Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

את האקו סיסטם בנתה מפא״י שהשקיעה בחינוך פרודוקטיבי, בבתי ספר ובאוניברסיטאות. ואז הקהילה ההנדסית והמדעית שצמחה כאן עם חברות כמו מוטורולה ותדיראן, ואחרי 1977 אמנם קטסטרופה כלכלית, אבל בהמשך היה מי שהשקיע בתשתיות, בזמן שנתניהו מכר רהיטים באמריצ׳קה.

נכון. וממשלות ישראל ב-20 השנים האחרונות יצרו סביבה שמשכה אליה חברות בינלאומיות והשקעות זרות. 

לפני 6 דקות, sperial כתב:

גם בלי צבע התוכנית הזו מעוותת לגמרי.

אתה צריך לראות את האנשים שקנו איתי בפרויקט הזה. בוא נגיד שהפרוטה מצויה בכיסם. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה הרבה יותר מ-20 שנה. זה התחיל עם מוטורולה ב-1964 ואינטל ב-1974.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, TheTaxAvenger כתב:

איך לחשוף פטיש בלי להיות מודע שאתה חושף פטיש

קודם כול חיבה לשמנמנות זה לא פטיש. שנית לא רואה בזה שום דבר רע, אולי בגלל שאתה כן... 

וכמובן, שהבוטום ליין הוא שזה שאתה שופט מישהו לגבי איך נראת אשתו ועל זה שהוא מקיים איתה יחסי מין, בעיקר מעיד עליך :)

הנה יבגני, צדקתי. 

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, TheTaxAvenger כתב:

הממשלה הנוכחית מורכבת פחות או יותר מאותם שחקנים שמנהלים את המדינה הזאת ב-20 השנים האחרונות.  היוצאים מן הכלל הם בן גביר וסמוטריץ'. אלה באמת טיפוסים שבעבר לא היו מגיעים לעמדות כוח. 

כן, רק שביבי ואריה דרעי לא יצרו את האקו סיסטם הזה במהלך ה-20 שנים האחרונות. ממרמ בת 65, אוניבריסטאות מחקר היו קיימות שביבי עוד מכר רהיטים וכו'. הדבר העיקרי שקרה בערך בעשור האחרון זה שהכסף הפך לזול - גם לא הישג של ביבי ודרעי כמו שאתה בטח יודע. מה שכן - הם לא הרסו. שזה כבר יפה. ובכל זאת. לא נראה לי שלמישהו מאיתנו יש על מה להודות להם בהקשר הזה לפחות.

לפני 12 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אתה לא היחיד שכסף שלו זורם לתוכניות דביליות ו/או תוכניות שהוא לא נהנה מהן באופן ישיר. אין לזה סוף. 

לא אמרתי בשום נקודה בדיון איתך שאני יחיד שהכסף שלו זורם לתוכניות דביליות. אבל יש נתונים. אני שייך לקבוצה שאחראית על 35% ממס ההכנסה במשק, למרות שאנחנו פחות מ8% מהשכירים. אז אני רק אומר שבמקום לספר לנו כמה אנחנו חייבים למדינה, תזכיר לעצמך לפעמים כמה היא (ואתה כדוגמא גנרית לאדם שתלוי במיסים שלנו באופן אובייקטבי לחלוטין, בלי הקצנות ותרגילים רטורים, כי הרי לא היית יכול לקנות דירה ביפו א' במחיר של שוק של 40,000 למטר) חייבת לנו. ואז אולי תבין למה אנשים שבאמת יש להם חסכונות נשברים ומוציאים את הכסף מישראל. ואולי תבין שהדרך להתמודד עם זה לא עוברת באימוץ של פסיב אגרסיב די סובייטי באופיו, כאילו הקשר עם המדינה זה כזה כמו קשר עם אמא, שלא הורסים - לא משנה מה.

לפני 17 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אתה יכול לצבוע את הכסף שלך בסבסוד המגרש ביפו א'? 

אני צריך לעשות את זה כדי לדעת שמחיר למשתכן מומנה על ידי משלמי מיסים, עבור אנשים שאין להם הון עצמי לקנות דירה משלהם?

זה משנה אם זה ביפו א' או בכל מקום אחר?

