Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר על בית פרטי, 2 קומות עם גינה גדולה. אין לי בעיה לא לשחרר את החתול החוצה, אולי מקסימום לגינה כאשר אהיה בטוח שלא יברח או יחפש דברים אחרים בחוץ.

למרות הרצון הטוב,את זה ממש לא מומלץ לעשות,חתולים מאוד סקרנים וציק צק הוא נעלם.

:fadein:
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רות, קיבלתי. יישאר בבית.

מה לגבי לקחת אותו איתי (בכלוב כמובן) לבתים אחרים? לדוגמא משפחה רחוקה וכו'.

חבר'ה - אין פה אף אחד שצריך/רוצה/חייב/מעוניין למסור גור חתולים? אשמח מאוד לעזור לחברי הפורום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

נסיעות זה די טראומה (נעזוב לרגע את החתולים היוצאים מהכלל

שאוהבים לרכוב על אופנוע ולגלוש בים. כן, יש כאלה.)

אם צריך לצאת מהבית לכמה ימים, מסדרים שמישהו יבקר את החתול

אחת ליום או יומיים, ייתן קצת תשומת לב וימלא את קערות המים והאוכל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בנושא חינוך מבחינתי יותר אקוטי מאשר לעלות על השולחן והשיש (שמבחינת זוגתי זה אסון!!!)

זה עניין של מי "בעל הבית" - מפסיקים לשחק כשהחתול שורט ונושך.

אם הוא עושה כל פעולה לא טובה כמו חידוד צפורנים על ריהוט

צעקה טובה ומכה קלה על האף מסדרת אותו. הם מאד לא אוהבים את זה אבל אחרי הכל הם בע"ח.

יש להם זכרון מצוין לפעולות.

החתולות שלי יודעות פעם בחודש כאשר הייתי מתחיל לקפל את הפינת-אוכל - סלון לשטיפה הן הולכות עצמאית לחדר שינה וממתינות עם דלת סגורה עד סוף השטיפה.

הן מכירות מילים ויש להן מצבי רוח. שנים שציפי היתה שותה מים טריים מברז פתוח עד שיום אחד נמאס לה..

לגבי להוציא החוצה - לא למהר לשחרר את החתול. הוא חייב להבין וללמוד במשך חודש+ שהבית זה הדיפולט שלו ולשם חוזרים.

למה לקחת את החתול לחברים? זה חלק מהיתרון של החיה הזאת. ותהיה בטוח שברגע שתפתח את הכלוב היא תתנהג כאילו זה חתול חדש שלא פגשת אף פעם.

נעדרתי מהבית כבר אי אלו פעמים וזמנים. מעל יומיים מלאים דואגים לשכן נחמד או ילדה של חברים שתבוא ל-15 דקות. תנקה את הארגז. תחדש מלאי של אוכל ומיים טרים וזהו. החתול רוצה ליטוף הוא יצא. לא מתאים שישאר מתחת למיטה.

הם מתגעגעים וזוכרים את הבעלים שלהם, אוהבים לישון, ניקיון סופר חשוב להם,

וכשיש לך חתול בוגר אמיתי בבית שסומך עליך ושאפשר לכווצ'ץ לו את הפרצוף זה כבר אחלה קטעים.. :roflmao:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
חברים תודה רבה :)

אנלוגי - החתול נראה מדהים! אבל אני חושש מאוד לקחת חתול בוגר. כמו שנאמר פה - גור ניתן ל"אילוף" מסויים. בוגר אומנם מאולף כבר לבית אני מניח, אבל עדיין יש חשש שזה יהיה תהליך קשה יותר מאשר לקחת נפש צעירה שתגדל לתוך הסביבה שבה היא תחיה.

אם אתה לוקח חתול מבוגר הבית, אז תיקח כזה שחי בבית עם אנשים, ומסיבות כאלה ואחרות מוסרים אותו לידיים טובות (את החתולה שלנו קיבלנו ממישהו שאישתו גילתה שהיא אלגרית לחתולים). ואם כבר, אז עדיף חתולה, כי יש להן אופי הרבה יותר חברותי ונעים מחתולים זכרים.

