Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כשהגעתי לראות רכב , מאוד היתרשמתי והחלתתי לקנות את האוטו , האוטו במצב טוב מאוד לפי הסיבוב שעשיתי.

בדרך למכון בדיקה אני פתחתי את הרשיון רכב וגיליתי שהאוטו שרשום על שם של איזה חברה בע״ם ומצורף איזה טופס לרשיון עם שם של הבחור שרצה למכור לי את האוטו. מה זה הדף הקטן הזה שמצורף? האם הבן אדם כן יכול למכור לי את האוטו? האם מצב היד של האוטו משתנה ברשיון בגלל הטופס הזה?

אני מניח שזה איזה סוחר רכב?

שאלה שלי האם זה בסדר לקנות אוטו מסוחר , אם האוטו באמת במצב מושלם והוא מציאה מחיר ממש טוב יחסית למחירון.

איפה הקאץ׳ פה?

נ.ב

הרשיון רשון על שם חברה והם בעלים רביעים של האוטו.

אוטו שנת 2005 , יש משמעות להיתחייס לאיזה יד האוטו בשנתון הזה, במיוחד אם האוטו במצב טוב?

פורסם

אם הרכב מוצא חן בעיניך ועבר בדיקה כמו שאתה מתאר כמושלם והמחיר מתאים לתקציב שלך ובהתאם לזה שהאוט יד רביעית שיהיה מסוחר אז מה? הוא כמו מתווך דירות

פורסם

הדף הקטן הזה יכול להיות טופס שינוי רישום (העברת בעלות). ברגע שאתה ניגש לדואר ומבצע העברת בעלות אתה לא מקבל מיד רישיון רכב על שמך אלא מקבל בדואר דף קטן שמצורף לרישיון ומציין שהחל מרגע זה וזה הרכב שלך. רק כחודשיים לפני הטסט של הרכב תקבל הביתה רישיון בו מופיע השם שלך.

ולמה זה חשוב? כי אם הבחור שמוכר לך את הרכב הוא לא סוחר מורשה במדינת ישראל, זה אומר שיש סיכוי יותר מסביר שהרכב הוא לא יד רביעית אלא יד חמישית ומעלה. כמובן שאי אפשר להגיד כלום בוודאות כי ההודעה שלך מאוד לא ברורה וממוקדת, אבל שאלת שאלה כללית אז קיבלת תשובה כללית למה שכן יכול להיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז זה אומר שאם הרכב רשום על שם החברה שד״א מתעסקת בסחר מכוניות , וברשיון רכב רשום בעלים קודמים 3 (החברה יד 4)

הטופס הקטן הזה מוסיף יד? אז הבחור הזה יד 5

ואני ז״א יהיה יד 6?!

למה אי אפשר לדעת כמה ידיים הרכב אכן עבר?

מה דעתכם הדבר הכי נכון לעשות במקרה שלי? אני כן מעוניין ברכב , השאלה שלי האם כדי להיכנס לזה, לא חסר רכבים במדינת ישראל.

פורסם

החישוב שלך נכון.

ויש פה כמה תהיות - מגרש רכב מורשה יכול להחזיק בבעלות בלי להעביר את הרכב על שמו.

שאלת את המוכר מדוע הבעלים הוא חברה בע"מ?

עשית בדיקה לרכב במכון שאתה בחרת והרכב יצא ללא תאונות?

אם אתה מרוצה מהרכב, אין הרבה הבדל בין יד 5 ל6

פורסם

האם מחיר של 36000 שח לגולף 2005 עם סאן רוף וגאנטים וכל התוספות סביר בשביל יד כל כך גדולה?

סביר שאני יהיה יד 6 , מה הסיכוי שאני יצליח למכור את האוטו בעוד 3 שנים? ובאיזה מחיר?

נ.ב

יכול להיות שהדף הקטן הזה לא מוסיף יד, ז״א הוא סוג של ייפוי כוח שנותן למכור רכב?

פורסם

ככה לא קונים רכב!

אתה מתלהב מהסאנרוף והג׳נטים ולא בודק את שאר הפרמטרים בעיסקה.

נסה לענות על כל השאלות ואז תקבל עזרה אמיתית:

מי הבחור שעומד מולך? סוחר/נציג של מיגרש/עובד של אותה חברה? שאל אותו!

מה המחירון של הרכב וכמה קילומטר הוא עבר? (יש ירידת ערך ליד גבוהה ובעלות חברה!)

האם ביצעת בדיקה במכון? מי בחר את המכון? מה היו התוצאות?

האם אין גולפים אחרים כרגע ביד2 שהם לא מיד חמישית ולא מסוחר ולא מחברה?

בדוק את הרכב ואת המוכר בשבע עיניים ואל תתלהב מסאנרוף וג׳אנטים!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...