Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב: עלה ל35 אלף ובמקרה קיצוני מאוד, יכול לגרד את ה40.

רצונותיי מהרכב:

איכותי, אמין, שיתן קצת יותר הנאה וכוח ממשפחתית משעממת. רצוי עלויות טיפולים נמוכות משל גולף ומשפחתו.

סחירות, גם די חשוב.

עם פוקוס יש לי ניסיון כבר(2008) והרכב מאוד אמין, די איכותי, אך קצת חלש לי מדי מבחינת הכוח וההנאה. הייתי רוצה לשים את היד על דגם ה2.0 ליטר שלו, אבל אני בקושי מוצא כאלו ואם מוצא, אז המחירים הרבה יותר גדולים מהתקציב ואין כאלו שהיו בליסינג(ראיתי ב48 אלף ומעלה)

איך כל השאר ברשימה?

ואיפה משתלבת פה מבחינת רצונותיי, מאזדה 3?

פורסם

החזקתי אסטרה H 1.8 במשך 4 שנים ו 100K KM. מבחינה מכנית לא נתקלתי בבעיות אמינות או בבעיות מבחינת הטיפולים, בהתחלה הייתה מטופלת ב UMI אחרי זה עברתי למוסך אחר.

מה שכן, היה קצת בעיות חשמל כמו גג נפתח וצופר שעבדו לסירוגין ולא הצליחו לעלות על הבעיה לא במורשה ולא במוסכים אחרים (יש לציין שהבעיות התחילו עוד כשהרכב היה חדש ובמסגרת האחריות).

בשורה התחתונה אני מאד נהניתי מהרכב, הוא נוח מאובזר וזריז, כדאי לחפש מוסך שמכיר את האוטו באיזור שלך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני החזקתי 307 עם מנוע 2.0 ליטר למשך 3.5 שנים.

לא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

אלעז

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לדעתי הכי קרובה לדרישות היא ה-C4 אבל תשתדל לחפש את ה2 ליטר ואם לא אז לפחות את הדגם המאובזר יותר. לדעתי האישית הנאה של ממש לא קיימת שם.

ה-3 עונה על רוב הדרישות למעט איכות מיוחדת או יחודיות כלשהי. מה שכן אם תשים ידך על דגם ה-2 ליטר, במיוחד בהאצ׳בק, תקבל רכב מהנה ביחס למתחריו וגם זריז.

פורסם

תוכל להתפשר על ידנית?

אם כן,קבל הצעה מקורית - רנו מגאן דיזל!

ממליץ על הגרסה הידנית. אם תמצא אחת עם ק"מ סביר ובמצב טוב, קיבלת רכב יותר זריז מכל הרשימה שרשמת ואמינות טובה (תשתדל מודל 2007 ומעלה). עוד לא אמרתי את צריכת הדלק של הרכב 1:18-20 ק"מ לליטר!

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
תוכל להתפשר על ידנית?

אם כן,קבל הצעה מקורית - רנו מגאן דיזל!

ממליץ על הגרסה הידנית. אם תמצא אחת עם ק"מ סביר ובמצב טוב, קיבלת רכב יותר זריז מכל הרשימה שרשמת ואמינות טובה (תשתדל מודל 2007 ומעלה). עוד לא אמרתי את צריכת הדלק של הרכב 1:18-20 ק"מ לליטר!

זריזה?

לפי המפרט שלה זה 80 כ"ס וזה דיזל נורמטיבי רגיל.

אם כי ידנית בהחלט יותר כיף.

פורסם
החזקתי אסטרה H 1.8 במשך 4 שנים ו 100K KM. מבחינה מכנית לא נתקלתי בבעיות אמינות או בבעיות מבחינת הטיפולים, בהתחלה הייתה מטופלת ב UMI אחרי זה עברתי למוסך אחר.

מה שכן, היה קצת בעיות חשמל כמו גג נפתח וצופר שעבדו לסירוגין ולא הצליחו לעלות על הבעיה לא במורשה ולא במוסכים אחרים (יש לציין שהבעיות התחילו עוד כשהרכב היה חדש ובמסגרת האחריות).

בשורה התחתונה אני מאד נהניתי מהרכב, הוא נוח מאובזר וזריז, כדאי לחפש מוסך שמכיר את האוטו באיזור שלך.

כיום המורשה זה שמלצר?

• תוכן חדש...