Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

אני מחזיק היום כפרטי רכב יד 2 מליסינג לשעבר - רנו קליאו - אצלי כ 4 שנים

123,000 ק״מ 2006.

מעוניין להחליף אותה בעסקת טרייד אין ולהוסיף עד 30,000 ש״ח ( קו אדום)

הכי חשוב אני רוצה רכב אמין ולא זבל צרפתי .

חשוב לי שיהיה רכב רחב בפנים וגם מאחורה ( 2 כיסאות תינוק ובאגז גדול מספיק לעגלה ).

אם אפשר חסכוני בדלק יחסי

חשבתי על מיטשובישי אוטומט האם יש לכם חוות דעת עליה או רכב חלופי שאתם מציעים ?

פורסם

מה המחיר של הרנו שברשותך ? אם העסקה הכוללת היא באיזור 60,000 ש"ח תנסה למכור לבד את הרכב ואז לגשת לאחת מחברות הליסינג ולחפש I30 משנתון 2009- הרכב גדול מספיק גם ל-3 ילדים מאחור,תא מטען לא רע,אמינות טובה וצריכת דלק טובה יחסית במיוחד מחוץ לעיר.

אופציות אחרות הן מאזדה 3/פורד פוקוס/מיצובישי לנסר אם כי האחרונה די שתיינית ולא חסכונית וגם צפופה יחסית מאחור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני נרתע מאד מרכישת מכונית מחברת ליסינג. אני ממליץ לך לחפש סקודה פאביה סטיישן (קומבי) 1.4 ידנית פרטית - מאד מרווחת למשפחה עד 4 נפשות, נוחה מאד, ביצועים הוגנים ותא מטען ע נ ק י (כמעט 500ל') אשר סופר שימושי לעגלות, אופניים וכד'.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מה המחיר של הרנו שברשותך ? אם העסקה הכוללת היא באיזור 60,000 ש"ח תנסה למכור לבד את הרכב ואז לגשת לאחת מחברות הליסינג ולחפש I30 משנתון 2009- הרכב גדול מספיק גם ל-3 ילדים מאחור,תא מטען לא רע,אמינות טובה וצריכת דלק טובה יחסית במיוחד מחוץ לעיר.

אופציות אחרות הן מאזדה 3/פורד פוקוס/מיצובישי לנסר אם כי האחרונה די שתיינית ולא חסכונית וגם צפופה יחסית מאחור.

המחירון 20,000 והשווי הראלי של האוטו אולי 15,000

צריך לעשות טיפול, טיימינג צמיגים וכו׳ .

להוסיף על זה עוד 30,000 אני מגיע ל 45,000-50,000

הרבה פחות מ 60,000

האם הפוקוס חסכונית ואמינה יותר מאשר הלנסר ?

פורסם

הבעיה היא שבטרייד אין ישחטו אותך בקרוב ל-50% מהמחירון (תקבל 10,000 ש"ח על הרכב) וידחפו לך מיצובישי/פורד מליסינג עם ק"מ של אללה יוסטור- לא נשמעת עסקת המאה.

למרות הקושי,אני ממליץ לך לנסות למכור לבד את הרכב וכך תוכל לגשת לחברות ליסינג ולקבל הנחה די יפה(ההפסד במקרה של טרייד אין הוא בערך כ-10,000 ש"ח).

המיצובישי זוללת יותר דלק ומעט יותר צפופה מאחור,יש לה בג'אז לא גדול ולגבי אמינות- לך תדע על איזה רכב תפול.

הייתי מחפש פורד פוקוס עם 5 דלתות 2008 או יורד מעט בתקציב ורוכש ניסאן אלמרה 2006 באיזור ה-40,000 ומטה.

אפשרות נוספת- בדוק בבאדג'ט כעת הם מוכרים יונדאי I30 2009 מהשכרה במחיר שמתקרב ל-50,000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...