Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים תודה רבה על העזרה- הודות לחבר פורום יקר ההזמנה בוצעה ומקווה לקראת סוף שבוע הבא לקבל את חבילת ה-GOODIES.

לאור הביקורות המצויינות החלטתי להשקיע קצת והלכתי על המוצרים של 22PLE, פרו גלאס לצבע ואת האוטם שלהם לג'אנטים.

על הדרך רכשתי כמה מגבות מקרופייבר ופדים ליישום התהליך.

תודה רבה על העצות והעזרה!

עידן

עידן,עשית בחירה מעולה.

מאיזה אתר בסוף הזמנת את החומרים?

אם תוכל לצלם ולעלות לאתר את העבודה והתוצאה זה יהיה מעולה.

תהנה!.

פורסם
קובי,אתה לא בכיוון.

ה Z5 הוא סוג של AIO,משמע ALL IN ONE.

הוא שילוב של גלייז,שנותן עומק לצבע,מחביא שריטות קטנות,ומכסה כתמים על הצבע,כמו כן הוא כן סוג של פוליש,רק שבמקום חלקיקים שיש בפוליש"רגיל",הZ5 עושה "פוליש" ע"י כימיקלים.

השכבה האחרונה שלו,שנשארת על הצבע,זה למעשה אוטם צבע.

לא צריך להשתמש בZ5 במקום LSP,[אוטם צבע או וקס],

אלא רק במקרים שמתאים להם להשתמש ב AIO.

הZ2 הוא הסילנט של ZAINO,ובו צריך להשתמש כאוטם צבע קלאסי.

בכל מקרה יש AIOs יותר טובים מהZ5 לדעתי,למרות שהוא באמת טוב.

תשובה שקיבלתי לשאלה

Is Z5 Pro a polish?

For clarification, the bottle says "World's Best Polish" but the product is actually a sealant. It's a good sealant but it has no true polishing (i.e. swirl remove) capabilities. It will however, minimize very light scratches by the use of fillers.

Z2

גם אוטם אך ברק מעט יותר פלסטי ואין לו את יכולת הורדת הסווירלים הקטנה שיש ל Z5

מי שרוצה יש מוצרים שהם AIO אבל זה לא Z5 או Z2

זה למשל כן AIO

http://www.zainostore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=Z-AIO&Category_Code=Zaino&Product_Count=6

פוליש ומגן והוא שונה מ Z5

קובי

:-)

פורסם
תשובה שקיבלתי לשאלה

Is Z5 Pro a polish?

For clarification, the bottle says "World's Best Polish" but the product is actually a sealant. It's a good sealant but it has no true polishing (i.e. swirl remove) capabilities. It will however, minimize very light scratches by the use of fillers.

Z2

גם אוטם אך ברק מעט יותר פלסטי ואין לו את יכולת הורדת הסווירלים הקטנה שיש ל Z5

מי שרוצה יש מוצרים שהם AIO אבל זה לא Z5 או Z2

זה למשל כן AIO

http://www.zainostore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=Z-AIO&Category_Code=Zaino&Product_Count=6

פוליש ומגן והוא שונה מ Z5

גם הZ5 הוא סוג של AIO,כי הוא בנוי מכמה סוגים של חומרים ביחד,בדיוק כמו כל AIO קלאסי.

יש בו גם גלייז,שמסתיר את השריטות,גם כימיקלים שעושים את הפעולה של ה"פוליש",וגם סילנט שנותן את הLSP.

אנשים משתמשים לפעמים בחומר כסילנט בגלל הבסיס הטוב שנותנים הכימיקלים לסילנט[שבחומר].

אבל Z2 הוא סילנט בלבד,Z5 הוא AIO,למשל לא כל מי שרוצה למרוח רק סילנט צריך את ההסתרה של השריטות [שאין בZ2 ויש בZ5].

כל ההבדל בין הZ5 לבין המוצר ZAINO ALL-IN-ONE[שזה שם מסחרי בלבד] הוא שבמקום הגלייז והכימיקלים בZ5 יש בו חלקיקים כמו בפוליש "אמיתי",

זה הכול.

כל מוצר שמורכב מכמה סוגים שונים של חומרים שמבצעים מטלות שונות נקרא AIO.

פורסם

אני חייב לומר שממה שקראתי גם אני השכלתי שה-Z5 הינו סוג של פוליש עם אוטם ביחד.

יתרה מכך, גם באתר של ZAINO מציינים שכדי להגיע לתוצאות מיירביות מומלץ למרוח Z5 ולסיים במריחת Z2.

זה בעצם הסיבה שירדתי מהזיינו כי כבר יש לי פוליש וערכת ניקוי שאני מרוצה ממנה ונתנה לי תוצאות טובות בעבר, רציתי אוטם צבע נטו ולכן העדפתי להשקיע יותר ולקחת את המוצר שלטעמי הכי ענה לדרישותי- 22PLE

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
.