לגבי השירותים - ראיתי כל מיני ארגזים סגורים לשם כך, עם דלתות וכאלה שמתוכם יהיה להם קשה לחפור וללכלך את האזור, או שאני טועה והם ימצאו את הדרך? מספיק ארגז סגור עם פתח קדמי וחלק עליון מתפרק לניקוי, ככה המילוי לא יעוף החוצה כשהחתול קובר את "תוצרי הלוואי" שלו

לגבי חול - ראיתי כל מיני דברים "מתגבש" וכו'.. מה כל זה? מתגבש זה מין חומר גרגירי שסופג לחות וריח. כשאתה מנקה את הארגז, מספיק להוציא את הגושים, ולא לזרוק את כל התכולה של הארגז לפח כל יום (לא משתלם כלכלית).

מישהו אמר כאן "קריסטלים", אז לדעתי לא מומלץ, זה מכאיב לרגליים של החתול.

גם אל תתקמצן, ואל תביא חול מהרחוב. זה לא סופג ריח, וככה הארגז חול יסריח לך את כל הבית.

spidrman - נסיעה לחו"ל לא תהיה לי בזמן הקרוב, לפחות לא מתוכננת. גם אם תהיה, רוב הסיכויים ששאר תושבי הבית ישארו כאן ויוכלו לטפל בו. אם לא, אכן אדאג לסידור.

למישהו יש עוד חתולים למסירה כאן? עדיפות לגורים ככול הנראה.

אני מצטרף להמלצה של אנשים כאן, ובמקום לקנות גור גזעי באלפי שקלים, תאמץ.

עיקור/סירוס - כן, חובה.

ועוד הערה קטנה - לפני שאתה לוקח חתול הבית, תבקש מרופא משפחה שישלח את כל בני ביתך לבדיקת אלרגיות, כדי שלא תגיע למצב של אלה שלקחתי מהם את החתולה שלי (אני אישית רק זכיתי מזה, אבל עדיין).

הנה תמונה (כן, זאת חתולה סיאמית, ולא, היא ממש לא אגרסיבית):

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום,

תלך לקחת חתול מאחרת העמותות!

אם אתה רוצה לקחת חתול גזעי בשביל הפוזה אז תדע שהם לא צצים סתם כך אלה הם עסק לכל דבר, הבעלים שלהם גורמים להם להכנס פעמיים להריון במהלך השנה שזה למעשה אונס לכל דבר והן משמשות כבית חרושת לאנשים שמעוניינים שיהיה להם חתול גזעי בבית.

תרד מהעניין של גזעי ותוריד את הביקוש המזוייף להשבחה גניתית של בע"ח.

יש לי שני חתולים מצער בע"ח, הם גאונים לעומת חתולים גזעיים ויפים, לקחתי חתולה שחורה כי אף אחד אחר לא יקח שחור.

תנסה, תעשה גם משהו טוב.

בהצלחה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

תודה לכולם. אני אכן אאמץ חתול מאחת העמותות, בתקווה שיקרה מחר.

בנתיים אשמח אם תמשיכו עם ההצעות הטיפים והעזרה, אין כמוכם!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לפני שאתה פונה לעמותה, אנחנו מעוניינים למסור את ה"רכש" האחרון שלנו, מישמיש.

מדובר בחתול שנמצא משוטט ליד המרכז המסחרי השכונתי. אמא שלי נדלקה עליו ולקחה אותו הביתה, על הידיים. הדבר הזה עדין בצורה בלתי רגילה ומעולם לא השחיז את ציפורניו על הספות.

הבעייה היא שהוא כבר חודש נמצא בבית אבל כל הזמן רוצה לצאת החוצה וזה קצת בעייתי בדירה בבניין. זה ברור לנו שהוא היה חתול בית (יודע לפתוח דלתות, מחכה שיתנו לו לשתות מהמים בכיור במאבטיה) אבל כנראה שהוא רגיל לבית עם חצר.

אם אתה מעוניין תזכה בחתול צעיר, שמן, מסורס ומחוסן במרובעת, ארגז חול, חול מתגבש ואוכל דיאטתי יקר בטירוף שאמא שלי משום מה הייתה משוכנעת שזה מה שיהפוך את מישמיש למייקל לואיס.

