Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

אף פעם לא היה שוויון אבל לשני הצדדים היה חוסר פרופורציה בין היכולות לביטחון העצמי.

היו לי מעט שיחות עם מישהו עם כמה פלאפלים שישב בבור בשנים האחרונות והתעסק בזה בין היתר.
הוא לא סיפר הרבה כמובן, אבל מהטון היה ניתן להבין שיש שם יכולות משמעותיות.
אני לא יודע מה קרה בשבועיים האחרונים, ולא יודע מה יקרה בהמשך, אבל מאיך שאני רואה את זה עשו שם עבודה טובה מאוד וזו הסיבה שלא הגענו למאות-אלפי שיגורים ביום.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

הזקן המגעיל שמתעלל בעם שלו

הוא בן 74, זה לא נחשב זקן בימינו.

רק שאבין על איזה זקן בן 74 אנו מדברים כי גם פה יש זקן בן 74 שמתעלל בעם שלו.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 38 דקות, ניקו פ. כתב:

פתאום כשאתה נותן בראש כולם רוצים להיות חברים שלך, 

גם מפתיעה הכנות של בן סלמאן. זה היה ברור לכולם אבל הפעם הוא אשכרה אמר את זה בריש גלי. 

מעניין אם זה אמיתי. 

https://mobile.mako.co.il/news-world/2024_q3/Article-d98e6fee4683291026.htm

אלה הערבים, מי שחזק מכבדים אותו. כל השאר זה בלבולי שכל.

ואם כבר - עם קמלה האריס לא תהיה שום נורמליזציה. רק עם טראמפ זה יכול לקרות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, asix כתב:

רק שאבין על איזה זקן בן 74 אנו מדברים כי גם פה יש זקן בן 74 שמתעלל בעם שלו.

אני התכוונתי לזקן שמתעלל בעם שלו, לא במזוכיסטים שבחרו בזקן שיתעלל בהם.

לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

מהטון היה ניתן להבין שיש שם יכולות משמעותיות

אם לא היו לנו יכולות לא היינו חיים פה. הנקודה שלא היו ביצים להשתמש ביכולות האלה כשחיזבלה הקימו לנו אוהל בשטח, כשמחבלים חדרו עד צומת מגידו ופוצצו שם מטען חבלה, או בתחילת המלחמה לפני שנגרמו 11 חודשים של נזק והרוגים כשהיתה הזדמנות להפתיע אותם.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם זו קונספציה. בסוף יש מי שמשדר מלמעלה למטה, דרך העיתונאים, שישראל לא יכולה להתעסק עם חיזבאללה, בוחר לא להגיב על ניסיון פיגוע במגידו, אוהלים וכו׳.

אני אף פעם לא בעד מלחמות ומבצעים צבאים, כי ברור שברובם המוחלט של המקרים הם יסתיימו או צריכים להסתיים בהסדרה, ובדרך בעיקר יובילו להרס והרג. אבל כמו שזה נראה כרגע, בהחלט הפחידו אותנו יותר מדי ממה שיש בלבנון. מקווה שאנחנו לא באופוריה יותר מדי עכשיו.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

הנקודה שלא היו ביצים להשתמש ביכולות האלה כשחיזבלה הקימו לנו אוהל בשטח, כשמחבלים חדרו עד צומת מגידו ופוצצו שם מטען חבלה, או בתחילת המלחמה לפני שנגרמו 11 חודשים של נזק והרוגים כשהיתה הזדמנות להפתיע אותם.

מאיפה למסורס ביצים?

פורסם
לפני 25 דקות, asix כתב:

כי גם פה יש זקן בן 74 שמתעלל בעם שלו.

כן. אליו התכוונתי..

לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

אבל מהטון היה ניתן להבין שיש שם יכולות משמעותיות.

הצבא קיבל הוראה להתכונן ליום פקודה שבו יכה קשות את חיזבאללה ומילא אותה עד תום.

מצד שני, החמאס נחשב לנכס ולכן הפקודה היתה לבנות הרתעה והכלה והתראות וגדרות ומצלמות  ושאר ירקות. וזה מה שקיבלנו.

לפני 2 דקות, קורן בן אשר כתב:

אלוקים אדירים, מה יהיה עם היצורים הללו.

image.thumb.jpeg.345ede6dab152dd5e1a41faff13d1c8f.jpeg

עכשיו גם הקב״ה רוצה לגנוב את הקרדיט מנתניהו?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, קורן בן אשר כתב:

אלוקים אדירים, מה יהיה עם היצורים הללו.

image.thumb.jpeg.345ede6dab152dd5e1a41faff13d1c8f.jpeg

5להתגייס לצה"ל

• אהבתי 4
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הגברת

"בסדר, זה מה יש". הייתי כל כך בהלם, כנראה ביבי אסף את כל הכוחות:

image.png.a1d6c82d6574088f2d90267e826aac9b.png

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

גם זו קונספציה. בסוף יש מי שמשדר מלמעלה למטה, דרך העיתונאים, שישראל לא יכולה להתעסק עם חיזבאללה, בוחר לא להגיב על ניסיון פיגוע במגידו, אוהלים וכו׳.