רציתי אוטם צבע נטו ולכן העדפתי להשקיע יותר ולקחת את המוצר שלטעמי הכי ענה לדרישותי- 22PLE

אשמח לחוות דעת שלך מיישום אוטם צבע 22PLE במידה ואתה עומד ליישם אותו על הרכב שלך

אומנם לא זול,אבל יש בו נתונים ועמידות די מרשימים- מעניין לראות את זה בפועל.

פורסם

אכן,

אני איישם אותו על הרכב ברגע שאקבל את החבילה.

הוא אכן יקר, אבל הפידבקים שקראתי עליו היו מצויינים, הן בפן של עמידות והן בפן של עומק צבע וברק, אני מאוד מסוקרן לראות את תוצאות הטיפול שאבצע.

פורסם
אכן,

אני איישם אותו על הרכב ברגע שאקבל את החבילה.

הוא אכן יקר, אבל הפידבקים שקראתי עליו היו מצויינים, הן בפן של עמידות והן בפן של עומק צבע וברק, אני מאוד מסוקרן לראות את תוצאות הטיפול שאבצע.

אל תשכח לעשות ניקוי יסודי לצבע לפני המריחה.

פלסטלינה לפחות.

פורסם

כמובן,

הרכב יעבור שטיפה, פלסטלינה ופוליש (הכל של מגוויר׳ס) בטרם הסילנט.

שאלת אגב,

אני נוטה לרכוש את הפוליש אולטימט קומפאונד של מגווייר׳ס כיוון שאני רוצה לעשות פוליש מעט יותר גס מה פוליש שיש לי כרגע (אולטימט פוליש).

השאלה היא האם לאחר השימוש בקומפאונד רצוי להשתמש בפוליש הנוכחי שלי בתור פיניש לפני האיטום או שאין צורך?

כמו כן, לאחר ביצוע הפוליש אני מבצע את יישום הסילנט, אין צורך להשתמש בווקס נכון?

שאלה אחרונה, הבנתי שלפני מריחת הסילנט צריך לשטוף את הרכב כדי למנוע עליו שאריות של פוליש ו\או שומנים וכו- השאלה היא עם איזה חומר לשטוף אותו ?

יש לי סבון שטיפה של מגווייר׳ס, זה מספיק טוב?

פורסם
כמובן,

הרכב יעבור שטיפה, פלסטלינה ופוליש (הכל של מגוויר׳ס) בטרם הסילנט.

שאלת אגב,

אני נוטה לרכוש את הפוליש אולטימט קומפאונד של מגווייר׳ס כיוון שאני רוצה לעשות פוליש מעט יותר גס מה פוליש שיש לי כרגע (אולטימט פוליש).

השאלה היא האם לאחר השימוש בקומפאונד רצוי להשתמש בפוליש הנוכחי שלי בתור פיניש לפני האיטום או שאין צורך?

כמו כן, לאחר ביצוע הפוליש אני מבצע את יישום הסילנט, אין צורך להשתמש בווקס נכון?

שאלה אחרונה, הבנתי שלפני מריחת הסילנט צריך לשטוף את הרכב כדי למנוע עליו שאריות של פוליש ו\או שומנים וכו- השאלה היא עם איזה חומר לשטוף אותו ?

יש לי סבון שטיפה של מגווייר׳ס, זה מספיק טוב?

לא חייב להיות שתצטרך לעשות פוליש עדין יותר אחרי הקומפאונד,תלוי בתוצאות,היו מקרים שעבדתי עם קומפאונד כסינגל סטייג פוליש והתוצאות היו מעולות ומנצנצות.

אתה עובד ידני או עם מכונה?

לא,הסילנט הוא הLSP שלך[LAST STAGE PROTECTION],אין צורך בוקס.

הכי טוב היה להשתמש בחומר ייעודי להורדת השומנים שבפוליש,זה יתן לך את ההתקשרות הטובה ביותר בין הסילנט לצבע.

זה החומר הכי טוב למשימה כיום בשוק:http://www.detailedclean.co.uk/car-polish-and-compounds/carpro-eraser-intense-oil-polish-cleanser-500ml-478

השמפו רכב לא מוריד השומנים של הפוליש וזיהומים אחרים בצבע.

פורסם

בעתיד שהיישם אולטימט קומפאונד שוב,איישם פוליש עדין אחריו. מעריך שאקבל

תוצאה חלקה ועדיפה משמעותית מאשר רק עם אולטימט קומפאונד. (ביישום ידני)

אגב ניסיתי ליישם ווקס לאחר סילנט,יצר מריחות לאחר ניקוי ב ULTIMATE QUIK DETAILER

יכול להיות שהווקס הכיל חומרי ניקוי.(לא ווקס אמיתי)

• תוכן חדש...