לפני 6 דקות, David32 כתב:

הנה יבגני, צדקתי. 

מה? אני צדקתי!

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, NEW10 כתב:

להמר ככה על החיים של המטופלים,

בגלל זה שביתות במערכת הבריאות מאוד ״חלביות״ וסכסוכי עבודה במערכת ממושכים, כי הלחץ המופעל חלש. 

רק שתבין, הסכם העבודה הקודם של הרופאים נחתם באיחור של שנתיים, ואנחנו עובדים כבר למעלה מ-3 שנים ללא הסכם עבודה, אבל בגלל הקורונה והמלחמה אין שביתות, ורק לאחרונה איזה הסכם ביניים כשעוד לא רואים את ההסכם הסופי.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, NEW10 כתב:

(ואני מתכוון לכאלה ששמעתי שמצהירים בתקשורת שבכוונה לא יטפלו באנשים מרקע פוליטי מסויים)

או, זה מעניין.

אפשר לינק? אבל לינק שלא מופיעות בו הספרות 14…

פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

דווקא פה יש היגיון בחוק הזה.

זה אומר שאם הרווחת או שתשתמש בכסף הזה לצמיחה ופיתוח או שתוציא אותו, תלשם מס ותעשה איתו מה שאתה רוצה אבל אל תחזיק אותו כחברת ארנק.

אז הוא בעצם מנהל העסק שלי? אם אצלי בעסק אני משקיע בשיפור הקיים או משהו חדש במחזורים של 3-5 שנים, אז עכשיו פשוט יהיה פחות כסף להשקיע. מה אם אלו שהיו משקיעים בנדל"ן עסקי או השכרה? הם פשוט יעבירו את הכסף לאפיקים אחרים, כמו לחו"ל.... מדוע זה הוחרג לחברות גדולות? מדוע רק לקטנים כמוני? 

לפני 3 שעות, NEW10 כתב:

זה לדעתי מצב מאוד בעייתי, להמר ככה על החיים של המטופלים, שוב אני אגיד, לדעתי, אזרחים שלא ביצעו שום עבירה פליליץ, ולהצביע ביבי או שאר הקואליציה זה עדיין לא נחשב לעבירה פלילית, לא סיבה מוצדקת למנוע מהם טיפול או להמר על החיים שלהם, זכותך כאן לא להסכים איתי בעניין של מחאה נגד הממשלה, אבל לדעתי זה צריך להיות קו אדום. אפיל שבעיניהם המטרה היא מקודשת.

אתה יודע מה באמת בעייתי? שהממשלה היא המהמרת העיקרית בחיים של אנשים ואני לא מדבר עכשיו על בטחון אלא על שירותי רופאה. רפואה זה עסק יקר מאוד, צריך להשקיע בזה המון כסף, כסף שהמדינה מעדיפה להעביר למקומות כמו בני ישיבות במקום לבתי חולים חדשים, תמריצים לרופאים כדי שיחזרו לישראל, פתיחה של עוד מוסדות לימוד רפואה (שלא ביוזמה פרטית), שיפור תנאי תעסוקה לצוות רפואי.... ואם כבר בנושאי הייטק וכו', הם גם משלמים המון מס בריאות. 

פורסם (נערך)

לא מצליח להבין מדוע מביאים לאולפנים חברי ממשלה. הם לא עונים על שאלה אחת, רק סיסמאות ריקות מתוכן והמון שקרים. חלאות המין האנושי. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם

אני לא מבין את הדיון שלכם, יום שבת היום.

מילא לשרוף יום עבודה על זה, אבל את שבת?

לפני 2 דקות, ch28566 כתב:

לא מצליח להבין מדוע מביאים לאולפנים חברי ממשלה. הם לא עונים על שאלה אחת, רק סיסמאות ריקות מתוכן. 

ברגע שפוליטיקאי ייתן תשובות הוא ישרוף את עצמו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא מבין את הדיון שלכם, יום שבת היום.

מילא לשרוף יום עבודה על זה, אבל את שבת?

גמרנו לשרוף את האסמים. צריך לשרוף משהו.

