Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות , אלפא 145 , אסטרה gsi , פונטו gt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני מספר שעות הייתי "נעול" על רכב, אלפא 145 תלתן...שעליו אני מפנטז בקביעות מספר לא מבוטל של לילות!!!...אבל פתאום צצו להן אופציות חדשות:אסטרה gsi שנת 95 (כי הבנתי שמשנת 95 ומעלה האוטו מתחיל להיות יקר..יקר זה מעבר ל35k) ופונטו gt גם שנת 95 מאותה הסיבה...מה עליי לעשות...? בהתחשב בעובדה שאלפא שנת97 אני קונה במחיר של אסטרה ופונטו שנת 95 ויש אפילו מצב שזה יצא קצת יותר כי עם שיפורים האוטו שווה יותר ממחירון...עד כמה השנתון משחק במקרה הספציפי הזה? ובאופן כללי מה דעתכם על האלטרנטיבות לאלפא?

פורסם

תקשיב, לא כל רכב שאתה רואה אותו במחירון ויש נדלק עליו באמת ניתן להשגה.

תתחיל קודם לחפש.

אני במטיח לך שלא תמצא בקלות אסטרה GSI או פונטו GT במצב ראוי לקנייה.

ודעתי ד"א היא שהן נחותות משמעותית מהאלפא

פורסם

יש כ 10 אלפא 145 מנוע 2000

סביר להניח שגם הן לא היו נמכרות במחירון

אגב, אם אתה מכיר אחד שמוכר ואתה לא רוצה . זרוק תמספר

אח שלי מחפש אחת.

פורסם

אסטרה גי אס איי יש רק משנתון 93-95 ואז משנת 99 שזה רכב אחר לגמריי ולא מתקרב לדגם מתחילת ה90 בשום אספקט :idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אסטרה גי אס איי יש רק משנתון 93-95 ואז משנת 99 שזה רכב אחר לגמריי ולא מתקרב לדגם מתחילת ה90 בשום אספקט :idea:

נסחפת....

פורסם
שווה לך לחפש אופל אסטרה שנת 95! (אני מדבר מניסיון, דההה) זה רכב חבל"ז!!!!! מנוע 2 ליטר ושתבין זה רכב משנת 95 עם מחשב דרך(!) אמין מאוד! רק חפש אחת במצב טוב(זה קשה, אבל שווה)

זה קצת בעייתי להגדיר את הרכב כאמין. אמנם הוא לא סובל מאיזה בעיה כרונית מיוחדת, אבל כשצריך להחליף משהו במנוע, אז מתחילים לצוץ סיבוכים. המנוע של GSI שונה ממנוע של אסטרות רגילות. לאסטרות הרגילות יש מגוון חלקי חילוף תחליפיים (לא מקוריים) שמחירם זול משמעותית מהמקוריים.

למנועי GSI לא עושים חלקי חילוף תחליפיים למנוע, כי אין הרבה ביקוש לדברים האלה ולא שווה לייצר תחליפיים וזה דבר שמאוד מייקר את התיקון. יש גם בעיה להשיג את החלקים של המנוע. אפילו ליבואן אין במלאי. הם מזמינים מגרמניה, צריך לחקות לפחות שבועיים, לשלם גם על ההובלה ואז בגלל איזה חלק קטן אפשר להשבית את הרכב למספר שבועות.

סיפור נוסף זה המחירון של האסטרות GSI. לא תמצא מי שימכור לך אסטרה כזאת במחיר מחירון, אפילו אם הרכב במצב לא כל כך טוב.

פורסם
נסחפת....

אתה מדבר מניסיון???

כי אני כן

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...