Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Supertigre כתב:

הרעיון של טראמפ להעברת תושבי עזה הוא כמובן לא משהו שיקרה אבל כפי שאמרתי זו נקודת הפתיחה הקיצונית שלו למשא ומתן מול ירדן, מצרים ושאר המדינות הטוענות שהן תומכות בפלסטינים, הוא בעצם זורק את הכדור למגרש שלהן "אין בעיה, אתם לא אוהבים את הרעיון שלי? עכשיו זה התפקיד שלכם להציע פתרון". 

והם הציעו. להעביר אותנו לגרינלנד.

עצוב להגיד אבל לחמאס יש תמונת ניצחון שתושבי צפון הרצועה חוזרים הביתה לפני תושבי העוטף (שלא לדבר על הצפון).

צריך גם לזכור שהאוכלוסייה האזרחית לא מעניינת את חמאס. היא בסך הכל עוד כלי בארגז הכלים שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 16 שעות, עדי-אל כתב:

הזרם שלא רוצה לשרת והזרם שממש לא רוצה והזרם שמעדיף לא

יש כאלו שמוכנים אבל זה מיעוט

תוכל להצביע על שתי נקודות?

חשבתי לא מעט. 

התשובה היא- לא. אין לי דוגמאות.

לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

איזה מילה יפה זו "ממלכתיות", במיוחד כשחבר כנסת של שס מתראיין לרדיו ואומר שהילד שלו קיבל צו גיוס אבל אם צריך יילמד תורה בכלא.

יופי של עמק השווה.

צודק יובל. 

זה לא עמק השווה. 

אבל מה אתה מעדיף? דיבור משסה, מפלג, מסכסך, רע- כמו שהיה לנו פה שנתיים בערך? ראית מה יצא מזה. 

אני מחזיק בדעתי שהייתי במקומו של לפיד נוהג ומדבר באותה צורה- גם אם הייתי צריך לעשות מקלחת אחרי זה כי אני מרגיש לא נקי. 

דבזה - מותג של אזול שמגיע לארץ במשך שנים אבל כל הפייסבוק והאינסטגרם מדבר עליו כאילו זה זהב.

שלחת אותי לגוגל כי לא ידעתי מה זה אזול גם כן :LOL:

החרדים מתלהבים שהשאירו פתק לפני שבת "להחזיר את כולם הביתה!" אבל כשמדברים על להתגייס אין קול ואין עונה.

החרדים מסכימים לכל מה שיביא להם כסף ושקט, לפיד וחבריו יתנו להם כל מה שהם רוצים כדי לקבל את הכיסא.

בדיוק כמו ביבי.

כמו עדי-אל, גם אני אשמח לנקודה שבה הם מתגמשים. 

מקומות פתוחים בשבת? נשים? תחב"צ בשבת?

איפה בדיוק הם מתגמשים?

עריכה:

להלן ההתגמשות:

תקרא תקרא אתה תאהב דווקא

גם עדי-אל וגם אתה צודקים. 

לא הצלחתי למצוא נקודה אחת של התגמשות מצידם. 

זה רק חיזק אצלי את הנרטיב שהחרדים ימכרו את אימא שלהם לZנות בשביל כסף (או שררה, או משהו לתועלתם האישית), אבל בתנאי שהסרסור יקח עליה קצת פחות כסף אבל תעבוד יותר שעות כדי לגלגל מחזור שמן יותר. 

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

חארטה, הודעת פינוי אחת וכמה פצצות כבדות וכל האנשים שם עפים חזרה לדרום

הצחקת אותי. הודעות הפינוי עובדות יפה בלבנון, לא בעזה. שם החמאס משקיע הרבה מאד כוחות ומאמצים כדי שהאנשים לא יקשיבו להוראות הפינוי. כל אותם חמאסניקים חדשים, הם כח אדם לאכיפה של דברים כאלו יותר מאשר ללחימה (וכדי שיוכל לטעון שהרגנו להם נערים תמימים). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, Night Driver כתב:

הם הציעו. להעביר אותנו לגרינלנד

למה לא להעביר את הפלסטינים לאיראן וזהו? לא חסר שם מקום וכבר יש להם רחובות עם שמות הגיבורים הפלסטינים שלהם. 

