Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, Coro כתב:

שקלתי אם להכניס כ"כ הרבה מושגים בתגובה אחת שלא ירדו עליי שאני מתנשא

בשביל להתנשא צריך להיות נישא.

אתה פשוט דחפת פה במשפט וחצי מושגים שלא קשורים אחד לשני ולא מתחברים למשפט הגיוני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 דקות, Coro כתב:

לא.

אתה יודע שלא.

אין טעם שכולם חוזרים פה על אותם מסרים מהטלוויזיה, זה לא מחדש כלום, סתם מטמטם את המח ומרדד את הדיון.

אבל זה בדיוק מה שעשית.

כולם יודעים שאין שום סיבה למלחמה כל כך ארוכה ללא התקדמות כבר חודשים.

לאיזה כיוון ללכת אי אפשר להחליט בלי שיש לך את הנתונים אבל כבר מזמן אמרתי שצריך לבחור או חטופים ואז הולכים לעסקה שתשאיר את החמאס בצורה כזו או אחרת או שמוותרים עליהם והולכים על החמאס עד הסוף. שתי הגישות לגיטימיות אבל צריך לבחור. להישאר באמצע זה להפסיד את שתי החזיתות.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

בשביל להתנשא צריך להיות נישא.

אתה פשוט דחפת פה במשפט וחצי מושגים שלא קשורים אחד לשני ולא מתחברים למשפט הגיוני.

זה בטח הטיוטה של דף המסרים שואטורי כתב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

אם זו הייתה טעות? ממשלת השינוי שרדה בקושי שנתיים אז קשה לומר שזו הייתה טעות לנסות להשיג עוד אצבעות, אבל, בפעם הבאה שתהיה ממשלה בלי חרדים שלא תעמוד על כרעי תרנגולת כי איזה דביל לא הצליח לבחור 6 אנשים שילכו אחריו באש ובמים הייתי מציע לסגור את כל הברזים ולחנוק אותם.

החרדים הוכיחו שהם לא חלק ממדינת ישראל במלחמה הזו שילכו יחפשו דולרים בגולה וישלמו עליהם מס.

סתם מסקרן אותי מה החרדים הוכיחו במלחמה הזו בשונה מהמלחמות או המבצעים ב70 שנה האחרונות. אני לא זוכר תזוזה מיוחדת מהסטטוס קוו

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, David32 כתב:

כי לא קראת את התוכן שכתבתי למרות שכתבתי. סלואורייד למשל הבין אותי.

קראתי וקראתי. ואתה בעצמך קראת?

לפני 3 שעות, David32 כתב:

כי אתה נדלק ואתה מוותר על התוכן.

ההבדל בין ביבי מחליף לזלנסקי מחליף לא קשור למחקו את עזה/מוסקבה או לא. קשור ללהיות מוקף ביס-מנים.

אם חשוב לך, אכתוב גם שברור שפוטין שם סביבו יס-מנים. 

מה קשור לפוטין? ישראל זה לא אוקראינה וביבי הוא לא זלנסקי. אם כבר גדעון סער הוא לא בדיוק יס-מן וכנראה בגלל זה שרה'לה שמה עליו בינתיים ווטו. הסיבה היא שונה לחלוטין, אבל בהולנד יודעים יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

סתם מסקרן אותי מה החרדים הוכיחו במלחמה הזו בשונה מהמלחמות או המבצעים ב70 שנה האחרונות. אני לא זוכר תזוזה מיוחדת מהסטטוס קוו

תמיד השתינו בבריכה אבל הפעם זה מהמקפצה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

אתה בעצם מגלה שלא חשבת (כי לא אמרו לך) מה הממשלה כן צריכה לעשות כדי להגיע ליעדים כמו בטחון לתושבי הצפון והסרת איומים.

אנחנו אזרחים שבמקרה הזה תקרא להם משקיעים בחברה שנקראת מדינת ישראל. המנכ"ל של החברה אומר שהוא יודע מה לעשות אבל בשורה התחתונה התוצאות לא משהו ואנחנו בהפסדים. בעולם נורמלי המנכ"ל הזה הולך הביתה, מזמן, ובוחרים מנכ"ל חדש. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

תמיד השתינו בבריכה אבל הפעם זה מהמקפצה.

