Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, motior כתב:

אז גם ביבי שלכאורה רוצה חנינה, לא ביקש כזאת.

וזה בדיוק ביבי, תמיד על התחום האפור כדי שיוכל לומר גם את זה וגם את זה, בהתאם לצרכים האישיים שלו. זה כמו שהוא ניהל/לא ניהל שיחות לעסקת טיעון, רק כדי שיכול לומר בזמן המתאים "אתם רואים, גם הם לא בטוחים והם רק רוצים לסלק ראש ממשלת ימין". 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
בתאריך 12.10.2025 בשעה 12:48, פינדר כתב:

יש לך נטייה לגרור את הדיון למקרה הפרטי שלך. עם כל הכבוד, ככה לא מנהלים מדיניות ציבורית וזה הופך לויכוח סתמי

מצטער להגיד אבל חלק גדול מהטיעונים על שחרור החטופים היה בדיוק גרירה למקרה הפרטי של החטופים.

להגיד הוא מפקיר את החטופים

החטופים עוברים התעללות

חייבים להם

אם הוא היה אומר שהוא היה רוצה שישחררו את כל המחבלים בשבילו זה גם גרירה של הדיון למקרה הפרטי.

וכן, ככה לא מנהלים מדיניות ציבורית

פורסם

סליחה? לא ביקש?

הוא (או מישהו\רעייתו) ביקש ועוד איך שזה יעלה. 

image.thumb.png.82e907b2dad9b53a18426b923bb7b086.png

אני לא מצליח להבין! הצילו!!!

מחד, נתניהו אמר שאין לו שום בעייה לנהל את המדינה ואת המשפט גם יחד. 

הוא גם אמר, שהוא מחכה בקוצר רוח לומר את דברו ולהוכיח את חפותו כבר כמה שנים טובות. 

מאידך, הממשלה פועלת לביטול דיונים בתואנות של לחצי זמן (נתניהו אמר שהוא יכול לנהל מדינה ומשפט. תתמודדו?) ועכשיו גם רוצה להגיש חוקים שנועדו למוסס ולהרחיק את הסוף המיוחל של הסאגה עוד יותר (ולגרום לנתניהו להוכיח את חפותו רק בעוד הרבה שנים קדימה במקום בתקופה יחסית קרובה). 

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אפשר לרצות לעמוד למשפט בלי לעמוד למשפט תוך כדי ניהול המדינה מבלי להיות מסוגל לנהל גם את המשפט והמדינה למרות שהוא רוצה לנהל את המדינה אבל בלי המשפט או משהו? יצאתי מדעתי כבר מהנסיון להבין את המח הביביסטי. משהו פה נמצא בסתירה מהותית. קשה לי. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

מצטער להגיד אבל חלק גדול מהטיעונים על שחרור החטופים היה בדיוק גרירה למקרה הפרטי של החטופים.

להגיד הוא מפקיר את החטופים

החטופים עוברים התעללות

חייבים להם

אם הוא היה אומר שהוא היה רוצה שישחררו את כל המחבלים בשבילו זה גם גרירה של הדיון למקרה הפרטי.

וכן, ככה לא מנהלים מדיניות ציבורית

גם חטוף אחד הוא לא מקרה פרטי כי האנשים האלה נחטפו מהבתים שלהם בתחומי מדינת ישראל ובמרחד של כ 5 קילומטר מהגבול. 

היחיד הוא רק הסמל אבל המקרה הוא לאומי.

לפני 31 דקות, ברווז כתב:

מאידך, הממשלה פועלת לביטול דיונים בתואנות של לחצי זמן (נתניהו אמר שהוא יכול לנהל מדינה ומשפט. תתמודדו?) ועכשיו גם רוצה להגיש חוקים שנועדו למוסס ולהרחיק את הסוף המיוחל של הסאגה עוד יותר (ולגרום לנתניהו להוכיח את חפותו רק בעוד הרבה שנים קדימה במקום בתקופה יחסית קרובה). 

החוק ייפסל בבגץ או שיאסרו עליו להתמנות לראשות הממשלה.

אף אחד לא מעל לחוק.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החוק ייפסל באותו הבג"צ שהם (הממשלה) משמיצים מעל כל במה ומנסים להקטין את כוחו כי הוא מפריע להם להיות דיקטטורה? אותו בג"צ שאני בספק אם יישאר לו כח בסוף ההליך שכנראה עכשיו יואץ? 

