Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כ 90 אלף קילומטר , כדאי?

הרוב המוחלט של הנסיעות שלי זה לעבודה , רוב הנסיעה זה במישור וחלק עליה מכובדת , אמור לנסוע כ 1000 קילומטר בחודש (מידע קריטי?)

לא מחפש פאר ולא אבזור , מחפש רכב אמין שלא ישתה המון דלק והטיפולים בו יהיו במחיר סביר.

תודה :-)

פורסם

איזה מנוע?

אם זה ה1.5 או ה1.6 הם מנועים עצלים, שגם שותים דלק וגם בקושי מאיצים, ה1.5 קצת יותר טוב מה1.6, אבל שניהם חלשים. ה1.6 זה מכה רצינית.

ה2.0 יניב לך ביצועים יפים, אבל עם צריכת דלק בשמיים.

אני חושב שרכב כמו ניסאן אלמרה יכול להתאים לך, היא יותר חזקה, חסכונית, נוחה ומאובזרת מהאימפרזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובה , פחות חשובה לי מהירות או תאוצה

חשוב לי בעיקר רכב שיהיה אמין בלי כל מיני תקלות אלקטרוניקה מיאשות

ומנוע שכשאלך למוסך לטיפול לא יעלה לי כמו חצי מהרכב

פורסם
תודה על התגובה , פחות חשובה לי מהירות או תאוצה

חשוב לי בעיקר רכב שיהיה אמין בלי כל מיני תקלות אלקטרוניקה מיאשות

ומנוע שכשאלך למוסך לטיפול לא יעלה לי כמו חצי מהרכב

לטובת הצרכים שלך,הוא פנטסטי. מדובר ברכב,בהנחה שטופל,בעל אמינות מופלגת.

פורסם

רכב מוצלח.

היתה ברשותי אחת 2005 מנוע 2,000 4*4 והיתה מאוד מוצלחת. צריכת דלק ממוצעת של 1:10.

לאחר מכן היתה ברשותי אחת משנת 2007 מנוע 1.5 105 כ"ס. גם היא היתה נעימה ואמינה, ואכלה לא פחות דלק.

אם אתה הולך על דגם ה - 1.5, אני ממליץ בחום לחפש את ה RX, שכולל ג'אנטים נחמדים ו-4 כריות אוויר במקום 2, למיטב זכרוני.

דבר נוסף - ה - 1.5 נמכר בעיקר בשנת 2007, ולא זכור לי שהיה ב- 2006.

אציין, שה- 1.5 דווקא מרגיש די זריז וקופצני, וכנראה בגלל זה גם צריכת הדלק הבינונית.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אוטו אמין והטיפולים לא יקרים.

סחיבה וביצועים (לדעתי) פחות מהממוצע. גם בדלק לא הכי חסכוני.

מאבזרת לא רע, אבל תשכח מכל השכלולים (שלדעתי הם גם יחסית מיותרים).

בגלל כל הרשום מעלה, ניתן לקבלו במחיר סביר, יחסית פחות ממאזדה/הונדה/קורולה.

ולכן אם כמו שרשמת, אם אתה לא מחפש ביצועים ו/או אבזור משוכלל, היא בהחלט תענה לצרכים שלך.

נ.ב. לי יש כזה 1600 סמ"ק 2004 ואני די מרוצה, אך מבחינת הדלק ציפיתי לתוצאה מעט יותר טוב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...