Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לי נראה שליברמן בעיקר רוצה כסף וכוח, בעיות וכו'... לא בראש ענייניו.

להזכירך היו לו ים, ים(!) של מנדטים בשתי מע' בחירות, מה הוא עשה איתם...? בגדול, כסף.

לקהל המצביעים שלו הוא לא ממש דאג.

לא הטריד אותו לרגע למכור את הקהל שלו, יוצא ברה"מ ברובו דאז. בכלליות נראה שחוץ מהתלהמויות כאלו ואחרות אין ממש מעשים שעומדים מאחוריו, וזו הטרגדיה מבחינתי.

אחרת, כאמור, הייתי שוקל להצביע לו. מבחינת דיבורים יש הרבה קורלציה בין דעותיי ודברים שהוא אמר, מבחינת כמה אני מאמין שהוא יעשה משהו יש 0 קורלציה.

*זה בלי להכנס בכלל לעניין השחיתויות ושות', לא כי זה לא קריטי (זה סופר קריטי) אלא כי אני מדבר כרגע על דעות בלבד.

רומן את אי כניסתו לקואליציה אני נוטה לשייך לאיבה הלא מוסתרת בינו ובין הקיסר, והעניין הפעוט הזה שביבי די ריסק אותו בפועל. אני נוטה להאמין שאם הוא היה נכנס המפלגה שלו היתה מתה לגמרי, כרגע יש עוד סיכוי לתחייה מסויימת היות והוא הדבר היחיד שקרוב לימין-ליברלי כרגע, בהנחה שאתה מאמין שהוא אשכרה עומד מאחורי ההצהרות שלו (שזה כאמור, עומד בניגוד מוחלט ל(אי)מעשיו בפועל בתקופה הארוכה בה היה לו המון כוח ביד).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לי נראה שליברמן בעיקר רוצה כסף וכוח, בעיות וכו'... לא בראש ענייניו.

כמו כל פוליטיקאי אחר. לכן אמרתי - עד כמה שזה אפשרי. המצע שלו הכי קרוב למה שאני יכול לתמוך בו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואתה מוכן לערוב לי שאף איש שמאל רדיקאלי לא יתרגם את זה למעשים?

לא. אבל הסיכוי לזה הוא יותר נמוך סטטיסטית. בדיוק כמו שיש סיכוי יותר נמוך שנראה מחר מחבל מתאבד איסלנדי מתפוצץ בטהרן.

העולם הוא לא סימטרי. אין מה לעשות.

כל אחד בוחר לעצמו עמדה מתוך מגוון שקולים ואמונות.

אני מעדיף לדבוק בצד שרוצה לפחות רעיונית לשים סוף לשפיכות הדמים והמלחמות כאן. לא בצד שבמקרה הטוב מאמין שזה לא ישים (אפשר עוד לקבל את זה) ובמקרה הפחות טוב לא רוצה שזה יהיה ישים.

מעבר לכך, אם יש כזה פער בין מלים למעשים במחנה השמאל, איזו סיבה שבעולם יש לי להצביע למי ששוגל במוח ולא מוכן לעמוד מאחורי המלים שלו?

אני חושב שחלק מאלו שאתה מצטט כבר מתו, אז זה לא כ"כ רלוונטי :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

וואלאק מבין אותך, הטרגדיה של שנינו היא שלדעות שלנו (או יותר נכון לחלקים הקורלטיביים שלהן) אין ייצוג אמיתי בכנסת, וזאת למרות שהדעות האלו אינן קיצוניות ולמיטב הבנתי די פופולריות.

ליברמן/לפיד הם מה שאמורים לייצג את הפסאודו-מרכז ליברלי (כאמור הדעות של ליברמן לא מתיישבות עם הימין של היום), ליברמן היה עם הרבה כוח הרבה זמן ולא עשה כלום, לפיד היה עם הרבה כוח מעט זמן ולא עשה מספיק, שניהם מתבוססים בדמם כרגע וכנראה לא ישרדו את החורף ):

באסוש!

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הכוח של ליברמן לא היה מספיק להעברת האג'נדה בגלל חבירה לליכוד. הפעם הוא רצה להשתחרר מזה, ולא הצליח. חבל. ללפיד, כמו שאמרו כאן לא פעם, אין ממש אג'נדה ברורה חוץ מ"אני יפה, בואו נדפוק חרדים". גם כאן חבל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל עוד לא יהיה שינוי משמעותי, אני לא רואה סיבה להצביע למישהו אחר. לליכוד לא אצביע במתכונת הזאת - גם בלי קשר לביבי, אורן חזן ומירי רגב רחוקים מלהיות כוס התה שלי ומה לעשות שהם מקרינים. מחנ"צ קומוניסטי? Been there, לא רואה צורך לחזור לשם. לפיד גם לא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שאתה ויבגנשן אומרים על לפיד זה בעיקר סיסמאות, ללפיד יש מצע די ברור ומפורט, אבל יש כאלו שבוחרים לבקר אותו על הג'ל בשיער / קריירת אגרוף כושלת / חוסר בת.בגרות.