ואם יאסרו עליו. 

נו? אז? כבר יותר מדי דברים קרו פה בחסות "הרוב קבע". נעזוב את זה שהרוב המוחלט שקרים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 41 דקות, עדי-אל כתב:

אלו שני דיונים שונים לגמרי. אתה עושה סלט ואין לי זמן כרגע לחפור על זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין דבר יותר חשוב מקידום החוק הדבילי הזה כרגע? מה יהיה עם הליצנים האלה, נראה שחזרנו לימים של לפני האסון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אין דבר יותר חשוב מקידום החוק הדבילי הזה כרגע? מה יהיה עם הליצנים האלה, נראה שחזרנו לימים של לפני האסון.

מה דבילי?

זה היה ועודנו הדבר החשוב ביותר עבורם, שמירה על השלטון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

ממה אתה מופתע? הליכוד היא לא מפלגה ציונית. המדינה לא מעניינת אותם. 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא הבנת שלא, אין דבר יותר חשוב מההפיכה? 

היה לנו - בפראפראזה על מה שאמר דרעי, "נס גדול" שהייתה המלחמה הזו, כי לא היה לשרים באמת זמן להשלים את ההפיכה. 

כל מטרת ההפיכה לחלץ את הראש מהמשפט שלו. אין דבר חשוב יותר בישראל חוץ מזה. 

לפחות לדעת קובעי ההחלטות, כן? 

אני צופה להפיכה על סטרואידים עכשיו, בבליץ מטורף, בגלל שגם יש להם פתאום זמן וגם אנחנו סוג של לפני בחירות. 

זה, והתעוררות איומה של מכונת הרעל, ברמה כזו שמשרד ראש הממשלה יצטרך להוציא תיקונים והבהרות על מה שמשרד ראש הממשלה כתב קודם... 

תחזית נוספת: כותרות הזויות בחדשות בקצב מסחרר. ספינים וכדומה. 

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מה יהיה עם הליצנים האלה, נראה שחזרנו לימים של לפני האסון.

הקואליציה אף פעם לא זזה משם.

עוד מעט נראה אם הנבואה שלך לגבי האלקטורט שלהם נכונה.

פורסם

ביבי יוצג כמנצח על איראן, חיזבאללה וחמאס, חברי הממשלה ימשיכו בדיוק במה שהם עסקו לפני וזה יהיה המסע שלהם להבטיח את המשך השלטון שלהם. האם המצביעים שלהם עדיין שם? לפי כל הסקרים כנראה שכן. אם חמאס לא חיסל את המדינה, הליכוד וביבי יעשו את זה. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא אצל חלק מהימין וגם בליכוד ההסכם של טראמפ הוא גרוע וזה לא ניצחון מבחינתם. תוסיף על זה שאין הכרעה לא עם חמאס, לא עם איראן ולא עם חיזבלה. החללים עוד לא הוחזרו והם כבר עושים עם זה בעיות ונותנים לנו גופות של עזתים.

הסבבים הבאים כבר נמצאים בהכנה. חיזבלה אמור להתפרק מנשקו אבל איכשהו זה לא יקרה מעצמו, צבא לבנון לא מסוגל לפרק אותו וארה"ב בטח לא תשלח לשם חיילים. מי נשאר?

וגם איראן מחכים להזדמנות שלהם.

הביביסטים יגידו שגם ה7 באוקטובר זה ניצחון כי בעוטף גרו בעיקר סמולנים...

סקרים זה שטויות. מה שיקבע זה מה יצביעו אנשים ברגע האמת ויש לנו עוד שנה שלמה לחיות את ההשלכות של שנתיים מלחמה עד לבחירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

image.thumb.png.5c40994b3ae56778c2fcef2bcd301872.png

פורסם

שומע עכשיו את האפס המאופס חסר המוסר שנקרא אביחי בוארון, מדבר כמו לפני ה-6 באוקטובר. אין לי ספק שמה שהיה לפני ה-6 יהיה גרוע פי וכמה וכמה מעתה ועד לבחירות. מסתבר שבעזה יש חמאס וגם כאן יש חמאס, פשוט כאן קוראים להם ביביסטים. 

• תוכן חדש...