Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמינו לי, צריך להיות אתר שמרכז ומתעד את כל האמירות והפעולות האלה של חברי הממשלה.

בסוף עוד נרים ראשנו בגאון ונצחק על התקופה המטורללת הזו שאנחנו עוברים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 15 דקות, asix כתב:

אני מקווה שאתה ציני.

יוקר המחיה לא יורד כי בית המשפט מגן על העשירים. טוב נו. אז מה התפקיד של הממשלה במקרה הזה? אולי להוריד מיסים, אולי להוריד מכסים. אולי לחוקק קצת חוקים שיוויונים לטובת האזרחים שיקלו על יוקר המחיה? אולי לפתוח את השוק לתחרות במקום לחלק ג'ובים?

מה אכפת לי כמה דירות יש לאהרון ברק. ובטח לשר השיכון שלנו "שלא יודע שהמחירים עולים" אין אימפריית דירות. מחירי הדירות לא יורדים כי יש לכולם ( 120 ח"כ) אינטרס שלא ירדו. זה לא בגלל אהרון ברק וזה לא בגלל פורום קהלת. שאנשים יפסיקו להסתכל מה יש לאחרים ולבנות על זה תיאוריות. 

אני כן מסכים שהענישה לא מספיק חמורה בהרבה מקרים ושיש עומס רב בבתי משפט אבל הרפורמה לא נוגעת בנקודות האלה.

לא יודע, היה כתוב בפייסבוק אז זה בטח נכון? 

פורסם
לפני 6 דקות, Nemesis כתב:

לא יודע, היה כתוב בפייסבוק אז זה בטח נכון? 

אחד מפנה לגוגל, אחד מפנה לפייסבוק. אני מפנה את כולם לקרוא את השרשור הזה. 

• מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

אם הייתי דתי אני יכול להבין איך הרפורמה עוזרת לי

הרבה דתיים שעובדים ומשלמים מיסים ומשרתים בצבא לא חושבים שהרפורמה תעזור להם. החיים שלהם לא יהפכו ליותר טובים בגלל הרפורמה.

לפני שעה, asix כתב:

איך אמר בן גביר - זה רק ה"סלטים" בשביל לפתוח את התאבון

דווקא הוא נראה לי מסוג הטיפוסים שמתפוצצים מסלטים עם פיתות וצ'יפס לפני שמגיעות המנות העיקריות ואחרי זה בוכים ששיפוד קבב עולה 70 שקל.

לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

כאילו כמה רוע וטמטום יכול להיות אצל אנשים.

עם ההכוונה המתאימה נראה שזה אין סופי.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

דווקא הוא נראה לי מסוג הטיפוסים שמתפוצצים מסלטים עם פיתות וצ'יפס לפני שמגיעות המנות העיקריות ואחרי זה בוכים ששיפוד קבב עולה 70 שקל

הוא מאלה שמתפוצצים מהסלטים ובורחים בלי לשלם 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 דקות, asix כתב:

אחד מפנה לגוגל, אחד מפנה לפייסבוק. אני מפנה את כולם לקרוא את השרשור הזה. 

שנהיים טועים.

האמת נמצאת אך ורק בTruth Social.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אני כבר יודע למי יגיע החשבון ומי ישלם אותו.

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, Nemesis כתב:

בית המשפט מגן על העשירים הגדולים שהם היבואנים החזירים, ולכן יוקר המחיה לא יורד. בנוסף הוא גם שומר על המונופולים המקומיים והמועצות החקלאיות. הם גם דואגים שמחירי הדיור יישארו גבוהים כי לאהרון ברק יש 17 דירות. לבסוף, הם גם דואגים שיכנסו מהגרים מאפריקה לתפוס את כל העבודות היוקרתיות. 

מה שהדגשתי זה האמוג׳י החסר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, asix כתב:

אני כבר יודע למי יגיע החשבון ומי ישלם אותו.

אני דווקא לא משלם על הסלטים של פיתמר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

תצחק , גם אני משועשע ממרבית התגובות הגנריות פה אשר נלקחות הישר ממשרדי היח"צ של מתנגדי הרפורמה המשפטית.

מה שיש פה הם אינם שאלות אלא הטפות מוסר ברובם , אתה וחלק ניכר מהמגיבים האחרים פה הרי כבר החלתם שאנו בדיקטטורה וז כשלעצמו משעשע כי הרי אם זה היה המצב אתה והאחרים כבר מזמן הייתם מאחורי סורג ובריח.

ההפגנות וחסימות הכבישים הבריוניות היו מפונות ביד ברזל בדיוק כמו שקרה אי שם בהתנתקות.

29 שבועות וכתב אישום אחד עדין לא הוגש, 0 עצורים , דיקטטורה לשמה.   

ועדיין לא ענית איך הרפורמה הזאת תעזור לעם, חוץ מלזרגג את הפריבילגים המתנשאים האלה, ימ"ש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

נראה לך הגיוני ששר הפיתות ישלם על סלטים? זה ניגוד עניינים...

• מצחיק 1

פורסם

@DareDevil חחחחח…. אתה חושב שאתה לא משלם.

אתה משלם גם השווארמה שלא אכל. בקרוב גם על השרימפס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 41 דקות, Shmulik_Miata כתב:

בשלב זה אני בטוח שנתניהו ושלוחיו בטוחים שאם הם בטעות יפלטו הצהרה שהיא אמת, הם נמסים על המקום.

הם שכחו איך זה מרגיש, כבר בכלל לא יודעים איך לעשות את זה. 

שרשראות השקרים כבר גלשו למקומות שבאמת אין טעם או היגיון בלשקר, אין מה להרוויח מזה- אבל הם ישקרו בכל מקרה.

בכלל, ראש מדינה שמשקר במצח נחושה לעם, ערוץ תעמולה, כיסוח דרגים מקצועיים והחלפתם ביס-מנים, הסתרת מידע מהציבור, התנגחות עם המערכת המשפטית, פילוג והפניית אצבע ל "הם", אויב מודמה מבפנים והפצת שקרים על סף דמוניזציה...

כמו לפני 150 עמודים בערך- כל הצעדים האלו שלופים מ "הספר לדיקטטור המתחיל" שעליו חתומים כמה שמות שאנחנו ממש לא רוצים להתהדר בקשר אליהם.

אבל יש אנשים שעדיין לא רוצים להבין את זה.

• אהבתי 6
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, RK כתב:

ועדיין לא ענית איך הרפורמה הזאת תעזור לעם, חוץ מלזרגג את הפריבילגים המתנשאים האלה, ימ"ש.

זה לא חשוב, מה שהעם כרגע צריך יותר מכל זה יותר שופטים תימנים ויותר טייסים טריפוליטאים. זו הדרך היחידה לשפר את רמת החיים במדינה.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

@DareDevil חחחחח…. אתה חושב שאתה לא משלם.

אתה משלם גם השווארמה שלא אכל. בקרוב גם על השרימפס.

בעקבות המנהג החדש, אני שולח אותך לחפש בגוגל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...