מי שלא רוצה, יוכל ללכת לתימן מחפשים שם עובדים לתחנות כח ולנמלים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 46 דקות, ברווז כתב:

הצחקת אותי. הודעות הפינוי עובדות יפה בלבנון, לא בעזה. שם החמאס משקיע הרבה מאד כוחות ומאמצים כדי שהאנשים לא יקשיבו להוראות הפינוי. כל אותם חמאסניקים חדשים, הם כח אדם לאכיפה של דברים כאלו יותר מאשר ללחימה (וכדי שיוכל לטעון שהרגנו להם נערים תמימים). 

כשהיו להם בתים ולחמאס היו הרבה יותר "שוטרים" הוא ניסה לגרום להם להישאר ונכשל.
למה אתה חושב שעכשיו, כשאין להם בתים ושיש לו פחות כוח הוא יצליח? חארטה.
הם ילכו לאן שיגידו להם כמו טאטלה, ומי שלא משתכנע אחרי יום של הפצצות משתכנע, כמו בפעמים האחרות.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

למה לא להעביר את הפלסטינים לאיראן וזהו?

מי שלא רוצה, יוכל ללכת לתימן מחפשים שם עובדים לתחנות כח ולנמלים.

אני אומר- לתימן, ממזמן. 

התימנים התגייסו כל כך יפה למענם, כל כך אכפת להם מהפלסטינים, זה רק טבעי שיהיה להם שם בית חם ואוהב, רחוק מהטווח של רקטות ביתיות שיכול לאיים עלינו.

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

צודק יובל. 

זה לא עמק השווה. 

אבל מה אתה מעדיף? דיבור משסה, מפלג, מסכסך, רע- כמו שהיה לנו פה שנתיים בערך? ראית מה יצא מזה. 

אני מחזיק בדעתי שהייתי במקומו של לפיד נוהג ומדבר באותה צורה- גם אם הייתי צריך לעשות מקלחת אחרי זה כי אני מרגיש לא נקי

יש באמצע.

לא צריך ללקק לרבנים, כשכולם יודעים מה המטרה (תפילו את הממשלה נוריד מכם עומס) לבין "כל החרדים עובדי אלילים צריך להרוג את כולם".

אם לפיד היה אומר "אוהב אתכם רוצה לעבוד איתכם אבל קודם כל תקחו חלק בנטל" הייתי אומר יאללה.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

אם לפיד היה אומר "אוהב אתכם רוצה לעבוד איתכם אבל קודם כל תקחו חלק בנטל" הייתי אומר יאללה.

א- הדיבור שלו היה בינו לבין אדם אחר, אינדיווידואל. כמו אני ואתה, לא ציבור מול ציבור. 

ב-לפיד מדבר כל הזמן על החובה בגיוס החרדים. כל! הזמן. ועל עוד דברים שמנוגדים לאינטרסים החרדיים. 

אל תבין אותי לא נכון. אני מעולם לא הצבעתי ללפיד, אני לא מתכנן להצביע ללפיד- מבחינתי הוא בתחתית הרשימה, מקום 119 מתוך 120 של אנשים שיש סיכוי שיקבלו את הקול שלי (מקום 120 שמור למישהו ספציפי אחר) כאשר 100% הראשונים מתחלקים על 3 אנשים במקומות הראשונים. :LOL:

לפעמים הוא עושה דברים נכון. 

גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום. 

מצד שני, גם בןגביר עושה פה ושם משהו נכון ושאני מסכים איתו. שוב, שעון מקולקל וגו. 

דעתי האישית והכנה למקרה דנן:

אדם שחונך מהבית על לשנוא את הדת והדתיים, ועדיין שונא את מה שהם מייצגים, מדבר עם אדם שחונך מבית להיות דתי אדוק, ומאמין בכל ליבו במה שהוא מייצג - והמילים שלפיד בחר להשתמש בהם הם לגבי הנחת של הוריהם, אשר נפטרו זה מכבר, על זה שהם משוחחים. 

זה משפט יפה ומכובד מאד. 

אני לא יודע להעיד מה קורה מתחת לפני השטח, ומי מהשניים היה צריך מקלחת אחרי המילים הללו כדי להרגיש נקי, אבל כלפי חוץ הממלכתיות היא יפה ואפילו נחוצה כדי להרגיע קצת את המתחים ההזויים שהמדינה נמצאת בהם. 

אל תשכח בבקשה נקודה אחת חשובה: לפיד הוא פוליטיקאי. 

הפוליטיקאים, כל מה שהם אומרים, מותאם לקהל היעד ויש לזה מסר ספציפי להעביר למי שצריך וממולא באג'נדה.