אם אתה או כל אחד אחר מעוניין במישמיש (או מכיר מישהו שיהיה מעוניין בו) הוא למסירה בחינם. צרו קשר בה"פ, נמצא במרכז.

איתמר.

CCC 004.jpg

CCC 005.jpg

IMG_0080.jpg

IMG_0084.jpg

IMG_0097.jpg

IMG_0092.jpg

תצלום0037.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה מאמייייי - מחזק את עצמי - אין כמו יד שנייה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איתמר, חתיכת טיגריס ננסי יש לך!

ועוד הערה קטנה - לפני שאתה לוקח חתול הבית, תבקש מרופא משפחה שישלח את כל בני ביתך לבדיקת אלרגיות, כדי שלא תגיע למצב של אלה שלקחתי מהם את החתולה שלי (אני אישית רק זכיתי מזה, אבל עדיין).

עקרונית זה נכון, אבל קיים מצב שבו גם אדם שסובל מאלרגיה יכול לפתח עמידות אם הוא נמצא במחיצת גורם האלרגיה.

אני עצמי הייתי בעברי אלרגי לחתולים. בשבועיים הראשונים שבהם הוא היה אצלי בבית התעטשתי בטירוף, אח"כ זה פשוט חלף מעצמו.

יחד עם זאת, חשוב לזכור שבאותה מידה שבה הגוף יכול לפתח עמידות, הוא גם עלול לפתח תגובה אלרגית קשה. מבלי שהייתי מודע לכך לקחתי על עצמי סיכון גדול ולמזלי יצאתי מזה בסדר.

ההסבר הנ"ל ניתן לי ע"י רופא המתמחה באלרגיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תקשיב!

עוד לא קראתי את השרשור, אבל מה שאתה רוצה זה חתול בומביי.

לא חייב להיות גזעי-תקני, אבל הסממן של הגזע הוא פרווה שחורה וכפות רגליים שחורות גם כן.

אני מצאתי אחד כזה ברחוב, מכרה שיש לה אחד כזה (גם מהזבל) אמרה לי איך הוא הולך להיות ו... אחד לאחד.

זה לא חתול, זה כלבתול. הוא כרוך אחרי ואחרי זוגתי כמו כלב, עד כדי כך שהוא מניח עליך שתי רגליים כשאתה חוזר הביתה, בא בריצה כשקוראים לו ומעדיף אותך אפילו על פני האוכל שלו.

ולמרות שהחלון אצלי פתוח, הוא לא עוזב את הבית אף פעם.

הוא חי איתנו וכמעט כל הזמן לידינו, בלי להיות קרציה (להחכך בלי סוף עד שנותנים לו אוכל, לדוגמא).

רק אתמול הלכתי לישון איתו, כשהוא בתפקיד הכרית (אין כמו להרדם על חתול מגרגר...).

אין דברים כאלה.

אז לך לעמותה ותגיד שאתה דווקא רוצה חתול שחור (עם רגליים שחורות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וואלה! יש לי חתולה שחורה העונה לתיאור ואפילו לא ידעתי שהיא כזו.

עקב מום מלידה (אצלנו מגיל חודש אחרי ששרדה נסיעה מת"א לרחובות בתא מנוע של מכונית ונמסרה לאימוץ) יש לה עקמת בגב וריאה אחת פעילה בלבד, ולמרות כל זאת גדלה להיות שדה.

לאמץ מעמותה חתול שחור זו מצווה כפולה, כי עקב דיעות קדומות, לשחורים ביקוש נמוך במיוחד.

:turn-l:
פורסם

אם הבנתי נכון, זה יהיה החתול הראשון שלך, ולכן חשוב שתדע כמה דברים בסיסיים.

חלקם כבר הוזכרו כאן, אבל לא כולם, ולפני שלוקחים בעל חיים ואחרי זה מגלים שזה לא ממש מתאים, רצוי לדעת מראש למה לצפות.

