Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואוו, כבר הרבה זמן שלא היה כאן שרשור עם כל כך הרבה שטויות. נראה שרב סרן שמועתי קודם בדרגה ועכשיו הוא כבר סא"ל שמועתי :roll:

1. אני ממש לא הייתי חושש מזיופים של ליקווי מולי ואני בספק אם קיימים כאלו. פרומט הוא יבואן חזק שעובד עם מרבית חנויות החלפים והמוסכים בארץ ולכן המוצרים שהוא מייבא נפוצים למדי (ע"ע פרסטון, ליקווי מולי, אמריקן איגל).

2. לשלם 169 שקל על שמן 10W40 חצי סינטטי זה שוד לאור היום. עניין המדבקה הוא חאפריות ישראלית מצוייה, לא משהו חדש. אני תמיד מקפיד לקרוא את התווית או ספר ההוראות באנגלית בכל מוצר שאני רוכש.

3. מי שכתב שאם הרכב שלך צריך API אז אל תשתמש בליקווי מולי - קשקוש מוחלט. אם אין לך מה לתרום בדיון עדיף שתביט מהצד.

4. המלצות על מותגי שמנים וסדרות גבוהות יש למכביר, אני לא יודע איזה חיפוש ערכת בפורום אבל מומלץ לערוך אותו שוב.

5. תהיתי באמת מתי מישהו יעלה על עניין הפרסטון ו honeywell, זה כתוב שחור על גבי מדבקה על כל מיכל. אני עדיין לא ממליץ לאף אחד על השמן הזה, כל זמן שאין לו נתון טכני \ אתר אינטרנט \ שקיפות בפרסום הוא משול מבחינתי לשמן פלאפל.

6. אני מבקש, חלאס עם קשקושים ושטויות. מי שיש לו מה לתרום בשמחה, קשקשת כדוגמת מה שהולך כאן עד עכשיו זה לא לעניין.

איתמר.

תחפש שמנים בפורום ותיראה כמה רס"ן שמועתי נמצא במיטבו, אני בסה"כ באתי להפריח את השמועות אז אני לא כל כך מבין את התנגדותך לפוסט.

דרך אגב, המחיר על האריזה הוא בגדר המלצה, המחיר בדרך כלל הוא בין 100-140.

פורסם
.

ניתן לראות גם מי היצרן - חברת ענק ידועה בשם

Honeywell International Inc.

ולגבי חברת Honeywell:

http://en.wikipedia.org/wiki/Honeywell

אחת מ -100 החברות הגדולות בארה"ב עם 58,000 עובדים בארה"ב ומייצרים מספר רב של מוצרים ומותגים תעשייתיים מתקדמים.

חברת Honeywell היא אכן חברה מכובדת ומוכרת בתחום התעופה.

לחברת Honeywell יש אמנם תחום מוצרים הנקרא Automotive & Transportation אבל היא איננה מייצרת שמני מנוע.

אם מישהו רוצה לדעת : אלה המוצרים מתחום הרכב בהם עוסקת החברה.

http://honeywell.com/Products-Services/Pages/automotive-transportation.aspx

העקבות של השמנים של Prestone באינטרנט מריחות ריח רע של מוצר חארטא - אין אתר מסודר, אין מפרטים, אין מוצר כזה אצל היצרן האמריקני שנקרא Prestone. מה יש? יש מכתב "רשמי" של סוכן של ספק במלזיה. יבואן ישראלי שלא מספק מידע מסודר ואמין והרבה קשקשת ברשת.

פורסם

היה בעבר מבחן בידיעות אחרונות (אם אני זוכר נכון), שבו השמן החצי סינטתי הצהוב (10W40 של LM) יצא "כלא עומד במפרט היצרן והתקנים הרשומים בו". מכאן יצא השם הרע לLM. באותו מבחן גם הפרסטון נכשל ומכאן יצא שם רע לייבואן פרומט שמייבא את שניהם.

היבואן הוציא למעבדה פרטית ועצמאית את השמנים הנ"ל, שבניסוי שלהם יצא שהשמנים שלהם עומדים במפרט.

ממה שזכור לי ה10W40 לא הופיע בקטלוג של LM העולמית באותה תקופה, אני אל ידוע מה המצב היום.

מבחן השמנים של כלכליסט

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...