Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לכם לתכנן ככה שתהיו שם בסוף שבוע, ויום ראשון, יום ראשון מלא שם, ויפה.

וגם כדאי להזמין רכב מראש (רכב למסלול, לפי תאריכים).

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

כדאי גם להוריד סימולטור של המסלול וללמוד אותו לפני שאתה עולה אליו אחרת זה יכול להיות מסוכן .

כמו כן תכנס לאתר של המסלול ותבדוק תאריכים שניתן לנהוג שם .

תחפש בגוגל מילה STR -SAVE THE RING שם תוכל למצוא את כל המידע ואולי גם הנחות לכרטיסים .

בהצלחה

פורסם

ממליץ על השכרת רכב מRSR, חבר'ה מקצועיים ונחמדים לאללה כמו כן ישנו מבחר רב של מכוניות שיתאימו לכל תקציב.

באמצע השבוע המסלול פתוח לתיירים כשעה וחצי ביום ולעיתים פחות כאשר מתרחשת תאונה על המסלול, מומלץ לא לבנות על יום אחד של נהיגה באמצע שבוע כי ישנו סיכוי שלא תנהגו כלל.

במידת האפשר, ללמוד את המסלול לפחות ברמה המינימלית, עוזר מאוד לתחושת הביטחון על המסלול (שכמעט לא קיימת בהקפות הראשונות).

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

אם עדיין לא שריינתם רכב מאחת מהסוכנויות, אז כמובן שאתם חייבים לעשות את זה במיידי. יש את rsr ויש את rent4ring, שאני יכול להמליץ עליהם, בתור אנשים מאוד נחמדים ונגישים. יש להם גם מבחר יותר גדול של מכוניות עכשיו, אחרי שהם קנו גם כמה שירוקו וסובארו brz. ממליץ לא לרוץ ולקחת רכב על, אלא להתחיל עם רכב בסיסי מאחת מהסוכנויות. חוץ מזה, אם אתם מתכננים לבוא עם מצלמה כלשהי ברכב, תזכרו שזה אסור חוץ מב-track days, והמרשלים בכנסיה למסלול בודקים שאכן אין מצלמה באוטו.

הקושי הכי גדול שלי שם היה עם המכוניות שעקפו אותי, שלפעמים הגיעו במהירויות של למעלה מ-200 קמש, אחת אחרי השניה. ההמלצה היא כמובן לתת להם לעקוף כשאפשר, ולסמן על ידי איתות שאתם זזים ימינה כדי שיעקפו.

חוץ מזה, כמו שנאמר כאן, מאוד כדאי ללמוד את המסלול מראש עם איזה סימולטור. היות ומדובר ב-20 קמ של מסלול, קשה לזכור את הכל בעל פה, אבל גם זה שיש מקטעים שזוכרים והם מרגישים יותר מוכרים מאוד עוזר תוך כדי הנסיעה.

אה וכמובן שכדאי לקחת את הדברים בהדרגה, ולא לצפות לבצע הקפה של 7 וחצי דקות על ההקפה הראשונה. לוקח זמן להבין מי נגד מי שם ולזכור איפה הקטעים היותר מהירים והיותר בעייתים. זה באמת יותר קל לעוף מחוץ למסלול שם ממה שזה נראה, וכדאי לזכור את זה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הייתי שם בנובמבר

כדאי מאוד לבדוק את מזג האוויר באזור

בחורף יש ימים רבים של ערפל

והמסלול סגור לכמה שעות או לימים שלמים.

כמו כן לבדוק מתי האתר פתוח לתיירים.

http://www.nuerburgring.de

פורסם

הסימולטור הוא gran turismo

החדש ביותר הוא 5.

יש בו את הרינג בצורה הכי אמיתית, והמשחק עצמו הוא סימולטור מצויין.

כמובן שהוא רק ל ps3. או לps2 ב gran turismo 3-4.

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

כבר נפתחו פה בפורום כמה שרשורים של אנשים שהיו ברינג תעשה חיפוש אני בטוח שתוכל למצוא המון מידע מהשרשורים.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אני מצרף לך פה קישור לנושא עם הרבה טיפים והמלצות,יש שם גם תגובה שלי,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=446328&highlight=%D7%92%D7%9F+%D7%A2%D7%93%D7%9F

אני הייתי במקום עם דני גלטר שהוא מדריך נהיגה, ואני יכול להמליץ על ההדרכה שלו בחום רב...

כדי להנות כמו שצריך חייב "לדעת" לנהוג וזה בא רק עם מדריך מנוסה,ובטח במקום כמו הרינג שזה פשוט מסלול פסיכי ומסוכן!

כמובן שתלמד את תוואי המסלול דרך סימולטורים כי הוא ארוך מאוד! ה10 דקות שאתה נכנס שם להקפה אלו יהיו ה10 דקות הכי ארוכות בחיים שלך חחח זה פשוט ככה.

תהנה!

פורסם

איציק כבר נתן קישור למה שכתבתי על המסלול,אני לא הייתי מתקרב למסלול הזה ללא הדרכה,זה לא מסלול רגיל,התוואי שם מטורף,21 ק"מ של סיבובים,עם המון מקומות טריקים ושינוי גובה מטורפים.

גם אני ממליץ בחום על דני גלטר,היה שבוע מאוד מאורגן,ההדרכה שלו לא מתפשרת ולמדתי המון על המסלול ועל נהיגה.

אחד השבועות הכי טובים שחווייתי אי פעם.

• תוכן חדש...