לפני שעה, ch28566 כתב:

אז הוא בעצם מנהל העסק שלי? אם אצלי בעסק אני משקיע בשיפור הקיים או משהו חדש במחזורים של 3-5 שנים, אז עכשיו פשוט יהיה פחות כסף להשקיע. מה אם אלו שהיו משקיעים בנדל"ן עסקי או השכרה? הם פשוט יעבירו את הכסף לאפיקים אחרים, כמו לחו"ל.... מדוע זה הוחרג לחברות גדולות? מדוע רק לקטנים כמוני? 

קודם כל אני חושב שלא היה צריך להחריג אף אחד.

ואחרי שזה נאמר, חלוקת דיוידנד של 5% מהרווחים לא חשפיע על היכולת שלנו להשקיע וגם לא מס של 2%. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, TheTaxAvenger כתב:

נכון. וממשלות ישראל ב-20 השנים האחרונות יצרו סביבה שמשכה אליה חברות בינלאומיות והשקעות זרות. 

חחח לא. הסקטור הפרטי החזק בטירוף של ישראל משך את החברות הבינלאומיות וההשקעות הזרות. לממשלות יש תרומה מוגבלת לכך- הפיכתה של ישראל לדרגה אחת מעל מקלט מס.

כשחברה מחו"ל קנתה את החברה בה אני עובד מה שהיה להם להגיד בנוגע לממשלתנו הנפלאה זה בעיקר "תגידו לנו המטורפים האלו לא יפוצצו כל פרוטה שאנחנו שמים פה מחרתיים?"

בנוגע לממשלות נתניהו מ 2015 והלאה ההצלחה כאן היא למרות הממשלה, לא בזכות.

לפני 5 שעות, TheTaxAvenger כתב:

אאאא מה קרה? פתאום גילית שלא כיף לעמוד בתור עם עוד 30 תומרים בשורט וכפכפים בשביל המבורגר כמו איזה ניצול הוריקן בפלורידה? 

שמע, ההיגיון שלך עקום ברמות ואני מסכים עם בערך 0% מהשטויות שאתה כותב (בעיקר בתור אחד מאלו שלשיטתך הם הבוגדים העילאיים ולא אומרים תודה שהטכניון נתן להם תואר חינם לפני שעפו מפה) אבל הציטוט הזה לגמרי במקום, אחד לפנתיאון של הפורום.

פעם אחת בחיי פקדתי את הויטרינה.

בול.

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

אחרי שזה נאמר, חלוקת דיוידנד של 5% מהרווחים לא חשפיע על היכולת שלנו להשקיע וגם לא מס של 2%. 

אם יש לי מיליון שקל להשקעה שאני שומר לעתיד, לאחר 5 שנים, שזה מחזור ההשקעות שלי, יהיה לי פחות כ-230,000 שקל להשקעה או שאזרוק לפח 100,000 שקל. כל זה כספים שירדו מהשקעה שאולי תהיה גם עבור עוד עובד, עוד הגדלת הכנסה שעכשיו תהיה קטנה יותר כך שגם המדינה תראה מזה פחות. זה לא שהם קבוע שזה יהיה אחת ל-3 שנים או 5 שנים אלא כל שנה מחדש, עסק לא מתנהל בצורה הזו. אולי זה מתאים לעסק שלך, לעסק שלי זה מאוד לא מתאים ומי שבסוף יפסיד מזה בעתיד זה יהיה אני והמדינה. 

פורסם
לפני 22 שעות, SurfHigh כתב:

הענין הוא שאף אחד לא יצלצל לך בפעמון ויגיד - עכשיו. 

זה יבוא בחתיכות קטנות, דחיה קלה, ניסיון לפסול מפלגות מהתמודדות, העלאת אחוז החסימה, העברת חוקים שנותנים עדיפות במימון למפלגות מאוד מסויימות, דילים מלוכלכים ברמה המקומית שלא תשמע עליהם, עוד דחיה קלה, מענקים מיוחדים לאזרחים (כלומר שוחד בחירות), וזה מה שאדם שהוא לא פוליטיקאי כמוני יכול לחשוב עליו. 

דמיין מה עובר לפוליטיקאי מקצועי בראש. 

ניסיון לפסול מפלגות והעלאת אחוז החסימה ?

כבר קיים והצביעו בעדו מכל גווני הקשת הפוליטית 

• תוכן חדש...