ובקורונה זה לא היה להשתין מהמקפצה?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, yd b-4 כתב:

כאשר אתה 14% מכלל האוכלוסייה והצפי הוא שעד לשנת 2030 אחד מכל 4 צעירים עד גיל 19 יהיה חרדי, אתה מבין שבלי שינוי של מה שאתה קורא לו סטטוס קוו פשוט לא יאפשר המשך קיום של המדינה הזו וזה לא רק הנושא הבטחוני אלא בכל תחום אחר. 

מישהו שומע מטוסים באוויר? כי מוזר לי שהלכו על מבצע כזה מבלי שזה חלק ממכת פתיחה. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • אהבתי 1
פורסם

איזה תותח סער.

אם זה מה שעשה עוד לפני שנכנס לתפקיד, אני מת לראות מה יקרה כשהוא כבר יתפקד באופן רשמי.

• מצחיק 11

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

האירוע הזה מחזיר אותי אחורה בזמן לאותו אירוע בו סיפרו לנו שצה"ל הוציא לפועל מבצע שהיה במגירה למיטוט המנהרות על מחבלי חמאס.
מבצע שעבדו עליו המון זמן, מבצע שהצריך הכנות מיוחדות והטעיות כדי שיצליח.
מבצע שנכשל בשביל כמה מנדטים.

למה זה מזכיר לי את המבצע הזה? ברור שמי שעשה את מה שעשה עכשיו בלבנון עבד על זה המון זמן.
אם היינו יוצאים למלחמה מול לבנון עכשיו הייתי אומר שזה זמן נהדר לעשות את זה כדי להכניס את כולם שם לפאניקה ולשבור את כל מערך השליטה והפיקוד שם, אבל לבזבז כזה דבר סתם? בלי פעולה גדולה? מבצע שובו מנדטים 23143546576657657.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הצליחו לפרוץ לרשת מכשירי קשר? יש אפשרות לפוצץ מחבלים,  לפני שיעלו על הפירצה ?

צריך לפוצץ....

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צריך, בעיתוי הנכון. וואו איזה אמצעי מדהים זה היה יכול להיות עם התחלת מבצע כלשהו, כאשר הם צריכים לתקשר כמה שיותר מהר באמצעים אמינים שלא תלויים ברשתות צד שלישי (כגון טלפונים)

כאילו, מגניב והכל, אבל קצת חבל, זה יראה טוב בחדשות ליום יומיים והאפקט של הצעד הזה יעלם כלא היה תוך שבוע שבועיים שהפצועים למיניהם יחלימו ברובם.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, vladclar כתב:

הצליחו לפרוץ לרשת מכשירי קשר? יש אפשרות לפוצץ מחבלים,  לפני שיעלו על הפירצה ?

צריך לפוצץ....

מה התחלנו לספר בדיחות?
אתה חושב שהפריצה הזו הייתה היום בצהריים? אתמול בלילה? לפני חודש?
אתה חושב שכל הדבר הזה לא נבנה במשך זמן רב, הרבה לפני שהתחיל העימות הנוכחי? תן לי משהו ממה שאתה לוקח.
השתמשו פה בנכס רציני מאוד שהכינו אותו זמן רב, הרסו פה תשתית תקשורת ששימשה את חיזבאללה לפיקוד ושליטה. אם אין למהלך הזה שום תחלית אסטרטגית אז חבל מאוד שעשו את זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

צריך, בעיתוי הנכון. וואו איזה אמצעי מדהים זה היה יכול להיות עם התחלת מבצע כלשהו, כאשר הם צריכים לתקשר כמה שיותר מהר באמצעים אמינים שלא תלויים ברשתות צד שלישי (כגון טלפונים)

בדיוק. זה משהו שצריך לקרות במקביל להתקפה מלאה.

מניח שנראה בשעות הקרובות אם זה הולך לכיוון הזה, או שפשוט שרפו פה אמצעי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...