Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר חדש ב CF

locomotive
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, הסיפור שלך קרה אצלנו אחד לאחד.

רק בלי הכדור (שלא היה קיים אז).

וגם אני חשבתי לתבוע את חברת הגלולות:shock:

אשתי ואני היינו בהלם, ואמרנו בדיוק כמוכם. אם יש כזאת עקשנות-מי אנחנו שנפריע?

והיום - 9 שנים אחרי - יש לנו ילדה מדהימה שחבל על הזמן.

לפעמים אני מתבייש במה שחשבתי אז..

DSC04437.jpg

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם יש כזאת עקשנות-מי אנחנו שנפריע?

והיום - 9 שנים אחרי - יש לנו ילדה מדהימה שחבל על הזמן...

מתוקה אמיתית ידידי ,ממש חמודונת !

האירוע גרם לי להרהר עמוקות בנושא מיסתוריות היקום או אולי.. רצון האל - תלוי במהרהר .

Gn'f'R

פורסם

ביום חמישי בלילה החלו צירים סדירים ומה שנראה כמו ירידת מים . הכנתי קפה בכוס חד פעמית

ונכנסו לקרייזלר הישר לסורוקה בכביש 31 המפותל .

הגענו אל תוך גיהנום , שיא העומס . הצוות לא זוכר מתי היה להם יום עמוס כזה בפעם האחרונה ,

בהתחלה אישתי קיבלה כיסא לשבת עליו כי לא היו מיטות , הצוות פירפר שם כדי לתקתק את מה שנראה כמו

ליל התינוקות הנוקמים.

מיילדת אחת פירפרה בין שלושה חדרי יולדות , כשהראש של התינוק היה בנק' ה 0 נשמעה צרחה של אישה

מהחדר השני המיילדת רצה אליה ושלפה את התינוק וחזרה בדיוק בזמן בריצה לשלוף את הראש אצלנו .

אני מסיר את הכובע בפניי צוות האחיות המיילדות !

בחדר השני שכבה אישה בדואית צעירה שבמשך 10 שעות היא צרחה מכאבים - צרחות שהיו גורמות לכל אחד מכם

להכנס למצב פחד ואימה . בעלה לא הסכים שתקבל אפידורל , היא הגיעה למצב שהאחות יצאה לפרוזדור והתקשרה

אל הבעל "תשמע , אישתך במצב לא טוב בכלל , כואב לה מאוד ,היא צורחת ,בוא ניתן לה זריקה"

וכך המשיכה הצעירה לצרוח גם אחרי שאנחנו כבר לא היינו שם .

אני מאחל לבעלה כאב שלא ברא השטן.

.

זה מדהים כמה חוויית הלידה מאוד אינדיבידואלית ומשתנה מאדם לאדם, מלידה ללידה ומרופא לרופא...

בלידה הראשונה של אישתי היא ראתה כוכבים- הגענו לבית חולים ציבורי עם ירידת מים וצירים סדורים ב-3 וחצי לפנות בוקר, 10 שעות מאוחר יותר (עם צירי תופת ללא אפידורל ובלידת מלקחיים) הגיח לעולם בני הבכור.

בלידה השניה השניה היא העדיפה בית חולים ורופא פרטי מאוד מומלץ, הגענו אליו לבדיקה שגרתית ביום חמישי בבוקר (3 שבועות לפני תאריך לידה משוער), הרופא בדק את אישתי ואמר לה שהעובר בסדר גמור ובגודל המתאים ושאל אותה אם היא רוצה ללדת הערב.

אישתי חייכה ואמרה לו בחצי צחוק ״מתאים״.

הוא ביקש ממנה להגיע בשעה 6 וחצי לבית החולים ולהתלונן על צירים סדורים (שכמובן לא באמת קיימים).

כבקשתו הגענו לבית החולים, דיווחנו על הצירים ומיד הועברנו לחדר הלידה, 5 דקות מאוחר יותר אישתי מחוברת לאפידורל וממתינים לרופא.

הרופא הגיע, צחק איתנו קצת ותוך חצי דקה יזם ירידת מים והלך תוך שהוא מודיע ״עד 23:00 התינוק בחוץ״ (השעה כבר היתה כמעט 20:00).

ב-22:50 הוא חזר אלינו, אישתי כבר היתה עם צירים אך לא הרגישה דבר כי האפידורל עשה את שלו.

הרופא נכנס לחדר והתלוצץ איתנו ״אני רואה שהמשפחה בחוץ, בואו נוציא אותו״.

5 לחיצות מאוחר יותר, בשעה 23:01 התינוק היה בחוץ ואישתי זכתה לחוויה הכי מתקנת שיכולה להיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

"לידה בהזמנה" , עידן .:-D

אם מדברים על אקט הלידה עצמו [ הרגע בו האישה מתחילה כאמור לדחוף ] , אז אכן היה הבדל עצום .

בלידה הראשונה הדחיפות נמשכו כ3 שעות - משהו מפחיד ומתסכל כשאתה עומד שם חסר אונים ללא יכולת לעזור ,

לעומת הפעם שהאקט נמשך משהו כמו לא יותר מ 15 דקות .

מצורפת תמונת איחוד ראשונה שצולמה היום , הילדה והילד נפגשים לראשונה .

ילדיי.jpg

Gn'f'R

פורסם

איזה מתוקים קטנים.

תזכור דבר חשוב, חינוך מתחיל מגיל אפס!!! (חינוך בכלל ומוטורי בפרט).

קשה להסביר כמה הייתי גאה היום כשלקחתי את הבן שלי (שנתיים ו-4 חודשים) לשירותים ותו״כ שהוא משתין הוא שמע רעש חזר וישר קפץ וצעק לי ״Ferrari !! Very fast" (אכן זו היתה פרארי שהאיצה מתחת לבית).

או בכל פעם שהוא רואה GT-R אז הוא צועק לי ״ניסאן!!!״.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ערן, אני חושב שאתה צריך להדפיס את התגובה של עידן, פה זאת שמעליי ולמסגר אותה על הקיר.

אחיין שלי גם חונך לאהוב מוטוריקה והייתי מושיב אותו מול הדף עם הסמלים בקטלוג באתר אוטו והיינו משננים ביחד סמלים של מכוניות. כיף אדיר!

הייתי דוד גאה מאוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

באיחור מה אבל שיהיה בהמון המון מזל טוב! מקווה שהילד ייתן לכם מנוחה ולא ישגע אתכם (לפחות לא יותר מידי)

3400 גרם זה הכוחות סוס או הנפח מנוע של הייצור הקטן הזה?

פורסם

אתם לא בכיוון.

היום נפח (המנוע) לא רלוונטי.

אנשים בהרבה יותר מוטרדים מכמות התידלוקים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מזל טוב!!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
איזה מתוקים קטנים.

תזכור דבר חשוב, חינוך מתחיל מגיל אפס!!! (חינוך בכלל ומוטורי בפרט).

קשה להסביר כמה הייתי גאה היום כשלקחתי את הבן שלי (שנתיים ו-4 חודשים) לשירותים ותו״כ שהוא משתין הוא שמע רעש חזר וישר קפץ וצעק לי ״Ferrari !! Very fast" (אכן זו היתה פרארי שהאיצה מתחת לבית).

או בכל פעם שהוא רואה GT-R אז הוא צועק לי ״ניסאן!!!״.

:lol:

ענק! :lol: :lol:

ערן נראה לי שנפלתם על רופא סטלן :lol:

שיהיה בהמון מזל טוב!

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...