אחד או שניים שיקנו אותה. לו הדגם הנ"ל היה מתומחר ב 180 א' ש"ח בארץ הוא היה נמכר בעשרות רבות מידי שנה. דוגמא נוספת אנו רואים בפוקוס st שכבר כמה חודשים כאן ובמחירה הנוכחי הצליחו למכור רכב אחד או שניים. גם דגם זה כמו שאמרו קודמי בשרשורים קודמים צריך להימכר כאן לא יותר מ 170 א' ש"ח ואז גם ימכר במספרים יפים. לגבי הקליאו rs החדשה עושה הרושם שגם תתומחר באזור של קודמתה מה ששוב יסנדל את המכירות שלה. לגבי פיג'ו 208 gti זה ברגע זה תעמולה לגבי האיכויות שלה ומחירה. אני מסכים איתך שיש מה לצפות השנה אך בערבון מוגבל.

לפי דעתי אם יבואן כלשהו יעשה את הבלתי יאומן ויתמחר במחיר שפוי הרי הוא ימכור עשרות רבות (לדוגמא לאון fr). שאר היבואנים לא יוכלו להיות אדישים וגם הם יורידו מחירים או יסגרו את הדגם שלהם בארץ. יש בארץ מאות רבות של אנשים שרק מחכים להגשים את חלומם כולל אותי ואת פותח השרשור. לו יהי...

פורסם

ישארו לא רלוונטיות כי היבואנים מתמחרים אותן כפרימיום, ולא כמכוניות עממיות מהירות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קשה לומר (לצערי הרב) ששנת 2013 תהיה שנת ההוט האצ' מכיוון שעושה רושם שמה שהיה הוא מה שיהיה בנוגע למחירי הרכב.

היא תהיה, ללא קשר למה שקורה בארץ.

. יש בארץ מאות רבות של אנשים שרק מחכים להגשים את חלומם כולל אותי ואת פותח השרשור. לו יהי...

לפותח השרשור יש חלום אחר(GT86). הוא פשוט אוהב מכוניות ספורטיביות מכל דת, מין וגזע.

פורסם
לפותח השרשור יש חלום אחר(GT86). הוא פשוט אוהב מכוניות ספורטיביות מכל דת, מין וגזע.

סוטה!

:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מה לגבי האסטרה OPC, יש סיכוי שנראה אותה השנה בארצנו?

אני מניח שלא. היא ממש לא באג'נדה של מקבלי ההחלטות שם(מידע פנימי).

פורסם

מוזר שהם לא חושבים על האסטרה OPC, דוקא הקורסה מכרה לא רע והם מייבאים גם את האינסיגניה.

צריך לקוות שהם יביאו אותה במחיר שישבור את הפוקוס ST והמגן ספורט (כמו שתמחרו את הקורסה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

"מבחן" לרנו קליאו RS.

מבחן קצת מוזר שנעשה ע"י רנו ! אולי שם לא סומכים על תיק העיתונות שאמור להשתיל טקסטים לעיתונאים.

פורסם
"מבחן" לרנו קליאו RS.

מבחן קצת מוזר שנעשה ע"י רנו ! אולי שם לא סומכים על תיק העיתונות שאמור להשתיל טקסטים לעיתונאים.

הנה משהו שנראה קצת יותר אמין. אשמח לתרגום המסקנות מדוברי הצרפתית שבינינו.

נ.ב - שימו לב לשושלת שרנו הציגה לעתונאים בתחילת הסרטון(עומדות מאחור, קליאו RS דור ראשון ושלישי וקליאו ויליאמס).

פורסם

הם הרי כן מביאים את ה-האינסיגניה OPC למה לא את האסטרה ?

:fadein:
פורסם
הנה משהו שנראה קצת יותר אמין. אשמח לתרגום המסקנות מדוברי הצרפתית שבינינו.

נ.ב - שימו לב לשושלת שרנו הציגה לעתונאים בתחילת הסרטון(עומדות מאחור, קליאו RS דור ראשון ושלישי וקליאו ויליאמס).

בקצרה עושה רושם שלטוב ולרע הרנו הזאת נמצאת על הציר שימושיות-ספורטיביות יותר בכיוון השימושיות מאשר קודמותיה. מצד אחד היא מגיעה ב-5 דלתות וגם אוטומטית (אוקיי רובוטית) ומצד שני לפי הסרטון יש אכזבה מאיכות הנהיגה, בעיקר מהשאסי שלפי הכתב לא מעביר מספיק תחושות והוא "רך" מדי (בשלב מסויים הוא אפילו שואל "איפה הקליאו RS שלי?"). בקטע של המסלול מדובר כבר בגרסת CUP ושם לפי הכתב השאסי כבר ראוי יותר לרכב ספורט.

• תוכן חדש...