Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרוש לאבא שלי, שיוצא לפנסיה ומעוניין קצת להתפנק.

אך מנגד, עדיפות לרכב "מנהלים" שיהיה יחסית חסכוני באחזקה

אז הדרישות הבסיסיות הן:

- רכב מרווח בעיקר מאחור, מפנק, נוחות חשובה מאוד, שיהיה אמין(הוא מתכוון להחזיק ברכב כמה וכמה שנים טובות ולהזדקן יחדיו)

-טיפולים וחלפים במחירים סבירים כולל הביטוחים למיניהם

תקציב כאמור: בין 90 ל100 אלף ש"ח.

כרגע מה שעולה בראש:

1. פורד מונדאו( חושבים חזק מאוד על הרכב הזה, מה מחירי האחזקה שלו בבקשה?)

2. סיטרואן c5

3. סקודה סופרב

4. שבי מאליבו

הb4 לא עלתה כרגע בראש כי היא לא מרווחת מאחור ופחות "מפנקת". כמו כן, שמועות על ביטוח יקר מאוד. האם מישהו יכול לסתור את הטענה, ולצרף אותה לרשימה?

פורסם

מכל הרשימה שהבאת נראה לי ש"רכב להזדקן איתו" יהיה השברולט מליבו. הוא לא הכי מרווח ולא הכי מרשים, אך הוא יהיה הכי זול לרכישה ואחזקה לאורך זמן.

בתקציב יכנס שנת 2010 אולי אפילו 2011, ואם הוא מעוניין בחסכון (יחסי) בדלק שיבחר את דגם ה-2.4 (ב-2010 יש גם 3.5 6 צילינדרים)

הטיפולים והביטוח של הפורד מונדיאו יקרים יותר בצורה משמעותית מול המליבו (אך הוא רכב יותר מרשים, יותר מרווח ועם חוויית נהיגה טובה יותר)

ב-Chevrolet Certified יש כמה עשרות מכוניות שברולט מליבו שיתאימו לדרישותיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מכל הרשימה שהבאת נראה לי ש"רכב להזדקן איתו" יהיה השברולט מליבו. הוא לא הכי מרווח ולא הכי מרשים, אך הוא יהיה הכי זול לרכישה ואחזקה לאורך זמן.

בתקציב יכנס שנת 2010 אולי אפילו 2011, ואם הוא מעוניין בחסכון (יחסי) בדלק שיבחר את דגם ה-2.4 (ב-2010 יש גם 3.5 6 צילינדרים)

הטיפולים והביטוח של הפורד מונדיאו יקרים יותר בצורה משמעותית מול המליבו (אך הוא רכב יותר מרשים, יותר מרווח ועם חוויית נהיגה טובה יותר)

ב-Chevrolet Certified יש כמה עשרות מכוניות שברולט מליבו שיתאימו לדרישותיך.

איך הוא מבחינת הנוחות אל מול המונדאו?

מה ההבדלים מבחינת הביטוח?

פורסם

טעות בידך.

תשב במושב האחורי של הB4 הנוכחית ותגלה שהיחידה שמשתווה לה במרחב ליושבים מאחור זו הסקודה סופרב.

המונדאו למשל צפופה לרגליים יחסית לסובארו.

תוסיף לכך עלויות אחזקה סבירות ומוניטין של אמינות, והסובארו צריכה להיכנס חזק לרשימה שלך.

לחובתה ניתן לציין דשבורד מחומרים קשיחים וללא עומק מספק לכיוון החלון הקדמי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תלוי בנתונים של המבוטח - אתה יכול לבדוק ב-http://www.wobi.co.il/

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לנצ'יה דלתא, מעבר לעובדה שאפשר לספור על אצבעות שתי ידיים את מס' המכוניות שנמכרו כאן מאז חידוש השיווק - היא ממש לא זולה לאחזקה, ולא מתאימה לפנסיונר שמחפש רכב שיביא אותו מא' לב' בלי התעסקויות מיותרות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תבדוק את היודאי סונטה ,

יש לחבר שלי ואני יש לי מונדאו ,

היונדאי יותר מרווח וחסכוני יותר , וזול יותר ,

פורסם

בין המונדיאו למאליבו המונדיאו יותר מהנה בכבישים מפותלים, יותר מרווחת וזהו. המאליבו יותר נוחה, יותר חזקה, יותר חסכונית (באופן די משמעותי) וזולה מאוד לאחזקה יחסית לסגמנט. החיסרון העיקרי של המאליבו הוא ההגה עם רדיוס הסיבוב של המשאית.

היתה לנו מאליבו 2009 ובינתיים עם מונדיאו שהולכת להיות מוחלפת עוד שבוע כנראה ל C5.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו כולם אתן לך יעוץ חיובי על הרכב שיש לי.

הכי טוב הכי יפה הכי הכי :-D

מונדאו 09 טיטניום.

הבעיה היחידה שהוא בלען דלק אם תלחץ אותו.....ביום יום הוא עומד על 1-8.5 עד 1-9.הדגמים המאוחרים יותר עם הטורבו עדיפים בהרבה גם בתחום הצריכת דלק אבל עדיין לא בטווח המחיר שציינת.

תקלות אין,ביטוח זול(תלוי בפרמטרים שלך)אוטו מפנק.

לגבי מי שכתב שמרווח הרגלים בסוברו גדול מהמתחרות וקרוב לסופרב אני רוצה לדעת איפה הוא ראה את הגרסה המיוחדת הזו של B4.

מליבו זה רכב בכמה רמות נמוך מהמונדאו,נסעתי בו קצת ואין מקום להשוואה,התחושה בפנים הרבה פחות

לאדם בגיל מתקדם תתאים לדעתי אבנסיס(לי אישית לא מתאים)מותג טויוטה עושה את זה לאנשים מסויימים.

אין על הדסונס הקוגנטיבי :wink:

• תוכן חדש...