Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מיני חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כבר כתבתי פה בעבר שרשור אבל לא הסברתי את עצמי טוב ולא קיבלתי כל כך מענה.

סבא שלי ב"ה יוצא לפנסיה בעוד מס' חודשים (לדעתי זה טיפשי, הבן אדם עובד בשביל לחיות, אוהב את העבודה ומתמחה בה) אבל חוק זה חוק, לכן הוא יוצא.

הפנסיה שלו, לצערי, לפי מה שהבנתי תיהיה מאוד קטנה.

עד היום הוא היה נייד בגלל רכב מהעבודה, בדר"כ אלה היו רכבים גדולים (טנדרים), ועכשיו הוא נוהג על מיצובישי L200 וברגע שהוא יצא לפנסיה יצטרך לקנות רכב חדש.

התנאים הם, חייב להיות ידני, ועד 70K, בלי חריגות.

המכונית שהוא הכי 'התלהב' ממנה עד עכשיו היא שברולט ספארק, הוא קיבל עליה הצעה של 64K, וגם ראיתי שיש לו עלון של קיה פיקנטו.

מה תציעו?

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

לגבי עניין הפנסיה, לפי מה שהבנתי אין איסור שלעל עבודה לפנסיונרים. פשוט משלמים יותר מס הכנסה ופנסיה מוקדמת גם ביטוח לאומי.

ולגבי ייעוץ ברכישת רכב, הפיקנטו עדיף על השברולט לדעתי מרוב הבחינות למרות שלדעתי הסקודה הינה המכונית הטובה ביותר בקטגוריה לדעתי. דרך אגב, אם סבך לא חובב רכבי מיני הוא יכול לעלות בקטגוריה לרכבי סופר מיני בתוספת 5K בלבד ולהשיג מכוניות "שוות יותר", השאלה היא האם הוא זקוק למרחב גדול יותר והאם הוא לא מחבב רכבי מיני ?

אגב, שקלתם לרכוש יד שנייה אשר ספג את ירידת הערך הראשונית שלו ?

פורסם

הוא אוהב כוח, בגלל זה הוא חשב על השברולט (המנוע שלה מפיק הכי הרבה כוח סוס מבין כל המיני האחרות).

אני הצעתי את הפיאסטה, אבל בדיוק יוצאת לה מחליפה ואני לא יודע מתי.

תלוי כמה להוסיף, הפנסיה שלו ממש קטנה והוא צריך לצמצם בהוצאות. הוא צריך מכונית מרווחת, בשבילו ובשביל סבתא שלי, אבל לא מרווחת ברמה של משפחתית. נוחות מעל הכל

ולמה אתה מתכוון ירידת ערך? לקנות מכונית שהיא יד שניה עם 0 ק"מ? הציעו לו את זה, ב54 אלף שקל את השברולט.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

היי,

הספארק החדשה מובילה בקטגוריה שלה מבחינת המנוע, האבזור והמרווח.

יש לך פה טבלת השוואה למתחרות שתוכל לעזור

בנוסף היא מאוד מרווחת ביחס למתחרות שלה בקטגוריה.

אבל הכי טוב פשוט לנסות, לתאם נסיעת מבחן על כל האופציות ולהחליט.

פורסם

שלום CristianoR,

שברולט ספארק היא החזקה והזריזה מבין כל מכוניות המיני הידניות. יש לה מנוע בנפח 1.2 ליטר והספק מרבי של 82 כוחות סוס, לעומת הפיקנטו למשל שבדגם הידני מגיעה עם מנוע בנפח 1 ליטר בהספק מרבי של 69 כוחות סוס. לקיה יש יתרון קל על פני השברולט בצריכת הדלק, בעיקר בנהיגה רגועה.

אם סבא שלך מחפש רכב מרווח מעט יותר, אז בתקציב שציינת תוכל לנסות ולמצוא גם יונדאי i20 ידנית מהדגם החדש, שמגיעה עם מנוע 1.2 ליטר 85 כוחות סוס.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...