Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמות הסמסים בבחירות חרגה מכל פרופורציה. גועל נפש אפילו אם היה בהן טקסט אנושי, ולו בגלל הכמות. בזמן האחרון זה נפוץ בכל קמפיין, אפילו בבחירות ללשכת עוה"ד. ממש ממש לא כיף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
כולם נהנים להגיד ימין משיחי. האם השמאל פחות משיחי? האם "רק לא ביבי" זה לא אותו הדבר רק בתמונת מראה?

בשביל להיות משיחי צריך משיח. "רק לא ביבי" עושה ההפך.

איך אף אחד עוד לא התייחס לתחקיר החדש?

מסתבר ש"הערבים נעים באוטובוסים לקלפי", היה רק קצה הקרחון.

מצביעי הליכוד קיבלו סמסים עם מסרים שקריים: "אחוזי הצבעה גבוהים פי שלושה במגזר הערבי", "בוז'י הצהיר שימנה שר ערבי"...

השיטה הפאשיסטית הידועה של יצירת פחד ושנאה.

אבל כמובן זו תמונת מראה ל... למה?

http://www.amitsegal.co.il/%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%9B%D7%9A-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%97-%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%99/

לא יודע אם זה יותר עצוב, או שמה שבאמת יותר עצוב זה שאנשים נותנים לכמה סמסים לשנות להם סדרי עולם. או כמו שבנט אומר בשקט ושומעים בתחקיר - הציבור שלנו תמים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל ציבור תמים, לא רק שלנו.

לגבי ההיפך - אף ציבור לא חף מססמאות. גם בשרשור הזה ססמאות מועלות לדרגת ערך. בין אם כיבוש, בין אם אלימות - אנשים שוכחים שבחיים הכל יחסי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה רבה. הכוונה, בכל מקרה, הייתה ש(לדעתי לפחות) אין ערך שהוא מוחלט. גם לא אלימות, שכל כך מככבת בפוסטים שלך ושל אור, למשל. הרי המדינה, למשל, אחד ממאפייניה הוא הסמכות לפעול באלימות, בין אם כלפי אזרחי (משטרה) ובין אם כלפי חוץ (צבא) - וגם סמכויות אלה מסוייגות, בחוק פנימי ובינלאומי. כך שכן, הכל יחסי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכן. אני גם לא חושב שיש ערכים מוחלטים בעולם.

האבחנה שמדינה זה בסכל הכל גוף שיש לו מונופול על הפעלת אלימות שנתפסת כלגיטימית בחברה היא עתיקה למדי וגם נכונה.

זו גם טענה שהעלתי כאן כמה פעמים נגד אנשי ימין שונים - מה שמפריע להם זו לא האלימות, אלא אופן הביצוע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מדינה זה לא בסך הכל גוף שיש לו מונופול על הפעלת אלימות - יש גם ענייני תשתיות, רישוי ומסחטות כספים נוספות, אבל מונופול על אלימות הוא חלק מרכזי במדינה, לא חושב שיכול להיות ספק בזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגבי ההיפך - אף ציבור לא חף מססמאות. גם בשרשור הזה ססמאות מועלות לדרגת ערך. בין אם כיבוש, בין אם אלימות - אנשים שוכחים שבחיים הכל יחסי.

נובמת...

מה זה הכל יחסי?

אתה באמת לא רואה הבדל בין סיסמאות שמבוססות על שלום ותקוה (בין אם הן ריאליות לדעתך או לא), לבין ססמאות שמבוססות על פחד ושנאה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה ההבדל באמת? ההבדל אצלך, בערכים שאתה מייחס לססמאות. זו בדיוק הבעיה - אם הן לא ריאליות, מה הטעם? חוץ משכנוע עצמי שלך שאתה שוחר שלום ולכן כל מה שאתה עושה למען הרצון הזה טוב, אין בזה כלום, וזה בדיוק מה שמאפיין את המחנה בשנים האחרונות. אם לפני 2000 עוד יכולתי להבין את זה, אחרי 2000 כבר לא.

שלום, למען הסר ספק, זה דבר טוב. כל עוד הוא בר ביצוע. שום דבר לא שווה כל מחיר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע איך אפשר לנהל דיון, אם בעיניך הכל יחסי. טוב ורע הם אותו הדבר, רק תלויים בנקודת המבט...

בעיני יש "רע" מוחלט.

שלטון שנבחר, כי הוא מפעיל את הבוחרים שלו ע"י פניה לגזענות, שנאה ופחד, הוא שלטון רע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כפי הנראה אפשר לנהל דיון אך ורק אם מסכימים אתך :wink:

כתבתי את זה לפני כמה עמודים - הליברל יילחם עד זוב דם על זכותך לחשוב כמוהו. הנה עוד הוכחה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממש לא חייב שיסכימו איתי.

אם אתה חושב שאין סיכוי לשלום והדרך של מחנה השמאל היא אובדנית, זו זכותך.

אם אתה חושב שלא צריך שלום, ועדיף התחנלויות בלי שלום מאשר שלום בלי התנחלויות, גם זכותך.

אם אתה חושב שגזענות יכולה להיות טובה, תלוי בנקודת המבט שלך, אז כן, אני חושב שזו לא זכות בסיסית של בן אדם להיות גזען.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לא יודע איך אפשר לנהל דיון, אם בעיניך הכל יחסי. טוב ורע הם אותו הדבר, רק תלויים בנקודת המבט...

בעיני יש "רע" מוחלט.

שלטון שנבחר, כי הוא מפעיל את הבוחרים שלו ע"י פניה לגזענות, שנאה ופחד, הוא שלטון רע.

ועל סמך מה אתה קובע שזה מה שקרה? הפער בבחירות האחרונות היה גדול מכדי להצדיקו בסיפורי המעשיות האלה.

כמו כן, דווקא ההתנשאות החבויה בדבריך בהנחה שבוחרי הימין הם עדר של אידיוטים שפועלים לפי "לחיצה על כפתור" מעידה על גזענות מצידך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ועל סמך מה אתה קובע שזה מה שקרה? הפער בבחירות האחרונות היה גדול מכדי להצדיקו בסיפורי המעשיות האלה.

כמו כן, דווקא ההתנשאות החבויה בדבריך בכך שבוחרי הליכוד הם עדר של אידיוטים שפועלים לפי "לחיצה על כפתור" מעידים על גזענות מצידך.

קראת את התחקיר?

לא כל בוחרי הליכוד הם עדר של אדיוטים.

אבל המספרים, העליה באחוזי ההצבעה בשעות שאחרי המסרים, הכל מראה שהיה פה מספיק בשביל לגייס עוד כמה מנדטים שיכריעו את הכף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אם אתה חושב שלא צריך שלום, ועדיף התחנלויות בלי שלום מאשר שלום בלי התנחלויות, גם זכותך.

אם אתה חושב שגזענות יכולה להיות טובה, תלוי בנקודת המבט שלך, אז כן, אני חושב שזו לא זכות בסיסית של בן אדם להיות גזען.

או שתראה לי איפה כתבתי את הדברים האלה, או שתתנצל. יש גבול גם למה שאפשר לכתוב בפורום.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...