1. לכלוך - חתול בבית אומר פרווה ושערות בכל מקום בבית. איסטניסטים יצטרכו להסתפק בבובה.

2. נזקים - חתול יכול לגרום נזק לרהיטים. יש כאלה שמשמידים רהיטים בהזחת ציפורניים, או שסתם שורטים מעט את ציפוי הלקה של השולחן כשהם קופצים ממנו. וכמובן שכל יצור חי עלול להיות חולה ולהקיא על השטיח החביב עליך. מי שרוצה מוזיאון שידבר עם האיסטניס מסעיף 1.

3. התנהגות - חתול זה לא רהיט או קישוט שמסתובב בבית ובא להתפנק רק כשמתאים לך. חתול יכול לילל כשאתה באמצע דייט כי האוכל לא טרי לדעתו או להחליט להעיר אותך ב-5 בבוקר כי משעמם לו. אפשר לנסות להתמודד עם התופעות האלה, ברמת הצלחה שונה.

4. זמן - אמרו כאן שחתול זה "שגר ושכח" וזה ממש לא כך. אומנם לא צריך לטייל איתו, אבל פה בעצם נגמר ה"חסכון". יש דברים שצריך לבצע באופן יומי, אחרים לעיתים רחוקות יותר אבל חשובים לא פחות:

א. מזון ומים טריים, בכלים נקיים בכל יום

ב. ניקוי ארגז החול על בסיס יומי ואף יותר

ג. לבעלי פרווה ארוכה (החתול, לא הבעלים) - סירוק על בסיס יומי

ד. תשומת לב אישית (פינוק ומשחק), בהתאם לדרישות החתול :-)

ה. גזירת ציפורניים אחת לחודש בערך מומלצת למען שלום העור והריהוט אם כי חתול שמקפיד לשייף אולי לא יצטרך.

ו. ביקורת שנתית אצל הוטרינר לצורך חיסונים (עלות של 200-300 ש"ח)

ז. ביקורים לא צפויים אצל הוטרינר בגלל פציעות או מחלות (אם נפלת על חתול עם בעיות כרוניות זו יכולה להיות הוצאה רצינית)

5. דיברת על לתת לו לצאת החוצה ולהגביל אותו לגינה. זה חתול, לא תצליח לעולם לסגור את כל הפרצות בגדר או לעשות אותה גבוהה מספיק כדי למנוע ממנו לצאת. זה לא שאסור לתת לחתול לטייל בחוץ, אבל אז צריך להביא בחשבון שהוא עלול לא לחזור או להפצע קשה (מכוניות, קרבות עם חתולים אחרים, מתעללים וכו').

בקיצור, חתול זה אחלה, רק צריך לדעת במה זה כרוך ולהיות מוכן להשלים עם זה מראש

פורסם

בהמשך להמלצות הנהדרות שכתבו לך כאן כדאי שתדע שאת ההתנהגות של חתולים אפשר לשנות מעט מאד. מי שמנוסה בחתולים יכול לראות עוד מהיותם גורים איך האופי שלהם. האופי של החתול ילווה אותו כל החיים. לכן אם אתה מחפש משהו מסויים כדאי לחפש חתול ממישהו שיש לו מבחר ושמכיר את החתולים אישית ויכול להעיד על האופי.

קח בחשבון שלמרות שחתול דורש הרבה פחות טיפול מכלב עדיין הזנחת הצרכים המשחקיים של החתול עולה ביוקר- החתול סובל מעודף אנרגיה וגורם נזקים בבית. אני יכול לומר לך שלהביא זוג חתולים מקל משמעותית בעניין הזה, במיוחד למי שאין זמן להקדיש 20 דקות משחק עם החתול ביום. הם פשוט מעסיקים אחד את השני. גם אני בעבר התנגדתי להוספת שני חתולים, מה שהתברר כטעות גסה ולאחרונה תוקנה בהצלחה.

אם עדיין לא מצאת צור איתי קשר בפרטי. אני יכול לעזור.

פורסם
ב הם פשוט מעסיקים אחד את השני.

או שרבים אחד עם השני.

או שאחד מתעלל בשני.

או שמתעלמים אחד מהשני.

או...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...