מבחינת אקזקיושן, קשה לי לומר הרבה כי היה לו מעט זמן יחסית (20 חודשים). הוא פעל ברוב המישורים עליהם דיבר ולא השאיר את הנושאים האלו ללא טיפול כי הבחירות הסתיימו אז who-gives-a-damn. עם חלק מהטיפולים שלו הסכמתי (קשישים, חרדים), עם חלק מהטיפולים פחות (ההתעקשות על מעמ 0), וכאב לראות חלק מהפשרות (ברית זוגיות והפרדת דת). אבל הוא והמפלגה שלו לפחות ניסו, בתוך ממשלה המונהגת ע"י מפלגה עויינת מאוד, לקדם את מה שהם הבטיחו למצביעים שלהם.

ליברמן..... פחות.

פורסם
אבל שיח אלים הוא בעייתי מסיבה אחת: לפעמים אנשים מתרגמים אותו למעשים.

ולא משנה כמה עוד עמודים נכתוב כאן, בינתיים, בעשרות השנים האחרונות, האלימות המעשית מגיעה אחד ורק מצד אחד.

מהיום, מבאס.

פורסם

אור, לגבי יאיר: כן, יש מצע. שוב, בעבר גם חשבתי שהוא מורץ על ידי בעלי אינטרסים כלשהם במשק הישראלי, ואני עדיין לא לגמרי משוכנע שזה לא המצב. זה מסתדר לא רע עם ההתעסקות עם החרדים, שפונה לקהל רחב יחסית בישראל, גם אם לא שם באמת נמצא הכסף הגדול. זה מתחבר למה שכתבתי פה המון פעמים על אורי שני.

אבל כנראה שלא.

כנראה שבכל זאת הוא לא סתם פרזנטור, אלא באמת מאמין שהוא מסוגל להנהיג את המדינה, מבלי בכלל להבין או ללמוד לעומק אף נושא. חבל.

אגב, לא יכול להתאפק: נתקלתי היום בטור שכתבה אישתו, וצץ בפיד שלי בפייסבוק. לא שאני רומז למשהו, אבל סגנון הכתיבה הקיטצ'י, ומלא השמלץ זה כנראה מאפיין מחבר במשפחת לפיד.

פורסם (נערך)

מכיר את

Still-a-better-love-story-than-twilight-2.jpg

?

תחליף את האליין-ג'וניור בלפיד, את LOVE ב LEADER, ואת TWILIGHT בביבי, תקבל בגדול את הדעה שלי אותה אמרתי לפני איזה 6 עמודים וטרם הבנתי מה בדיוק לא בסדר בה מבחינתך.

על בוז'י אני בכלל לא מדבר כי.... ובכן, lolz.

תן מנהיג/מפלגה שיש לה קורלציה הגיונית יותר במקום להמשיך עם אותה גישה של 'היי תראו! הנה עוד סתירה שלו! טיהי!', כי הגישה הזו לא סותרת שום דבר שנאמר כאן.

למיטב הבנתי לפחות - אתה מוזמן לתקן אותי.

כל זה אגב, בלי להזכיר את כך שלפיד אשכרה עבד לפי חלק מההבטחות שלו טרם הבחירות גם לאחריהן, שזה מראה נדיר יותר מחרדי בגולני בנוף הפוליטי שלנו (חה חה הכנסתי בדיחת חרדים כי אני מצביע לפיד)

וכבר אמרתי שהוא לא עשה מספיק לטעמי אז אין צורך להזכיר את זה, 'לא מספיק' זה עדיין עדיף מ0 (;

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

הכל בסדר בעמדתך.

כתבת שיש לו מצע, הסכמתי. כתבת שהם עשו גם דברים טובים, הסכמתי (למרות שבחלק מהמקרים הם לקחו קרדיט על תהליכים שלא הם התחילו, ובמקרים אחרים הם לא לקחו אחריות על מה שהממשלה שלהם עשתה).

הכל טוב ויפה.

אין לי גם מפלגה יותר טובה להציע לעמדותיך.

זה לא אומר שזה פחות כיף להזכיר בכל הזדמנות אפשרית מה בדיוק היא רמתו של האדם, שהוא עצמו חושב שהוא נביא, ומתייחס לעצמו כאיזה אינטלקטואל בחסד, בזמן שבעולם האמיתי, אף אדם שקרא יותר משני ספרים בחייו לא היה משתמש בהגיגיו של לפיד אפילו כחומר קריאה בשירותים. הוא עצמו, אגב, כנראה קרא הרבה פחות שני ספרים אי פעם. ואני, אגב, לא מומחה ליהדות כמו לפיד, שמעיד על עצמו שהוא קורא את התנ"ך רצוף מגיל 20, אבל אפילו אני מבין כמה שחצן באמת אתה צריך להיות כדי להשוות עצמך למשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע יבגני, נראה שיש בניכם משהו אישי :-) גם אם מדובר בסתם גולם, לפחות לא מדובר באדם קיצוני עם עמדות אלימות שדורש כזאת הוקעה.

אותו דבר רוני והחנוך דאום הזה (שחוץ מזה שיש לו טור משעמם ב7 ימים אין לי מושג מי האיש ופעלו).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמעתי את שמי?

חנוך דאום:

1. גגל "חנוך דאום המתנחל" וצפה בכמה דקות מאיזה פרק. לא ראיתי את כולם כמובן אבל לדוגמא - זה עם זהבה גלאון (בלי קשר אם אתה מסכים עם דעותיה או לא).

2. כנס לעמוד הפייסבוק שלו ותבין שגם אם יש שם איפהשהוא אמירה פוליטית חכמה, היא מתחבאת מאחורי הררים של זבל שמטרתו איסוף לייקים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...