Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים מאד עם רוב הטענות האנטי שנרשמו כאן, המצב בארץ עגום!

המבחר מצומצם והמחיר לא ריאלי, מה גם שלא תמיד יש לדעת מה אתה קונה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום רב!

אעיר והאיר כמה נקודות על תגובתך..

א.מי אמר לך שoz זה לא מותג יקר? אתה מתכתב איתם במיילים ומבקש מהם לא לעלות מחירים בצורה מטורפת???.בשביל שהמותג הזה ימשיך להתקיים בארץ?אתה יודע כמה הזמנות מיוחדות עצרתי לבחורים מסויימים שביקשו ממני דגם מסויים ספציפית וכבר שמו מקדמה על החשבון,למה?בגלל שבאיטליה החליטו להרים מחירים?

ב.אתה יודע כמה עולה להביא מכולה של דגמי oz שאתה יודע שאין הרבה ביקוש בארץ?ובכל זאת אנחנו מביאים ומשתדלים לתת מחיר טוב עליהם

ג.יש דגמים בoz שקיימים במלאי ב15 אינץ ב3009 ש״ח ולא ב3500 כמו שציינתי פה לאחר סקר מעמיק..

ד.זה שלא מפרסמים מחירים באתר האינטרנט כי אנחנו לא עובדים בשיטה כמו שרבים עושים,מחיר זול באינטרנט ואז כאשר אתה נוסע לרחוק ומבקש את המחיר הנקוב באתר..מתחילים למצוא לך תירוצים..שמע ניגמר בדיוק הדגם הנ״ל תוסיף משו קטן ונסתדר וכ״ו.לכן אין מחירים באתרים(וגם רב העיסקאות מגיעות עם צמיגים בדרך כלל אז צריך לראות מה מידת הצמיג?דגם?מותג?וכ״ו)

ה.לא מוכרים לפי מצב רוח וזורקים מחיר לאוויר..נותנים הצעה טובה לפעמים עם הנחה קטנה ותאמין לי אנשים לא פראיירים

המשך ערב טוב

אני קשר לא קשור לנושא..

אז לפי איזה שיטה אתם עובדים? אני לא רואה שום דבר שונה ממה שהאחרים עושים ",מחיר זול באינטרנט ואז כאשר אתה נוסע לרחוק ומבקש את המחיר הנקוב באתר..מתחילים למצוא לך תירוצים..שמע ניגמר בדיוק הדגם הנ״ל תוסיף משו קטן ונסתדר וכ״ו."

הרי מחיר לג'אנט יש, את תפסרם אותו רק תרשום שזה בלי צמיגים. אלה ג'נט ברזל בלבד.

אני לא רואה פה שום בעיה לרשום מחיר.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
אני קשר לא קשור לנושא..

אז לפי איזה שיטה אתם עובדים? אני לא רואה שום דבר שונה ממה שהאחרים עושים ",מחיר זול באינטרנט ואז כאשר אתה נוסע לרחוק ומבקש את המחיר הנקוב באתר..מתחילים למצוא לך תירוצים..שמע ניגמר בדיוק הדגם הנ״ל תוסיף משו קטן ונסתדר וכ״ו."

הרי מחיר לג'אנט יש, את תפסרם אותו רק תרשום שזה בלי צמיגים. אלה ג'נט ברזל בלבד.

אני לא רואה פה שום בעיה לרשום מחיר.

הבעיה היא שהם דוחפים מחיר לפי מצב הרוח, לפי הלקוח ולפי כמה זמן הסחורה יושבת אצלהם במחסן.

פורסם
הבעיה היא שהם דוחפים מחיר לפי מצב הרוח, לפי הלקוח ולפי כמה זמן הסחורה יושבת אצלהם במחסן.

אני לא יודע מה הם עושים, אני פשוט אומר איך שזה ניראה לפי התגובה של החנות עצמה.

אחרת אין שום סיבה בעולם (אני לא רואה כזאת) שלא יהיו מחירים רשומים באתר, ולא משנה אם זה מגיע עם צמיגים או בלי צמיגים!

כי אפשר לרשום שהמחיר הנקוב הוא על הג'נטים בלבד.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
יש להם אתר?

אני יכול להמליץ לך על הסניף ברמת גן ליד הבורסה.

הייתי שם למימוש הקופון של הרשת למילוי חנקן בצמיגים והחלפת וישרים

על הדרך רציתי לבדוק ג'אנטים .

היו מאד נחמדים והיו מוכנים לעלות את הרכב על ליפט ולהרכיב כל ג'אנט שרציתי .

לא הגעתי לשלב המחיר ולא קניתי כי לא מצאתי משהו שאני אחשיב כשדרוג לקיים.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אני רואה מתגובתך פה שיש לך איזה בעיה איתנו,אבקש ממך לא לנסות להכפיש את שמנו סתם. אנחנו לא מוכרים לפי מצבי רוח מתוק.

