Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי קבצי WAVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יקירי, כפי שהסברתי לך בה"פ, תלוי בפורמט (צרוב/מקורי/לאחר המרה כלשהי) בעיקר.

אני לא מאמין שהם לא קוראים קבצי WAVE. קובץ מסוג זה הוא קובץ מקורי של שמע, כלומר, כשאתה מכניס דיסק

מקורי לגמרי (כן, יש עוד כאלה בעולם) למערכת השמע ברכב - הוא אמור בין רגע לקרוא את הדיסק, לשם כך הוא נועד.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אתה טועה חבר.

Wave בצורתו הרגילה (כפי שהוא במחשב או למשל שאתה מעתיק אותו להתקן נייד) לא נקרא ע״י רוב הרדיו דיסקים הפשוטים.

כשאתה צורב מדיה לדיסק (גם wave) תוכנת הצריבה עושה המרה ואז כל המערכות קוראות את הקובץ כcd רגיל.

פורסם

בפעם האחרונה שאני בדקתי דיסקים מקוריים, הם מקודדים בפורמט WAVE ולעולם לא היתה לי בעיה עם שום

נגן להשמיעם.

כפי שאמרתי מקודם, דיסק רגיל ומקורי שאתה קונה מהחנות אמור להיות הפורמט היעודי וה"בלעדי" אם תרצו, שכל נגן

CD שמצוי ברכבים יפעיל וינגן, הרי זה יעודו.

לגבי קבצים מעובדים/מומרים/שעברו שינוי כלשהו - הכל יכול להיות. דברתי על דיסק שמע מקורי לגמרי.

פורסם

אז אני אגיד שוב, דיסק שמע מקורי לא מנגן קבצי wave כשם שהם במחשב, הם עוברים המרה מסויימת בצריבה.

לדוגמא אתה יכול לנסות את הדבר הבא.

צרוב קבצי wave פעם אחת בתור דיסק מוזיקה רגיל ופעם שנייה צרוב את זה כdata.

תראה שבדיסק הdata רוב הhu לא ינגנו למעט בודדים.

תאמין לי שאני אומר מנסיון.

פורסם

הבנתי אותך ובזה אתה צודק ואני כלל לא מתווכח איתך בקשר לכך.

לשאלת הניסוי שלך - למען האמת ניסיתי זאת לפני 13 שנים והבנתי זאת מזמן.

שים לב - התכוונתי אך ורק לדיסק שמע מקורי ותו לא. מעולם לא הזכרתי תהליכי צריבה או המרה כלשהי.

דברתי על דיסק מקורי טהור ובתול.

• תוכן חדש...