Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלקות כוח

carolinor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני בן 23 בעל רישיון לרכב פרטי-ידני, אין בבעלותי רכב.

אני מעוניין ללמוד בקורס מסוים, איך לבצע פניות טובות יותר, ובעיקר לדעת לעשות החלקת כוח דריפטים, זה החלום שלי לדעת איך עושים דריפט, האם יש קורס שמלמד את זה?? איפה ניתן ללמוד במחיר סביר באזור המרכז

מחיפוש שהעליתי באינטרנט אני רק נעשיתי מבולבל יותר כי יש קורסים רבים ללימוד שקשורים לנהיגה. אני צריך קורס ספציפי

פורסם

ישמע לך מוזר אבל אני ממליץ לך לחכות עם זה עד שיהיה לך רכב הנעה אחורית. אני לא חושב שמקורס יחיד אפשר ללמוד הרבה, במיוחד כשאתה לא יכול להתאמן אח"כ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יחד עם זאת אולי כן כדאי ללכת לקורס שיאפשר לטעום במה מדובר.

שמעתי משהו על MYWAY drift school שמציעים קורס בעברית שדורש טיסה להונגריה, לא יודע מה מצבם היום.

פורסם

כן אם מצוינים אני אתי אצלם אבל טקשיב לניב כילי אין רכב אם ענה החורית וזה נכון מה שאו אמר אלהם

ואם את רוצה לימצו מידעה אלאם כאן אני ריקזתי הכול אלהם + העונה החדשה שלאהם

http://www.tunerholics.com/board/viewtopic.php?f=23&t=1458

http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=13811

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
יחד עם זאת אולי כן כדאי ללכת לקורס שיאפשר לטעום במה מדובר.

שמעתי משהו על MYWAY drift school שמציעים קורס בעברית שדורש טיסה להונגריה, לא יודע מה מצבם היום.

מצבם מצויין, וכל הזמן משתפר

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...