אם זה היה כך לא הייתה לנו היסטוריה מפוארת מעל 30 שנה בישראל,רב המכוניות בארץ נועלים את הג׳אנטים שלנו כולל יבואני רכב כגון קרסו וכ״ו

פורסם

הדבר האחרון שאני רוצה לעשות הוא להכפיש את שמך. אני בסך הכל מנסה להבין משהו וההסברים שקיבלתי וכפי שכותבים אחרים כאן לא מובנים. אתה מתהדר ומצהיר (בצורה נכונה לגמרי) שאתה היבואן הבלעדי של המותג OZ בארץ. אני אשים בצד רגע את עניין המחירים. אבל הסיפורים על סדרות ייצור, הזמנות וכו' פשוט לא מסתדרות אצלי.

כאשר מבקשים להזמין ג'אנט שלא נמצא במלאי, אתם מבקשים סכום כסף כל כך מופרז שאני לא ארשום אותו כאן בפורום מתוך כבוד בסיסי לעסק שלך. הבעיה היא שאותו ג'אנט בדיוק רק בצבע אחר שבמקרה נמצא במחסן בארץ נמכר במחיר זול בעשרות אחוזים. מדוע?

כמו כן, התשובה שניתן לצבוע את הג'אנט שיש כאן במחסן ממש לא הגיונית. אם מוציאים סכום כל כך גדול זה צריך להגיע כמו שצריך מהחברה וזהו.

אתה טוען ש OZ מייצרים בסדרה כל פעם ולא ניתן פתאום להזמין משהו ללא עלות נוספת. אבל בפועל זה לא נכון. בארה"ב ניתן להזמין דרך tirerack לדוגמא ועוד עשרות דיילרים כל צבע, כל דגם, כל גודל וכל אופסט שקיים ללא בעיה וללא תוספת מחיר. האם שם כל דיילר מחזיק סחורה עצומה ? קשה לי להאמין.

העניין נכון לכל תחום, ניקח לדוגמא את iDigital, כאשר נרכש מהם מחשב עם מפרט שלא היה במלאי בארץ, הוציאו הזמנה מיוחדת וכעבור 21 יום המחשב הגיע מחו"ל עם המפרט המבוקש. חבר שקנה במקרה את אותו מחשב בדיוק שבועיים קודם לכן, קנה אותו במחיר זהה למרות שכן היה אותו במלאי כשקנה.

אותו הדבר עם הרכב שלי, רציתי תוספת שלא היה במלאי של אודי בארץ, הוצאנו הזמנה מיוחדת ללא עלות נוספת (פרט לעלות של התוספת עצמה) וכעבור שלושה חודשים הרכב הגיע.

אומנם מדובר בשוק חופשי ואני האדם הכי קפיטליסטי שתמצא, אבל כאשר יש מונופול על מותג מסויים (או במילים עדינות יותר, יבואן בלעדי), צריך לתת שירות טוב יותר.

לא מדובר כאן על קבלן בניין שיכול לזרוק כל מחיר שבא לו. מתאים מתאים. לא מתאים יש עוד עשרות כמוהו שיכולים לבצע את אותה עבודה. רק דרכך ניתן לרכוש את המוצרים של OZ וההתנהלות שלך לא ראויה ולא נתקלתי בדבר כזה באף ענף בארץ.

כאשר מגיע לקוח ומוכן לשלם, מה הבעיה להזמין עבורו את המוצר שהוא מבקש ומדוע הוא צריך לשלם על זה מחיר כמעט כפול?

שוב אני אומר, הרושם הוא שממש לא אכפת לכם מהלקוח, מחירים נזרקים באוויר ללא קשר למציאות והאינטרס הוא רק למכור סחורה קיימת ולא בשום פנים ואופן לעשות הזמנה אישית. לא מובן.

פורסם
מסכים עם כל מילה, מעניין שפורטל לא מגיבים. כנראה שאתה צודק.

מגיבים הנה:

ראשית המחירים שאנחנו מקבלים גבוהים יותר מארצות הברית,אין להשוות את הכמוית שנמכרות שם לארץ לכן ההפרש גדול

ב.יש הוצאות מסוימות לגבי הזמנה אישית שהם, הובלה אווירית או ימית יש 30 אחוז מיסים,תוסיף מע״מ ותשלום למכון התקנים ותראה לאן תגיע

תקח איזשהו דגם שלoz מטיירק תוסיף עליו את כל ההוצאות עד שיגיע אליך לארץ ונראה לאזה סכום תגיע.

תקחו זמן למחשבה... וכי אני לא רוצה שיהיא לי עוד לקוח מרוצה נו באמת?! אבל זה המצב איתם מה לעשות

סופש מהנה לכולם ולכל החברים באילת

• תוכן חדש...