אני אף פעם לא בעד מלחמות ומבצעים צבאים, כי ברור שברובם המוחלט של המקרים הם יסתיימו או צריכים להסתיים בהסדרה, ובדרך בעיקר יובילו להרס והרג. אבל כמו שזה נראה כרגע, בהחלט הפחידו אותנו יותר מדי ממה שיש בלבנון. מקווה שאנחנו לא באופוריה יותר מדי עכשיו.

לא חושב שכל ההפחדות על לבנון ממכון עלמא וכל שאר הנבואות על 15000 הרוגים ונזקים עצומים לא היו מוצדקות, זה שהן לא התממשו במלואן זה בעיקר פירות של העבודה הקשה של מערכת הביטחון וגם העובדה שחיזבלה גידל ביצים מעבר ליכולות שלו ושכח שהוא לא נוצר כדי לשחרר את פלסטין אלא כדי להגן על איראן. מה שכואב פה זה לדמיין מה היה קורה אם היו מתייחסים לעזה ברצינות כמו שמתייחסים ללבנון. 

כמו שיפנדר כתב, נסראלה לא היה נכס. עם נסראלה אי היה אפשר לקיים מבצעי שובו מנדטים לפי הצורך.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אלה הערבים, מי שחזק מכבדים אותו. כל השאר זה בלבולי שכל.

ואם כבר - עם קמלה האריס לא תהיה שום נורמליזציה. רק עם טראמפ זה יכול לקרות.

האמת שלא רק ערבים. הרבה מהסכמי השלום הגדולים הגיעו כשצד אחד הוא בעמדה של כוח. בן סלמאן כצב שהוא חושב שנורמליזציה דווקא יכולה לקרות רק עם הצד הדמוקרטי, שזה מעניין, אבל נחיה ונראה. 

מה שכן יש לנו הזדמנות פז לפרק את מה שאיראן בנתה לנו 40 שנים על הבול, זו הזדמנות שלא תחזור, חייבים לנצל אותה בעיניי ואני חושש שביבי הלוזר לא יעשה זאת. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אם לא היו לנו יכולות לא היינו חיים פה. הנקודה שלא היו ביצים להשתמש ביכולות האלה כשחיזבלה הקימו לנו אוהל בשטח, כשמחבלים חדרו עד צומת מגידו ופוצצו שם מטען חבלה, או בתחילת המלחמה לפני שנגרמו 11 חודשים של נזק והרוגים כשהיתה הזדמנות להפתיע אותם.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

הצבא קיבל הוראה להתכונן ליום פקודה שבו יכה קשות את חיזבאללה ומילא אותה עד תום.

מצד שני, החמאס נחשב לנכס ולכן הפקודה היתה לבנות הרתעה והכלה והתראות וגדרות ומצלמות  ושאר ירקות. וזה מה שקיבלנו.

לא הייתי ברור. נאמר על הצד השני שיש שם יכולות גבוהות מאוד לחולל פה הרס עצום.
לא דיברתי על היכולות שלנו.
העובדה שההרס העצום הזה לא קרה היא כי עשו עבודה טובה ומפתיעה מאוד.
הרי לחיזבאללה יש יכולת שיגור גדולה עשרות מונים מזו של חמאס, כולל ברמת ההרס כולל ברמת הדיוק, אז איך זה שלא עפים פה מאות טילים ביום?
חמאס הרי שיגר מאות טילים ביום, חיזבאללה יכל אף יותר.
זה לא כי הם לא רוצים, זה כי פגענו כנראה בצורה מאוד משמעותית ביכולת הזו.
מתקפת הביפרים כנראה חוללה שם נזק גדול ואי סדר גדול הרבה יותר ממה שהם משדרים (הם הפסיקו לדבר על קורבנות לאחר מכן).

עדיין, ההשערה שלי היא שקיים להם נשק כבד ומדוייק שלא טיפלנו בו בבונקרים מוגנים היטב, נשק שהוא איראני לא רק ברמת מי ייצר אותו אלה גם מי מחליט להפעיל אותו.
צריך לפגוע גם במקומות האלה, לא בטוח שאפשר לעשות את זה עם מטוסים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

פתאום כשאתה נותן בראש כולם רוצים להיות חברים שלך, 

גם מפתיעה הכנות של בן סלמאן. זה היה ברור לכולם אבל הפעם הוא אשכרה אמר את זה בריש גלי. 

מעניין אם זה אמיתי. 

https://mobile.mako.co.il/news-world/2024_q3/Article-d98e6fee4683291026.htm

במפרץ שונאים את הפלסטינים. בסעודיה, בכווית ובאיחוד.

לפני 7-10 עמדנו לחתום על שלום עם סעודיה בלי להכניס את הפלסטינים לקלחת.

אחרי מלחמת עזה הם אמרו כמה פעמים שהם לא יכולים לעשות שלום בלי לתת איזה פרס לדעת הקהל הערבית בנושא הפלסטינים אחרת הם יגמרו כמו סעדאת.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...