אני לא שוכח את זה. לכן אני לא מנסה אפילו לנחש אם יש שמץ של כנות במה שאמר או שרק אמר כי זה ממלכתי

אבל זה בהחלט ממלכתי ונחוץ לשמוע את הקולות הללו בימים טרופים אלו. 

מעבר לזה שפשוט גם אהבתי את המשפט, שכמו שציינתי הוא מאד יפה ומכובד לדעתי, גם אם אין מאחוריו כלום דבר.

בנימה אישית- חוזר ואומר: אני הייתי אומר את אותו הדבר או משהו בקו דומה מאד, כי זה ממלכתי ומאחד וזה מה שצריך לצאת לדעתי מהממשלה. 

*כנראה שלא הייתי אומר את אותו הדבר בדיוק, כי המילים היו חונקות אותי. מעניין מה טומי חושב על המשפט שנאמר.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

עצוב להגיד אבל לחמאס יש תמונת ניצחון שתושבי צפון הרצועה חוזרים הביתה לפני תושבי העוטף (שלא לדבר על הצפון).

צריך גם לזכור שהאוכלוסייה האזרחית לא מעניינת את חמאס. היא בסך הכל עוד כלי בארגז הכלים שלהם.

זו לא באמת תמונת ניצחון.

הרשתות מלאות בפוסטים ובסרטונים של תושבי הצפון שחזרו רק כדי למצוא איזור שאי אפשר לחיות בו והרבה מהם חוזרים לדרום.

והאוכלוסיה האזרחית כן מעניינת את חמאס. אחרת לא היו משקיעים מאמצים כל כך רבים כדי לנסות ולשווק את ״הניצחון״ הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שזה כן סוג של ניצחון עבורם כי אין להם בעיה לגייס חברים חדשים בהתחשב בקהל שעומד ומריע בטקסי שחרור החטופים.

פורסם

הייתי מסכם את זה פחות או יותר ככה-

חמושי חמאס לפני המלחמה- 50,000

חמושי חמאס שנהרגו- 25,000 (בערך?)

חמושי חמאס שנשארו- 50,000

וגם אם זה לא הכי מדויק ברגע זה, זה יהיה מדויק מספיק עוד שבועיים, שלושה או חודש. וזו הסיבה שלשחק whack a mole זה לא ניהול של מלחמה, בלי מדיניות "היום שאחרי" אין יותר מדי פואנטה ללחימה, ו "הניצחון המוחלט" הוא כמובן פיקציה.

• אהבתי 4
  • מבאס 1
פורסם

מדוייק. לצערי.

פורסם
לפני 9 דקות, Pika007 כתב:

וגם אם זה לא הכי מדויק ברגע זה, זה יהיה מדויק מספיק עוד שבועיים, שלושה או חודש. וזו הסיבה שלשחק whack a mole זה לא ניהול של מלחמה, בלי מדיניות "היום שאחרי" אין יותר מדי פואנטה ללחימה, ו "הניצחון המוחלט" הוא כמובן פיקציה.

תעמולה.

אין לחמאס מחבלים באותה כמות ואיכות, יש לו ילדים שמחזיקים קלאצ'.

רקטות נט שחדרו רק"מים בתחילת המלחמה לא עושים כלום היום כי האיכות שלהם נמוכה בהרבה.

אם ישראל תהיה חכמה ותמשיך להפעיל לחץ צבאי על עזה היא יכול להיות כמו איוש מבחינת איום צבאי.

פורסם
לפני 10 דקות, Pika007 כתב:

טוב שכתבת את המילה "חמושי"

"היום שאחרי" זה פיקציה בדיוק כמו "הניצחון המוחלט"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, Pika007 כתב:

האיום של חמאס על ישראל לא נגזר רק ממספר החמושים אלא בעיקר מהחימושים והיכולות שלהם.

לא משנה איזה מדיניות "יום שאחרי" תהיה, חלק ממנה יהיה מניעת התחמשות ובניית יכולות צבאיות, כלומר אתה תשחק שם בוואק א-מול כי אתה תאלץ להיות זה שאוכף את אותה מדיניות.

פורסם

למישהוא יש הסבר מניח דעת לקריאה של סמוטריץ להעביר תקציב ורק אחר כך לפזר את הכנסת?

חוץ מלקעקע גניבה של כמה מיליארדים נוספים טרם סיום המסיבה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...